Şimdi Ara

Ps5 multiplayer sorunu ve birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 20 25 sene önce ps1 almıstım o zamandan beri ps bilmıyorum. Dün PS5 aldım ama çok değişmiş bu yuzden cahilliğime verim bazı sorularım var.


    1. Ürünü trendyol üzerinden aldım ama garantisi belgesi çıkmıdı. Satıcı fatura üzerindeki adrese göndereceksınız yanı kısacası kendıne böyle mı oluyor artık.
    2. CFI1200A sürümü gelmiş bana iyi midir sizce
    3. Multiplayer ilgili özellikle çok sorun yaşıyorum. Nasıl oynanıyor bu. Dün akşam. Farming Simulator 22 2 kısılık oynayalım dedık ama olmadı.
    4. Bölünmüş ekran oyunlar her oyun için geçerli değil mi.. Ben ana kol bağlı iken ikinci kolu açıp hızlı bağlan mı hızlı oyna dıye bolumdan onuda bağlıyorum. Konuk1 seklınde gelıyor. Ama sadece geçişli çalısıyor. Lütfen multiplayer mantığını soyler mısınız.
    5. Bazı oyunlarda PS4 yazıyor bazılarında ps4-ps5 yazıyor. Bu sadece ps4 yazan oyunlar ps5 çalısmıyor mu. Ben deneme amaçlı indirdim ps5 çalısıyor. O zaman nden ps4 - ps5 yazmıyorlar fark nedır.

    Tşk ederim herkese.








  • Multiplayer her oyunda geçerli olmuyor, telefonuna PlayStation store uygulamasını indirip, oyunları ordan bakarak almani tavsiye ederim, hem dil, hem oyuncu sayısı hemde oyunlar hakkında bilgiler detaylı şekilde rahat görürsün.

    https://www.playstation.com/tr-tr/editorial/this-month-on-playstation/local-ps4-multiplayer-games//

    Buradan bakabilirsin, ayrıca oyunların açıklama kisminda store da 1 oyuncu, 2 oyuncu vs yazıyor oradan da anlaşılıyor. İnternette de bir sürü kaynaktan bakabilirsin iki kişilik oyunlar listesine. Ps4 oyunları, ps5 de çalışmakta, hatta ps5 için tekrar gözden geçirilen oyunlar ise dualsense kolunuzdan verim alınması için tekrar entegre edilen oyunlar.

    Diğer sorularının çoğunun da Youtube kullanım kılavuzu tarzında anlatımları var, o içeriklere bakabilirsin. 2. Kolu bağlayacaksaniz ikinci bir hesap açıp ilk hesaba birinci kolu, ikinci hesaba ise ikinci kolu giriş yaparsaniz daha iyi olur.

    Ben öyle yapıyorum ps5 açar acmaz, ana hesaba giriş yapıyor otomatik olarak, ikinci kolu aktif edince diğer hesaba otomatik giriş yapıyor, onun ayarıda youtube görmüştüm, hatırlamıyorum şuan ama kılavuzlardan bakilabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 6 Ekim 2023; 21:47:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.