Şimdi Ara

Psu bağlantısı ile kasa ışıklandırması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iş yerinde olduğum için resim yükleyemiyorum resimleri link şeklinde paylaşacağım.

    Bir adet molex kablo : molex

    (bir ucunun psu molex kablosu ile uyumlu olması yeterli olacaktır diğer ucun pek önemi yok ve sarı siyah kablolara ihtiyacımız olacak bu sebeple ya sarı siyah kabloları olan molex ya da 4 kablolu molex tercih etmemiz gerekmekte)

    Bir adet 12v led : led

    (led seçimini en iyisi olmasa bile orta kalite tercih etmenizi öneriyorum aksi takdirde ısınma ve patlama gibi sorunlar yaşayabilirsiniz 12v ile çalıştığına ve 1m uzunlukla olmasına dikkat edin)

    Şimdi molex kablo üzerinde kırmızı ve yanındaki siyah kabloya ihtiyacımız yok. Molex kablonun psu girişine dokunmuyoruz! Kablonun ucundaki plastiği sökelim dilerseniz pinleri çıkarın dilerseniz kesin kırmızı ve yanındaki siyahı birbirinden ayrı bi şekilde bantlayın. Sarı 12v ve yanındaki siyah kabloyu ledimizin kırmızı kablosu ile sarı siyah kablosu ile siyah şeklinde bağlayın bantla güzelce sarıp hazır hale getirin.

    Led aydınlatmayı kasanın istediğiniz herhangi bir yerine yapıştırın veya tutturun size kalmış molexi psu ya takın ve kasa aydınlatmanız hazır. Güle güle kullanın...

    sonuç







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.