Şimdi Ara

..::PSP Oyun Tavsiyeleri Ana Konusu::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
22.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Loco Roco 2 yi tavsiye ederim. küçük yaştaki oyuncular için gözüksede bence yer yaştan oyuncu oynamalı.
  • Guzel bir baslik olmus artik "psp aldim oyun tavsiye edin" diye acilan basliklardan gercekten biktim cunku psp bolumu bunlarla doldu, adminlere sesleniyorum lutfen bu baslik ust konu haline gelsin.

    Ben de bazi arcade-platform tarzi oyunlarla katkida bulunayim.

    LocoRoco serisi : Cocuk oyunu gibi gorundugune bakmayin, her yastan oyuncuya hitap eden cok sirin ve bir o kadar da eglenceli Platform oyunudur.

    Echochrome : Size bir maddeye bakis acinizin ne kadar onemli oldugunu ogreten, konsept acisindan son derece orijinal, Puzzle tarznda bir oyundur.Klasik tarzdaki muzikleri de oldukca basarilidir.

    fl0w : Psp de gevsemek ve rahatlamak isteyenlerin rahatlikla tercih edebilecegi, oynanis yonunden cep telefonlarindaki Snake(yilan) oyununa benzeyen, oynarken sizi bulundugunuz mekandan alip goturen, olaylari akisina biraktiginizda size hayatin ne kadar basit olabilecegini anlatan oyun.

    Bomberman : NES'ten (nam-i diger ateriden) tanidiginiz efsane oyun 3D grafiklerle Psp'de..Ne duruyorsunuz?

    Ridge Racer serisi: "Benim arac modifiyesi ile ugrasacak vaktim yok" diyenlerin mukemmel grafiklere sahip araba yarisi...

    Driver '76 : GTA tarzinda ve oldukca da kaliteli bir oyun ozellikle soundtrack i oyunun atmosferini oldukca iyi yansitiyor.

    Metal Slug Anthology: Serinin 1-2-X-3-4-5-6 no lu 7 adet oyunu Psp'de bir arada.Hayir diyebilir misiniz?

    N+ : Karakterimizi ekrandaki baslangic noktasindan diger bir noktaya yani gecis kapisina goturmek uzerine kurulu bir oyun.Sizleri uyarmak zorundayim cunku bir noktadan sonra oyun oldukca zorlasiyor, eger hirs yaparsaniz vereceginiz reaksiyonlar sonucu istemeyeceginiz sonuclarla karsilasabilirsiniz.

    Crisis Core 'Final Fantasy VII' : Bugun tum dunyada bir fenomen haline gelmis ve kimilerine gore dunyanin en guzel oyunu sayilan Final Fantasy VII'nin gecmisine isik tutan RPG oyunudur, FF serisini hic bilmiyorsaniz bile seriye bu oyundan baslayabilirsiniz.Ara videolarinin kalitesi ile basinizi dondurebilecek, vasatin biraz ustunde bir ingilizceniz ve biraz da sabriniz var ise senaryosuyla da sizi aglatabilecek bir oyundur.
    Benim icin ise psp nin en degerli exclusive oyunudur.




  • Metal Slug
    God of War
    Resistance Retribution
    Street Fighter Alpha
    Fifa 2009

    daha sadece bunları oynayabildim psp de ama hepsi sıkılmazsınız god of war ın kısa sürmesi üzdü. beni sadece =)
  • fifa 09
    pes 09
    bunlarda online takıl derim ben
  • god of war
    pes 2009(online)
    resistance retribution

    bunlar iyi oyunlardır
  • 3-4 gündür şehir dışındaydım başlıkla ilgilenemedim. Güzel tavsiyeler olmuş. En kısa zamanda bunları ilk mesaja ekleyeceğim.

    @teknolocix Virtua Tennis 3 daha sonra çıktı. VT 2009 PS3, X360, PC için çıktı galiba. Ama PSP'ye çıkmadı.

    @wzzik Güzel düşüncelerin ve güzel tavsiyelerin için teşekkürler. FF, Metal Slug, Driver '76 indirilecekler listeme eklendi.

    @.:BBR:. Jeanne Darc 'ı ilk defa senden duydum. Nasıl bir oyun biraz bilgi verirsen sevinirim.

    Bu başlık altında öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür eder, paylaşımlarınızın devamını dilerim Buraya yazılan tüm oyunları en kısa zamanda düzenli olarak ilk mesaja ekleyeceğim.
  • Tavsiyelerin artmasıyla birlikte bende konuda bir düzenleme yaptım. Artık tavsiyeleriniz konuda oyun türlerine göre listelenecek. Böylece oyun arayanlar istediği türdeki oyunu daha kolay bulabilecek. Aşağıdaki liste sık sık güncellenecektir. Şimdilik konudaki tüm oyunları listeye ekleyemedim. Ancak en kısa zamanda konudaki tüm oyunlar ilk mesaja eklenecektir.

