Şimdi Ara

PSU Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar elimde bu model var valoya bile girdiğimde cızırtı başlıyor.RDR2 ye girmeye tırsıyorum.Birde 2 tane hdd var kafasına göre hdd ler gidip geliyor bu psu dan mı kaynaklı yoksa 2 hdd de ölü mü?

    Ben bu sesten kurtulmak için bu psu yu almayı düşünüyorum sizce bir farkı olur mu?Almaya değere mi?

    Sistem:

    RTX 2060

    R7 2700x

    16gb Ram

    1 tane m2 2 tane hdd

    6 tane fan

    Güç konusunda 650w yeterli olur herhalde

    Elimde olan:https://www.hepsiburada.com/power-boost-bst-atx650weu-fury-650w-80-apfc-12cm-fanli-atx-power-supply-p-HBV00000ULRQU

    Almak istediğim:

    https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-pm-HB00000BT3M9








  • Alacağınız psu, en az 80+ Bronze sertifikalı olsun.

  • 2060 bu zaman için hala güzei iyi bir kart . Onun için onu çok ucuz kalitesiz marka veya modellere teslim etmemek lazım. Elinizde kullandığınız psu da kötü almayı düşündüğünüz olan da. Onlar o paraları haketmez. Yukarda belirtilen high power 600 watt gold psu şu anda sizdeki sistemin çok daha güçlülerini bile rahatça çalıştırır ve fiyatı da piyasaya göre kabul edilebilir. O paraları daha düşük psulara istiyorlar. Önerilen high power ı kendimde kullandım 3070 ile birlikte , sonra sistem değişikliği olunca sattım sorunu yoktu sessizdi bndeki.


    Şuan başka psu ben önermedim zaten o fiyatlara pek bir şey yok önerilen güzel bütçe yetiyorsa onu alın. Fakat oyuna girdiğnizde cızırtı başlaması ekran kartında da olabilir aynı sesi oda çıkarabilir tam bir bakmak lazım. Oyundayken grafik ayarlarından vsync özelliğini açın bakın o anda da gelecekmi ses, onu açınca ekran kartında sorun yoksa yapmaz veya azalır. Tabi psudan da geliyor olabilir büyük ihtimal


    Bnde corsairin cx650f rgb modelinde olmuştu oyunun menüsünde bile yapıyordu felaket derecede, oyundayken de oyunun sesini bastırıyordu neredeyse. Garantiye yolladım yenisini verdiler onda yoktu mesela.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.