Şimdi Ara

Psikiyatri'den Çürük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
31.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yigenim 94/3 olarak mamakta askerliğini yapıyor. fakat aile problemleri var annesi hasta tek basına yengem bide üstüne 2 kez üst üste hastaneye kaldırılınca tansiyondan cocuk orada kötü duruma düştü. yaşlı üzerine kadın tek basına. amcam vefat etmıstı yıllar evvel. şimdi cocuk sıkıntıya girdi Rdm'ye gitti gata'dan 21 gün hava değişimi aldı.

    üstüne bölük komutanı kıta anket formunda askerlik yapar yazmıstı. normalde 10 gün veriyolarmış yapar yazdımı ama yigenim anlatınca derdini 21 vermişler. kagıttada döndügünde tekrar kıta anket formuyla askerlik yapıp yapacağı belirtilir tekrar muayne olması gerekiyor diye yazmıslar. 2.cide cürük veriyolarmış eger bölük komutanı askerlik yapamaz yazarsa.

    döndügündde bölük komutanına söylicek yapamam diye. sizce yapamaz yazar mı askerlik bölük komutanı durumunu biliyor cocugun. istiyor çürük yengemin durumundan dolayı. asıl sormak istediği;

    bu rapor iş hayatında engel cıkar mı önüne, bildiğimiz kadarıyla sadece devlet memuru olamıyorsun. diger hiçbişekilde önüne cıkmıyormuş. bilgilendireseniz sevinirim. cünkü cocuk yapamaz bu durumda bizde sıkıntıya girdik. sagolun sımdıden.







  • up
  • Memuriyetde Polis,Asker vs olamaz çünkü ruh sağlığından çürük alınıyor mevzuatına aykırı bu mesleklerin. Ancak diğer memurluklarda böyle birşey olmaz. Diğer memurluklarda atandıktan sonra sağlık kuruluna giriyorsun, Görevini sürekli yapmana engel olmayacak bir ruhsal problemin yoksa memurda olabiliyorsun. Özel sektörde ise çoğu yer sormaz bile ama kurumsal firmalar belki teskere isteyebilir, muafiyet nedenini sorabilir. Orası da artık kişinin kendisine kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scream505

    Memuriyetde Polis,Asker vs olamaz çünkü ruh sağlığından çürük alınıyor mevzuatına aykırı bu mesleklerin. Ancak diğer memurluklarda böyle birşey olmaz. Diğer memurluklarda atandıktan sonra sağlık kuruluna giriyorsun, Görevini sürekli yapmana engel olmayacak bir ruhsal problemin yoksa memurda olabiliyorsun. Özel sektörde ise çoğu yer sormaz bile ama kurumsal firmalar belki teskere isteyebilir, muafiyet nedenini sorabilir. Orası da artık kişinin kendisine kalmış.

    anladım kardeşim yani polis ve askerlikte önüne engel cıkıyor. zaten bizim için önemli olan oydu. asker ve polislikle işi olmaz cocugun. diger memuriyet dediğin devlet memurularda sorun cıkmaz sanırım. teskere istediklerinde bu askerlik durum belgesinde galiba bizle ilişkisi yok yazıyormuş sadece onun dısında sebep felan yazmıyormuş ne kadar dogru bilemedik. sagolasın şimdi cocugun içi rahat edecek millet gözünü korkutuyormuş askerde. eyvallah.




  • Rica ederim. Teskerede muaf yazar işyerleri de muaflik nedenini sorabilir. Aile sorunları yüzünden psikolojim bozuldu askerlik yapamadım der o da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikiyatriden çürüğe çıkmak kolay değil yanlız nasıl hemen muaf edecekler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    Psikiyatriden çürüğe çıkmak kolay değil yanlız nasıl hemen muaf edecekler?


    ankara'da askerlik yapıyor mamakta. yani direkt gataya aktarıyorlar. gata'ya aktarılan cogu psiyatriden kişide cürük alıp muaf ediliyor. cünkü türkiyenin her yerinden psikiyatriye gata sevk ediliyor gidiliyor. ben

    viziteciyim cok gidiyorum psikiyatriye adam götürmeye oradan biliyorum. bende ankarada yapıyorum oyüzden.

    1.cide aldı cocuk 21.gün hava değişimi. 1 hafta önce. bitince tekrar kontrole gidecek konuşcak komutanıyla yapamıyorum felan diye, eğer bölük komutanı askerlik yapamaz yazarsa kıta anket formuna gataya sevk

    edecekler. ardıdan psikiyatride doktor görünce bunu heyete sevkedecek cünkü 1.defa hava değişim aldı 2.cide heyete yollayıp muaf ediyorlar cürük verip.




  • Merhabalar dün sözlümü Sultan Abdulhamithan Hastanesinde askerlik için sağlık heyeti kuruluna girdi ve ona a17 f3 kodu verilmiş bugün aynı yere tekrar girecek ne karar çıkabilir elverişli mi elverişsiz mi Kişilik bozukluğu tanisi konmuş birini askere alirlar mi lütfen yardımcı olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba yeni çıkan askerlik tasarısından herkesin haberi vardır askerlik 6 aya düştü ve tecil yaşları düştüne yazikki benim de tecil etme hakkım doldu kaçak durumuna düştüm kaçak durumuna düşüncede bedelli askerliktende yararlanamadım. Mecburi gittim ankara acemilik zaten işlerin yoğunluğunda okul telasından gitmeyi düşünmüyordum o psikolojiye hazır değildim gittim 3 gün sonra içim daralmaya zorlanmaya ve yapamamaya başladım daha önce de psikolojik tedavi falanda görmedim ama 13 gün acemilik yaptım usta yerimde aynı yer cıktı sonra ustaya geçtim ve aldığım tüm bilgiler ile çürük aldım çünkü yapamadım yapamıyorum için daraldı korkular sardı zorlanmaya başladım yemekleri çok kötü zaten hiç bir şey yiyemiyordum şimdi geldim özel şirkette fort otosan gibi fabrikada çalısıyorum hiçde sorun olmadı yardım isteyen yada bilgi isteyen herkese yardımcı olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihbek41 -- 4 Ocak 2021; 13:16:23 >




  • Fatihbek41 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben askere gitmedi. 3 yıldır anksiyete bozukluğu derdiyle uğraşıyorum şimdi ben kara kara düşünüyorum nasıl alacam ?
  • Fatihbek41 F kullanıcısına yanıt

    Abi aynısı bende de var boğulacak gibi oluyorum. Yapamıyorum olmuyor kavga ediyorum tartışıyorum milletle darlanıyorum. Psikiyatriste de gittim ama olmadı. Çürük almak istiyorum. Nasıl aldın yardımcı olabilir misin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.