Şimdi Ara

PS4UMUN ARKA KABLOSU YANDI VE PATLADI SSLI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vallahi çok dikkat etmek gerek. aynı kabloyu ilk takarken tam takamamışım herhalde. çatırt diye ses geldi çıktı fiş oradan. yüreğim ağzıma gelmişti ter içinde kalmıştım :)) dikkat etmek lazım oraya. tam oturup oturmadığına falan. yoksa konsola kolay kolay zarar vermez içinde korumasından ötürü
  • bazen bu tarz olaylar yangınla bile sonuçlanabiliyor. geçmiş olsun. sonuçta cihaz plastikten oluşuyor alev alıp yansa evde de kimse yoksa evi komple yakar. elektrikten oluşan yangınlar aşağı yukarı böyle çıkıyor. olan bir fişe olsun. tekrar geçmiş olsun.
  • Arkadaslar daha demin ayni sekilde ps4 um de fise takiliyken bir an da pat diye ses geldi ve şarteller indi. Konsolun arkasında erime vs herhangi birsey yok ama igrenc bir koku gelmeye basladi. (Ps ambleminim asagi kismindan ) soyle anlatiyim.

    Priz 8 li ve 4 tane daha elektrikli birsey bagliydi. Bunlar
    Modem
    ses sistemi
    tv power
    ps4 power
    Xbox one power
    Xbox one da birsey izlerken aniden pat diye ses geldi hemen şartelleri kaldırdım. Tekrar prize taktim.ayni pat ses ve yine şarteller indi. Sonra baska bir priz denedim. Onu takinca da konsol calismadi. Evet sanirim ps4 mefta oldu.
    2 kere patlama oldu ve dedigim gibi ps4 un içindeki power adoptörunden sanirim o kotu koku geliyor.power kablosunda herhangi bir erime yok yada ps4 un power girisinde. Simdi yeni power kablosu alsam da calisir mi onu da bilmiyorum.

    Konsol un garantisi yok maalesef abd den geldi ve sanirim omru bu kadar mis bu andan sonra tekrar calismasi icin neler yapilabilir arkadaslar? Tamir ettirme olayi olsa bile yine ilerde tekrar eder diye düşünüyorum( ps3 zamaninda öyleydi) biraz akil verebilir misiniz? Hem benim basima gelen bu olay sizinde gelebilir o yuzden bundan sonra kullanmadigim herhangi birseyi prizde bırakmiycam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.