Şimdi Ara

Psikologlar ve Psikiyatristler Derneği ÜCRETSİZ Online Eğitimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • “TAMAMEN ÜCRETSİZ” sertifikapress.com.tr sitesiyle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz 2 süper sertifikalı eğitim. Online Temel Psikoloji ve Çoçuk Gelişimi ve Psikolojisi Eğitimi.

    Tamamen ücretsiz online eğitim ile Uluslararası Onaylı Sertifika sahibi olabilirsiniz.

    Temel Psikoloji (Kontenjan sınırı yoktur.)

    Kişisel Gelişiminize destek olacak, kariyerinizi planlayacak olan bu eğitim fırsatını kaçırmayın.

    Çocuk Gelişimi ve Psikolojisi (Aşağıdaki Linki kullanarak gelen 1000 kişi ücretsiz faydalanabilecektir, kontenjan dolduğunda otomatik olarak başvuru alımı kapanacaktır.)

    Çocuklarımızın gelişiminden onlarla olan ilgi alakalarımıza kadar onları en iyi şekilde eğitebilecek ve geliştirebilecek onların dilinden tam anlamıyla anlayabileceğimiz profesyonel bir eğitim.


    Yukarıdaki iki eğitimde ücretsiz eğitimlerdir. Eğitim alırken veya aldıktan sonra sizlerden “Eğitim” ücreti adı altında bir ücret kesinlikle talep edilmeyecektir.

    Kaynak :http://www.internethaber.com/tum-turkiyeye-gururla-sunariz-360744h.htm?interstitial=true#ixzz1SqCo8AlJ




    Çocuk Psikolojisi Eğitimi başvuran ilk 1000 kişiye ücretsiz:http://www.psikologlardernegi.com.tr/dernek/cocuk-psikolojisi-ve-gelisimi-sertifikasi.html

    Temel Psikolojisi Eğitimi başvuran HERKESE ücretsiz:http://www.psikologlardernegi.com.tr/dernek/temel-psikoloji-sertifikasi.html


    * Sitede yer alan açıklamaya göre , başvuru sonrasında ev adresinize kargo ile bir şifre kağıdı geliyor, kargo ücreti başvurana ait, ve eğitim sonunda sertifikanız veriliyor. Sertifikanın bir örneğini de siteye koymuşlar. Cv için değerli bir belge olabilir bazılarımız için, paylaşmak istedim.







  • eğitim iyidir ama şifre bekleme işi iyi olmamış.
  • Konuyu hortlatayım ama geçende bende bir sitede denk geldim. Merak edip araştırdım, eğitimler ücretsiz ancak en az 1 kitap satın almanız gerekiyor. Eğitmen tabi daha fazla almanızı öneriyor. 30 civarı kitapları var.

    Belki yanılıyorum ancak bana kitap satmak için yapılan bir organizasyonmış gibi geldi. Birde arkalarında YÖK tarafından tanınmayan ve uçuk eğitim fiyatları ile uzaktan eğitim veren St.Clements Üniversitesi olunca şüphelerim daha da artıyor.
  • Yardımcı Kitap Talebi; *

    Yönetim Kurulu tarafından alınan karar gereği, eğitim programının tamamlanabilmesi için "YARDIMCI KİTAP" almayı kabul ve taahhüt ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.