Şimdi Ara

Psikoloik Tedavi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2. kez koca bir eşşeklik yapıp ehliyetimi alkolden kaptırdım ve almama 1 ay kaldı yanlız benim burda sormak istediğim bir soru var internette araştırdım ama bir şey bulamadım : 2. kez ehliyeti alkolden kaptırdığım için psikolojik tedaviye mi gitmem gerekiyo, ne kadar sürüyor ya da ne yapmam gerekiyo tam olarak bilmiyorum

    bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

    teşekkürler...



  • gecms olsn hocam..

    cok insafsızca davranıolar bence. alkol promili 100 e cıkarılmalı :)
  • öncelikle geçmiş falan olmasın, bence çok iyi olmuş. artık alkollü araç kullanmazsınız, bir musibet bin nasihatten iyidir. dua edin daha kötüsü olmamış.


    insafsızca davranıyolar, 100 promil olsun diyen arkadaşada diyecek sözüm bile yok.
  • Aynanın karşısına geçip bence kendinizi iyi bir sorgulamanız gerekiyor. Hadi kendi canınızı hiç sayıyorsunuzda trafikteki diğer insanların ne suçu var. Umarım akıllanmışsınızdır.
  • Arkadaşlar hepinizin duyarlılığını anlıyorum ama adam sizden yardım istemiş, siz yerden yere vurmuşsunuz. Ama soruyu cevaplayan yok.

    Kaza riskleri nedeniyle trafik polisi için, sürücülerin alkol kontrolünün özel bir önemi vardır. Sürücü, alkolmetre ile yapılan test sonucunda alkollü çıkarsa; 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun 48/5 maddesi gereğince para cezası ile cezalandırılır, aracı trafikten men edilir ve sürücü belgesi (6) ay süreyle Trafik Polisince geri alınır.

    Aynı sürücü aynı suçu işlerse; yine Kanunun ilgili maddesi gereğince para cezası ile cezalandırılır, aracı trafikten men edilir ve sürücü belgesi (2) yıl süreyle Trafik Polisince geri alınır.Aynı sürücü üçüncü kez alkollü olarak araç kullanırken tespit edilirse, kanunun ilgili maddesinde belirtildiği şekilde para cezası ile cezalandırılır, aracı trafikten men edilir ve sürücü belgesi (5) yıl süreyle Trafik Polisince geri alınır. Ayrıca (6) aydan az olmamak üzere hafif hapis cezası uygulanılır. (5) yıl süreyle geri alınan sürücü belgesi sahipleri, 5. yılın sonunda, psiko-teknik değerlendirme ve psikiyatri muayenesi sonrasında durumu uygun olanlara belgeleri iade edilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgacem

    gecms olsn hocam..

    cok insafsızca davranıolar bence. alkol promili 100 e cıkarılmalı :)


    en iyisi araba kullanacağın zaman alkol yerine başka keyif verici maddelere yönelmek.
    şaka bi yana
    bence promile bakılması yerine çeşitli testler yapılmalı amerika daki gibi.Düz çizgide yürüyebilme vs.Alkolsüz de "high" olunabiliyor netice de.
  • senin tedavin namaz olur.ciddiyim,ben 4 senedir temizim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.