Şimdi Ara

ps4 üm çalındı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
9.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yıllık 150 lıralık bır konut sıgortası yaptırsaydın keske
  • Geçmiş olsun hocam. Çok çabuk satılabilen ürünler bunlar zaten alan belli başlı yerler var Örn:Bursa,Uludağ Game Center.Yani çalındıysa eğer hırsızı da yakalayamazlarsa ağır bir tabir olur mu bilmem ama bir bardak soğuk su için.
  • geçmiş olsun
    demekki mac adresini bi yerlre yazmak lazım evdeki aletin. bu sadece ps4 için geçerli değil aslında mac adresi değiştirilemeyen bşr nuımara olduğu için evdeki tablet tv konsol telefon gibi internet bağlantısı olan her cihazın mac adreslerini kaydetmek lazım.

    bu arada aklıma geldi bu cihazların mac adresleri zaten modeminizin ara yüzünde vardır. modeme bağlantı kuran bütün cihazların mac adsreslerini kaydeder ordan bakıp polise verebilirsiniz.
  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde zamanında namussuzun biri ps3 fat kasa ilk versiyon Made in Japan ı çalmıştı inanmazsınız yanında duran xbox360 a dokunmamıştı bile Neyse öncelikle çok geçmiş olsun . Aklıma polis dışında şı geliyor Cihaz evde nete bağlandı sounda bunun kutusu seri nosu vs vardır . SONY ye mail atabilirsiniz cihaz başka bir ipden girince yerini belli eder ama nete girmesi şartıyla offline takılırsa sadece parmak izi ve polis çözebilir ama başkasına satılır o kişide online olursa cihazınız Sony tarafından mutlaka ip si tespit edilir onu alabilirseniz savcılığa gider çözersiniz olayı . Benim şahsi fikrim bu yönde . Sony Türkiye den bir cacık olmaz ama yinede önce Sony Türkiye ile tamasa geçip bu söylediklerimi iletin . Olmadı Sony Amerika avrupa yada japonya.

    Sonuç olarak sizdeki son giriş İP lazım oluyor diye biliyorum İP yi nerden bilim diceksiniz Modemi aç kapa yapmadıysanız bulursunuz . Seri nosundan Sony ye mail atın Mac adresden bulurlar onlar . Çok Geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 11 Haziran 2014; 21:06:12 >




  • hocam geçmiş olsun epey geçmiş üzerinden sonuç nedir?
  • Bu nasıl bir hortlatmadır böyle arkadaş
  • son durum paylaşacak yok mu ? nasıl yol izlediniz. benimde başıma geldi bu . ps4 ümü çaldılar.

    ilgili mac adresinin aldığı ip bir söyleseler bana tam zamanıyla birlikte gerisi çok kolay. ancak siz mağdurlar neler yaptınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hocam. Ortalama 6 yıl olmuş konuyla ilgili bir gelişme var mı bilmiyorum emniyet güçlerine bilgi verildiyse başka yapacak birşey yok gibi ama güncel olarak şunu tavsiye edebilirim. Çalınan ps4 ünüzde bağlı bulunan psn hesabınız ile pc yada telefon üzerinden psn girişi yapın ayarlar bölümünden cihaz yönetimini bulun, playstation sistemlerini seçip açılan sayfada tüm cihazları devre dışı bırak diyip oturumlarınızı kapatın. Sonra hesap ayarlarından güvenlik ayarlarına girin açılan sayfada en altta tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğine tıklayın. Ayrıca ayarlardan hesap şifrenizi ödeme yöntemi bilgilerinizi de değiştirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu gördüm ya mac adresi vs alayını alacam bugün tüm teknolojik aletlerimin tel laptop ps4 felan arkadaş geri aldı mı bilmiyorum geçmiş olsun ama bu konuyu gördüğüm iyi oldu önlemimizi alalım nolur nolmaz.
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    MAC adresini değil de elektronik ürünlerin seri numaralarını bir yerde tutun. Genelde garanti belgelerinde bulunuyor. İki yıl önce benim evime giren hırsızlar 55 inç bir tv, bir fotoğraf makinesi ve bir laptop çalmıştı. Öncelikle polise gitmeyin falan diyenleri kesinlikle dinlemeyin. Biz aradık polisi hemen geldiler evin etrafında keşif yaptılar ev içinden parmak izleri aldılar. Çalınan ürünlerin seri numaralarını istediler. Yalnız televizyonun garanti belgesini bulabildik, onu verdik. İki hafta sonra bir spotçuya yapılan baskında ürünlerin seri numaraları karşılaştırılırken bizim tv kabak gibi çıkmış ortaya. Aradılar tv'nizi bulduk diye, gittik karakoldan aldık. Spotçu üzerinden hırsızların kimliğine ulaşıp onları da yakaladılar. Bulunamayan laptop ve fotoğraf makinesi için de dava açıldı. Hırsızlar zararımızı nakit olarak karşıladılar. Epey de hapis cezası aldılar üstüne. Hepsi bir televizyonun seri numarası sayesinde oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 20 Ocak 2020; 13:32:43 >




  • karakola gidebilirsin.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Konu hortlamış bunu okuduğumda çok güldüm şimdi gece gece 1 likeda benden allahta seni güldürsün snakefatih
  • Ya konu çok eski hatırladım o zamanlar forum daha civcivliydi şimdi o hava yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.