Şimdi Ara

PSN parayı çekti fakat oyun satın alınamadı !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Tr PSN den Eagle Flight oyununu almak istedim ama PSN uzun süre bakımda olduğu için store giremedim.Tam evden çıkarken son denememde store a girdi, ben de oyunu satın aldım.Fakat bu esnada şu an hizmet bakımda yazısı belirdi.Ben de satın alamadığımı düşünüp üstünde durmadım.Fakat banka hesabımı (Enpara) kontrol ettiğimde bir de ne göreyim ! Oyunun ücreti çekilmiş !!!
    Sony müşteri hizmetlerini aradım, geçmiş işlemlerimde böyle bir alışverişin olmadığını bankayla iletişim kurmamı söylediler.Bankayı aradım alışverişin gerçekleştiğini, sorunu Sony ile çözmem gerektiğini,kendilerinin ancak işlem iptali yapabileceklerini bunun da 45 iş günü (!) sürebileceğini söylediler.
    Bunun üzerine tekrar Sony müşteri hizmetlerini aradım ve ısrarlı bir şekilde bu alışverişi yaptığımı ve denkontun bende olduğunu belirttim.Bunun üzerine müşteri temsilcisi 24 saat beklememi, bu süre zarfında oyunun kütüphaneye eklenmemesi durumunda Sony İngiltereye durumu bildireceklerini söylediler.Sonuçlanması da 15 iş günü sürebilirmiş !!
    Bu nasıl bir saçmalıktır ? Şu an ne yapmam gerekiyor ? Tecrübesi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum...







  • up
  • Abdest alarak başlayabilirsin :) Şaka bir yana sen yapman gerekeni yapmışsın zaten iki tarafada bir şikayet açtırmışsın. Zaten banka incelemeye başladığında sony ile iletişime geçecek.

    Malesefki ülkemizde tam bir destek olmadığı için ufak tefek herşeyde ingiltereye başvuruluyor o yüzden süreç uzun sürecektir.
  • Durum ne hocam şuan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın çekildiğine dair dekontu ve diğer bilgileri mail attım Sony'e bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.