Şimdi Ara

psp 2,50 yi nasıl 1,50 çeviririm acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar acil yardım oyun yüklemek istiyorum sıkıldım umd lere para vermekten



  • bende geçen gün 2.50 den 2.71 e ardından 1.50 düşürdüm. tabi arkadaşın biri yardım etti, nasıl yaptığım aklımda kalmadı yoksa ben sana tarif ederdim. ama yapman gereken ilk olarak 2.71 yapmak sonra 1.50 ye indirirsin. gerekli dosyaları sana göndereyim.
  • Evet Lamborghini arkadaşımız doğru söylüyor.
    Eşim kurcalarken UMD üzerinden 1.5 olan versiyonumu 2.00 yapmış :)
    2 gün önce yaptığım için hatırlıyorum.
    İşlemleri gerçekleştirirken pilin bitmesi durumunda PSP bozulabilirmiş o yüzden şarjı iyi olmalı ve Şarj aletini bağlayıp işlemlerini gerçekleştirmelisin.

    1.adım: 2.71 update için gerekli dosyayı X/PSP/GAME/UPDATE klasörünü oluşturup içine atıyorsun. Sonra PSP ekranındaki menüden game/msticke girdiğinde "update 2.71" çıkıyor. Seçtiğinde update işlemini gerçekleştiriyor.

    2.adım: ki bu biraz zorlayabilir(zaman olarak) En pratik yolu 2.71 -1.50 downgrader programını kullanmak. Bu program ingilizce olarak tüm yapman gerekenleri sana bilgisayar ekranında adım adım anlatıyor. Önce PSP nin işleme uygun olup olmadığını kontrol ettiriyor sana, PSPni PC ye bağlıyorsun. Sonra PSP nin bilgisayarda hangi harf ile simgelendiğini soruyor (E: , F: vs.). Gerekli dosyaları yüklüyor.
    PC bağlantını çıkartıyorsun. PSP ekranından Photo/msticke giriyorsun. Olması gereken şey; Kırmızı bir ekranın belirmesi ve mstick ışığının sürekli yanıp sönmesi. Bu downgrade işlemin yapılmakta olduğunu gösteriyor.

    Sadece ekranın kırmızı olması yeterli değil, ışık yanıp sönmeli. Bazende kırmızı ekran çıkmıyor ve ekran kilitleniyor. Bu durumlarda kapat-aç tekrar dene. Bu son işlemi baya bi tekrarlaman gerekebilir, ilk seferde de olabilir 50. denemende de.

    İşlem tamamlandığında PSP yeniden başlıyor ve yazıların olduğu bir ekran geliyor, soruyu "O" tuşuna basarak geç.
    Hepsi bu kadar, PSP ekranından System settings/system info bölümünden versiyonunu control ettikten sonra , yine aynı yerdeki Format Mstick ile formatlarsın.

    Umarım işine yarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 8 Aralık 2006; 11:55:21 >




  • kardeş bişi sorcam bu olaydan sonra "garanti" dışı mı kalıoo alet
  • evet. bu islemler sirasinda bir aksaklik yasanirsa hem psp bozulur hemde garanti devre disi kalir. orjinal kullanalim. benim tavsiyem tabii. saygilar.
  • bi soru daha sorcam;;;

    USB ile bilgisayara bağladığımda psp nin sayfası açılıo..(yani dosyası) dosyada sadece "psp" var.onun içnde de music, system, savedata...vb...seyler var...X/PSP/GAME/UPDATE dosyasını psp nin içine mi atıoz...attığımda psp nin ms stickinde "corrupted data" yazıo ...bi yardım lütfennn
  • ya 1.50 olduktan sonra iso oyunları rahatlıkla oynayabilioruz dime?
  • evet devhook falan kullanıp oynarsın 1.50de ama bence artık 1.50yi bırakmanın zamanı geldi. 3.02open-edition var artık ve çok daha iyi bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.