Şimdi Ara

Psikolojik rahatsızlanmanın ispatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Devlet hastanesinde gelene geçene bağıran artist bir doktorun ağzını burnunu kırıp ölümüne sebep olabilir, zevk için bütün kemiklerini kırabilir, ömrünün sonuna kadar sebze gibi yaşamasına sebep olabilirdim. 2 dakika süren sözde muayene sonrasında verdiği raporu aldım ve çıktım.


    Bu doktoru şikayet edememek, etsem de hastanenin iplememesi, hastanenin bana kişisel sağlık bilgilerimi de 2 defa dilekçe vermeme rağmen teslim etmemesi ile devam eden süreçte sinirlilik, geleni geçeni dövüp sakat bırakma arzusu, sürekli kendi kendine konuşma, uyuyamama, boğma ipimi, kasaturamı, ateşli silah yapımında kullanacağım makinelerimi hazırlama düşüncelerine, yakın dövüşe dair bidiklerimi gözden geçirmeme, vücut çalışmaya başlamama, dövüşte kullanacağım ekipmanları temin etmeme, başhekimliğe yasa dışı bir şekilde kapı yerleştirilip sorumlularla görüştürülmemeye sinirlenmeme, hastanenin alt katından girip önce polisleri, sonra evrak sorumlularını, sonra ilgili hekimi, sonra yasa dışı bir şekilde başhekimliğe kapı taktırıp belgelerimi teslim etmeyen başhekimleri mermi manyağı yapma düşüncelerine, dosyalarımı vermeleri için sağlıkla ilgili bütün yönetmelikleri, kanunları, nizamnameleri, tüzükleri, yönergeleri, genelgeleri, kullandıkları sistemlerin kullanma kılavuzlarını, tıbbi sekreterlikle ilgili teferruatları, belgeyi vermedikleri için açacağım davayı nerede açacağım, ne davası açacağım, hangi gerekçelere dayandıracağım, hangi usülleri takip edeceğimi araştıracağım, reddedilirse ne yapacağımı araştırmama sebep oldu. Öte yandan, bu konular dışında okumam gereken şeyleri okuyamaz, video izleyemez, sürekli hayal kurar bir duruma geldim. Mesela 15 gün sonra gireceğim final için çalışmam gereken kitabı okurken 20. defa kendi kendime konuşmaya başldağımda artık kitabı bırakmak zorunda kaldım çünkü konuşmam ve aklıma hücum eden tekrarlayan düşünceler günlük işlerimi yapmama engel oluyor.


    Bu durumda psikolojik olarak rahatsızlandığımı nasıl ispatlayacağım? Gerek sağlık bakanlığından isteyeceğim tazminat için (hastane işleriyle uğraşmak için işten çıktım) gerekse türk vatandaşlarının vergileriyle geçimlerini sağlayıp türk vatandaşlarına artistlik yapan bu kamu personellerinin vazifeyi kötüye kullanmak ve ihmal suçlarından yargılanabilmesi için mağdur olduğumu ispatlayabilmem gerekiyor. En büyük mağduriyetim de uykusuzluk, rahatsız edici ve tekrarlayan düşünceler, takıntı, saldırganlık ve işsiz geçen 3 bilemediniz 4 ay.


    Bana psikolojik rahatsızlanmamın ispatı için yol göstermenizi istiyorum.


    tşk, öd.








  • Ayrıca bu rahatsızlıklarımı anlattığım halde epikrizlere işlemeyen diğer devlet hastanelerinden de şikayetçiyim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.