Şimdi Ara

PS5 Upload hızı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,


    Upload hızı ile ilgili yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.


    Kablonet kullanıyorum tarifemde 100 Mbps / 20 Mbps . Online oyunlarda (örneğin NBA2K23) son zamanlarda donma ve hata mesajları olmaya başlayınca PS5 internet testini uyguladığımda upload hızımın 1 ile 3 Mb/s civarında olduğunu gördüm. Bazen bu hız 4-5 Mb/s arasında da değişiyor. Hız 3 ve üzeri olduğunda oyunlarda sorun pek olmuyor.


    Bilgisayarımdan Speedtest yaptığımda upload hızım 17-20 Mb/s civarında yani harika görünürken PS5 internet testinde upload hızı genelde 1 - 4 Mb/s aralığında oluyor. Telefondan da test yaptığımda pc deki gibi upload hızı 17-20 Mb/s görünüyor.


    PS5 de kablolu ve kablosuz olarak deniyorum sonuç aynı. PS5 de hiçbir zaman upload hızı 5-5,5 üzerine çıkmadı. PS5 sonuçları da 2 veya altına indiğinde online oyunlarda sorun oluyor.


    Modem ps5 in yanında , port yönlendirme yaptım. Google dns denedim. Ne yaptıysam sonuç değişmedi.


    Fotolar ekledim. Bu şekil problem yaşayan ver mı? Ne yapmam lazım ? Garip olan pc ve telefonda görülen upload hızının sadece PS5 de alınamaması.



    Lütfen yardım.







    PS5 Upload hızı sorunu


    PS5 Upload hızı sorunu


    PS5 Upload hızı sorunu


    PS5 Upload hızı sorunu


    PS5 Upload hızı sorunu







  • her hangi bi arkadaşınla sohpet ettiğin mesaj yazdığın bölüme www.google.com yazıp üstüne tıkladığın zaman speedtest sayfasına girip çıkan sonucu buraya eklermisin


    ps5 in kendi browser ı yok onun için bu yöntemi yapmak zorundasın ve ayrıca internet testini ps5 in kendi menüsünden yaparsan yanılırsın çünkü kendi serverlarına bağlanıyor ilk önce

  • Aynı sorunu yaşıyorum türknet 100 mb indirme 15 mbit yükleme güncellendi fakat indirme hızını tam kapasite almama rağmen yükleme hızı taş çatlasın 2 mbit alıyorum. Kablolu kablosuz farketmiyor fifa 23 oynarken benim de başıma geldi farkedip test yaptım defalarca modem ayarı yaptım değişmiyor lütfen help

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kablonet'in hangi tarifesi 20 mb upload veriyordu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sorunu bende Nisan ayı başından beri yaşıyorum. Kablonet paketim 100mb download 20mb upload. Modemde port yönlendirme işe yaramıyor. PS Türkiye teknik ekibi ilede konuştum. Bu sorunun şimdilik çözümü yok. yeni güncelleme bekleyeceksiniz dedi. Çok saçma. Çözüm bulsan varsa iletirse sevinirim.

  • Çözebildiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis gosteriyor, ps4'te de ayni durum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yanlış değil. ps portalda upload hız düşüklüğünü bariz hissediyorsunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.