Şimdi Ara

Ps5 mi almalıyım yoksa Xbox S mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Uzun süredir arkadaşlarla pc üzerinden fifa oynuyoruz. Ben de hem oyun deneyimini iyileştirmek için hem de hevesim olduğundan ötürü bir oyun konsolu almaya karar verdim. Ps5 almak istiyordum ama şuanda pahalı olduğundan ötürü Xbox series s önerisi verdi arkadaşlar. Sizce fifa vb. oyunlar için bu cihaz yeterli olur mu? Gamepass özelliği de ayrıca kafama yattığından şimdilik xbox’a daha yakın gibiyim. Sizin fikirleriniz nelerdir?

    İyi forumlar.



  • 4k TV veya monitörün yoksa series s pek yetmiyor panele göre ama 55 ve 65 boyutunda 4k TV varsa kesinlikle xsx çünkü ppi degeri yüzünden 1080p yetmiyor zama dibine girmiyecegin sürece belli basli oyunlar için series s gayet yeterli, zaten her oyun aynı gözüküyor FIFA oyniyacaksan daha çok yeterde artar
  • Xbox'ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 4K müthiş çözünürlüklü Tv'mde de, çok da mükemmel olmayan ama beni idare eden Acer laptop'umda da (kısacası en iyiden idare eder yerlere kadar olan her yerde) benim için Forza Horizon ve Fifa gibi oyunlarda oyun keyfi gayet uyumlu ve tatmin ediciydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queenelif -- 19 Şubat 2024; 16:22:54 >
  • Neeo kullanıcısına yanıt
    Xbox series s alabilirsin hocam

    Emin ol pişman olmazsın
  • resmi garantili alacaksan o para asla ona verilmez. misal şu an garantili resmi 16-17 bin bandında.varsa tanıdığın gürcistandan 9 bine alınıyor aynı makine keza buradaki S fiyatına oradan X de alabiliyorsun.yada eğer istanbulda isen git güvenilir bir esnaf araştır ithalatçı garantili al.globaldekinin 2 katı hemde bu ekonomide o cihaza verilmez.

  • Gelmişsin xbox bölümüne ps 5 mi xbox mu diye soruyosun o da güzel hikâye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.