Şimdi Ara

psp önerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda psp almayı düşünüyorum fakat 1 değil 2 adet alacağım eşimle beraber oynamak için, önerileriniz nelerdir uygun fiyata iki kişilik oyunlar oynayabileceğimiz, kırık alırsam yada kırdırırsam diğer psp ile bağlantı kurup iki kişilik oyunlar oynayabilir miyim? Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam,eşinizle oynayacağınızı yazmışsınız.2 Adet PSP yaklaşık 600 TL civarı olacaktır (sıfır modellerden bahsediyorum).Onun yerine bir PS3 düşünebilirsiniz.Daha fazla oyun seçeneğiyle.Belirli 2 kişilik oynanan oyunlar var.Şahsen ben en fazla 2 Ay uğraştıktan sonra PSP'Mi bir kenara attım.Artık kullanmıyorum.Ne olacak onuda bilmiyorum.Yani hevesinizi 1 ayda falan alır,pişman olursunuz.Çünkü artık PSP'ye oyun çıkmıyor.Bazı modellerin üretimi durduruldu.(Hepside olabilir.)O yüzden oyunların kalitesi hayli düşük olur.Ancak PS3 sizi 1 yıl falan götürür diye düşünüyorum.Çünkü çok fazla oyun var oynayacağınız.Hem tek,hem çift kişilik.Hala fazla kullanıcıya sahip olmasıda artılarından.Ama illa PSP alacağım diyorsanız önerilerim arasında 3004 Modeli vardır.Kırdırırsanız,korsan oyunları 2 kişi oynayamıyorsunuz diye biliyorum.İyi forumlar.
  • İkinci el bir ps3 almanız çok daha iyi olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abimin ps3 ü var zaten, kırdıramıyoruz sürümünden dolayı, kırdırmamıza gerekte yok zaten yalnızca pes oynuyoruz onda diğer oyunlardan sıkıldık,zamanında 5000 küsür liraya topladığım ve son beş yıldır sürekli parçalarını güncellediğim bilgisayarımı da sattım yani çok kaliteli oyunlara doydum arkadaşlar ben, eşimle beraber araba yarışı street fighter mk shaolin monks tekken gibi karşılıklı ve ilerlemeli dövüş oyunları yada iki kişi hikayeli bilgisayara karşı oynanan savaş oyunları gibi oyunlar oynamak istiyoruz, gerekirse orjinal alırız psp oyunları 20-30 lirayken Vita oyunları 50-100 arası zaten alacağımız hepsinden birer çeşit totalde 3er tane oyun maddi külfeti çok fazla olursa 1000 tl nin üzerinde tutarsa iki tanesi ve oyunları söylediğiniz gibi ps3 alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Killzone: Liberation aldım. Multiplayer ve Co-Op bölümü var. GTA: Vice City Stories'te multiplayer karşılıklı ölüm kalım mücadelesi verilebiliyor :) Başka aklıma gelmiyor, oyun kütüphanemi kaybettiğim için listeye bakıp söyleyemiyorumda. PSP candır, PS3 ile karşılaştırılması bile anlamsız geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.