Şimdi Ara

PSN ALIŞVERİŞ YARDIMI ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar playstation ilk aldığımda Türkiye psn i yoktu o yüzden amerikan hesabı açmıştım ve öyle devam etti tüm oyunlarımı orada oynuyorum.Gran Turismo ya paket almak istiyorum fakat amerikan hesabı olduğu için adres bilgileri kredi kartıyla örtüşmüyor ve alamıyorum.Bu yüzden yeni bir Türkiye hesabı açıp oradan almayı düşünüyorum fakat o hesaptan aldığım add-on amerikan hesabımdaki oyunda aktif olacak mı onu merak ediyorum? eğer olmayacaksa bir anlamı yok çünkü... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.



  • arkadaşlar çok acil lütfen yardımcı olamayacak mı kimse?
  • Family Upgrade var onu indiriyosun ücretsiz 100 kb bişey onları indirince amerikan hesabın görür. Ancak sadece araçlar ve pistleri görüyor. boya ve kıyafetleri görmüyor... Tabi oyunun PAL olduğunu varsayıyorum. PAL ise görür ancak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 21 Mart 2012; 20:42:17 >
  • peki bu family upgrade i nereden indireceğim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecimen

    peki bu family upgrade i nereden indireceğim?

    Gran Turismo konusunda başka bir arkadaşa yazdığım mesajı aynen yapıştırıyorum... Ama tekrar hatırlatayım; Oyunun 2. Bölge (PAL) olmalı...

    --

    Tamam üstad aldım öğrendim ben. TR hesabına giriyorsun. Ekimde çıkan pakedi alıyorsun. Satın aldığın zaman store meüsünde Car Pack Family Upgrade ve Course Pack Family Upgrade beliriyor, onları indiriyorsun. Zaten 100 kb. Sonra US hesabına geçiyorsun. Oyun ana menüsü en sağdan indirilebilir içerik bölümüne giriyorsun. Orda Yükle diyosun, tamamdır.

    Ancak bu family upgrade ler boyaları içermiyormuş. Sadece pist ve araçlar için. Ayrıca dün çıkan araç paketi için (Car Pack 2) family upgrade e gerek yokmuş. Tüm hesaplar görüyormuş.

    Eğer oyunun son güncellemesini yaptıysan (2.02) Haber listesinde Aile Güncellemesi ile ilgili detayları okuyabilirsin.

    Özetle TR PSN'den satın alıp US hesapta oynayabiliyosun. Test edildi, onaylandı.




  • çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sağolun varolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.