Şimdi Ara

Ps5 Dubai'den Nerden Alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
11.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cellat_006 kullanıcısına yanıt
    Mağazalar pahalı Amazon’dan daha uygun fiyata bulmanız zor zannetmiyorum. İkinci kol ile birlikte 9500 e almıştım ben şimdi daha ucuz 9200 civarı çift kol
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. Tek kol ve diskli 2000 dirheme kadar alamaz mı yani? Hadi 2100 olsun Tax Free ile 2000 küsur eder. Elden istiyor çünkü karar değiştirmiş. Ismarlama iş böyle oluyor işte.

  • cellat_006 kullanıcısına yanıt
    Mağazalara bakın hocam bilemiyorum açıkçası umarım bulabilirsiniz.
  • Merhabalar, arkadaşım hollanda’dan gelecek, ona getirmeyi düşünüyorum. Havalimanında, gümrkte vs herhangi bir sorun çıkar mı? Çıkmaması için yapılması gerekenler neler? Kutusundan çıkartıp getirecek bir sorun olmaması için
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Dubaiden kutulu getirdik hiçbir sorun olmadı
  • https://www.carrefouruae.com/mafuae/en/v4/search?keyword=Ps5

    Buradaki satıcılar için ne dersiniz? Amazon ile aynı isimler çoğu ama fiyatlar daha uygun ve çeşit çok.

    Ya da direkt vergi iadesiz her şey dahil disk sürümü 1999 dirheme Carrefour kendi satıcısından mı alsam?
  • www.jumbo.ae
    Buy Sony PS5 DIGITAL CONSOLE Online in UAE | Jumbo Electronics
    https://www.jumbo.ae/sony-ps5-digital-console.html




    www.jumbo.ae
    Buy PS5 Console (Disc) Edition Online in UAE | Jumbo Electronics
    https://www.jumbo.ae/ps5-console-disc-edition.html



    Her ikisi de store pickup yazıyorç yani aynı fiyata kendı magazasından da alabilirsiniz. online oıldugunda sanırım tax free olmuyor ama elden gidip alınırsa pasaportla birlikte tax free işletiliyor. dijital olan 1600 dirhem altında. dicli olan 2000 dirhem. tax freeler düsünce hem resmi satıcıdan alınmıs olacak hem de oldukca uyguna gelecek.





  • first9 kullanıcısına yanıt

    Tek getirirseniz muhtemelen kutulu da olsa sorun olmaz. kişisel alım denebilir. Benim arkadas 2 tane ile girdi sorun yapmadılar. ama 1 den fazla girişlerde sorun cıkabilir.

  • mathematiche kullanıcısına yanıt

    Jumbo kafama yattı hocam. En azından yeni sürüm ve dediğiniz gibi resmi satıcı. %5 için arkadaş buralara gitmez %90 o yüzden ben internetten alıp adrese kargolayacağım gibi. Peki bozuk çıkma vs. olur mu? Arkadaş bir kere TV'ye takıp hoş geldiniz yazısını görsün ne olur ne olmaz.

  • cellat_006 kullanıcısına yanıt

    Bozuk cıkma ihtimali ne kadar düsük olsa da var ama tabi resmi satıcı olunca sıkıntı olmayacaktır.


    Dubai Mall en üst katta Jumbo Elektronik. Yani gidecegi yer cok da karmasık bir yer degil. Bir sorun elden alırsanız daha iciniz rahat alırsınız. hatta olmadı tax free farkını arkadasınıza vermeyi önerirsiniz.

  • Hocam merhaba, arkadaşım işi gereği her ay Dubai gidip geliyor. Bahsettiğiniz Jumbo Electronic araştırdım ve internet sitesini buldum. +1 kollu diskli sürüm için AED 1,839.00 yazıyor yani 9.659,92 TL yapıyor. Bu fiyata aldırabiliyorum yani ? Kutusunda da getirmesinde sorun olmuyor ? Teşekkürler.


    https://www.jumbo.ae/ps5-console-digital-with-extra-dualsense-wireless-controller.html

  • hDundar kullanıcısına yanıt

    O discli degil dijital surum ve evet o fiyata aldirabiliyirsunuz. Su an ramazan kampanyasindan oturu fiyatlari cok uygun.. kutulu getirmesinde 1 tane olduktan sonra sıkıntı cikmiyor genelde.

  • Herkes yazmış. Daha yeni aldığım için;


    Dubai'de 2 alternatif var.

    1. Uluslararası Garanti
    2. Resmi Distribütör Garanti


    Jumbo adlı mağaza Dubai Mall'da var. Bu marka resmi Distribütör. Eğer buradan alırsanız 1 yıl garantisi oluyor. Eve gittiniz, bozuldu. Birisiyle veya kargoyla gönderip çözüm üretebilirsiniz. Uluslararası garanti ile satılan ürünlerden biraz daha pahalı oluyor.


    Jumbo harici Dubai Mall'da bir sürü mağaza var. Bunlardan da alabilirsiniz. Uluslararası garanti olur. Amazon.ae adresinden de alabilirsiniz. Buradaki ürünler daha uygun oluyor ama hem ya bozulursa diye risk almak istemedim hem de içerisindeki parçaları değiştirdiklerini öğrendiğimden jumbo'dan aldım.


    Ben Jumbo'dan aldım. Slim Diskli Versiyon +2 Kol 2100 dirhem 18bin tl ödedim. 1000 TL vergi iadesini aldım. Onu da nasıl alacağınızı söyleyeyim. Yanınızda pasaport götürüyorsunuz. Alırken kasiyere veriyorsunuz. Dubai havalimanı'nda pasaport kontrolünü geçtikten sonra (galiba geçmeden önce de THY'nin oralarda var) planet diye bir yer var. Oraya pasaport, kredi kartı ve fişinizi veriyorsunuz. Parayı kredi kartınıza iade ediyorlar. PS5'i de görmek istiyorlar.


    Ek: Ramazan bşlamadan önce kampanyalar oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzutku -- 1 Mart 2024; 11:33:50 >




  • buzutku B kullanıcısına yanıt

    Hocam pahalı değil mi ya tr de de 3-4 bin pahalı sadece bende gidicem gittiğimde alayım dedim ama fark pek yok üzüldüm

  • ugur.k U kullanıcısına yanıt

    hocam dubai yi bilmemde gürcistanda bizdeki resmi satılan konsol fiyatından 10 bin tl dahga az nerede ise fiyatlar.birde vergi iadesi felan var.garantisiz makine fiyatları ile kıyaslamasını bilmiyorum

  • ykrr kullanıcısına yanıt
    Allah garantiye düşürmesin. Ülkemizde çok fazla kasap var. Yapacağız diyorlarsa bir yeri düzeltip 3 yeri bozuyorlar. Veya direk kullanıcı hatası oluyor. Garantiye genelde cihazlarımı vermiyorum kendim halledebilirsem hallediyorum yoksa mecburen..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.