    Listedeki bir diğer yenilik ise oyun isimlerinin yanındaki IGN ve DH linkleri. IGN oyunun direk IGN sayfasına, DH ise oyunun DH kullanıcıları tarafından yapılmış inceleme sayfasına yönlendirilmiştir.
  • Worms , aksiyondan kaçıp biraz rahatlamak isteyen oyuncuların tercihi
  • @Enchanted Metal

    Son hali süper olmuş

    RPG Kısmına Jeanne D'arc'ıda Eklersen Sevinirm.

    PSP'deki En Güzel SAF RPG'dir. Diğer Aksiyon RPG'lerden Farklı Olarak Taktik Ve Strateji Bİlgilerinizin Tümünü Oyuna Yansıtmanız Gerekir.

    Buda Yaptığım Jeanne D'arc İncelemesi ;

    http://forum.donanimhaber.com/m_24856498/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Haziran 2009; 17:31:28 >




  • wipeout serisi, ridge racer ve kesinlikle ama kesinlikle outrun'ı da eklemelisin
    eski psp sahiplerinin göz bebekleridir bu yarış oyunları
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .:BBR:.

    @Enchanted Metal

    Son hali süper olmuş

    RPG Kısmına Jeanne D'arc'ıda Eklersen Sevinirm.




    Teşekkürler

    Jeanne D'arc ı bugün indirdim ama henüz oynama fırsatı bulamadım. Listeye ekledim.


    @12henry14, NeRoBiAnCo Tavsiye ettiğiniz oyunları en kısa sürede listeye ekleyeceğim.




  • @Enchanted Metal:
    eger her tarza 1 oyun ekliyosan platformda Patapon yerine LocoRoco yu ekle derim cunku Patapon da ilerledikce oyunu oynamak oldukca zorlasiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wzzik

    @Enchanted Metal:
    eger her tarza 1 oyun ekliyosan platformda Patapon yerine LocoRoco yu ekle derim cunku Patapon da ilerledikce oyunu oynamak oldukca zorlasiyor.



    Her tarza 1 oyun eklemiyorum. Tavsiye edilen tüm oyunları vakit buldukça ekliycem. Bugün listeyi tekrar düzenleyip konudaki tüm tavsiyeleri ilk mesaja taşıycam. LocoRoco'yu da bugün eklerim.
  • Pata-Pata-Pata-Pon Patapon' u unutmayın...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yacan3

    Pata-Pata-Pata-Pon Patapon' u unutmayın...



    İlk mesajı incelemedin herhalde.
  • BBR jeanne hakkinda birsey sorucam. Job sistemi nasil acaba? Gameboyumu eskiden sadece final fantasy tactics advance icin tasirdim. Suan pspde de oynadigim tek oyun. Crisis core cok sevemedim acikcasi. Final fantasy tacticsde job sistemi cok guzeldi. Soldier de 2 skillde uzmanlasinca paladin veya fighter olabiliyordun vs. Bu oyunun job sistemini merak ettim. Eger benzer veya guzelse kesinlikle denicem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zihtumreth

    BBR jeanne hakkinda birsey sorucam. Job sistemi nasil acaba? Gameboyumu eskiden sadece final fantasy tactics advance icin tasirdim. Suan pspde de oynadigim tek oyun. Crisis core cok sevemedim acikcasi. Final fantasy tacticsde job sistemi cok guzeldi. Soldier de 2 skillde uzmanlasinca paladin veya fighter olabiliyordun vs. Bu oyunun job sistemini merak ettim. Eger benzer veya guzelse kesinlikle denicem.


    hocam oyunu bitirdim ama job sisteminden kastını anlamadım açıkçası.

    ama dediğin gibi paladin vs. olmak yok. sadece level atlıyorsunuz.
  • Hmm peki teşekkürler anladım sanırım. Job sisteminden kastım mesela Healer, Fighter, Samurai gibi. Final Fantasy Tactics'de şöyleydi başlangıçta bi karakter 4-5 job seçebiliyordu tabi her ırka göre değişiyordu bu. Mesela Human ırkında herkes Thief jobunu seçebiliyordu ama Ninja jobu Thief'te 2 Skill'de ustalaşınca açılıyordu. böyle bir sürü kombinasyon yapılıyordu. Mesela ben Healer in magic power i yüksek olduğu için yanına damage büyüleri alıyordum gibi. böyle sürüyle seçenek vardı. O yüzden merak ettim. Ama sorun değil yinede deniyeceğim. Peki merak ettim başka Turn Based taktik oyunu varmı bunlara benzer ? (bikaç tane gördüm ama tarz olarak çok sevmedim Final Fantasy Tactics, Jeanne, Dofus Arena (PC) gibi oyunlar çok daha güzel oluyor)
  • bu güzel bir konu canlanır belki diye buraya yazıyorum
    arkadaşımın psp sinde naruto diye bir oyun oynamıştım. fantastik bi dövüş oyunuydu. tekken le karşılaştırdığınızda hangisi daha iyidir? hangisini tavsiye edersiniz?
  • beyler tüm mesajları okudum bana şu tür oyun tavsiye edin
    psp çözünürlüğü düşük olduğu için (mobil cihazlarla değil pc ile karşılaştırıyorum) 3D oyunlar pek zevk vermiyor ama locoroco patapon worms zuma falan zevkliydi benzeri oyunlar varmı tavsiye edebileceğiniz şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.