Şimdi Ara

PTT Cell / Hy 200 Dk - 250 SMS - 250 Mb +Sınırsız internet 14 Lira ! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.442
Cevap
78
Favori
273.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi bende, şu 8tl zam olayı doğrumu yazıcam.
    sonra biri cıkıp 12tl zam olayı doğrumu yazıcak.

    Allah ıslah etsin bu uyduranları.
  • bimcell'den geçenler bimcell'deki bakiyelerini nasıl geri aldılar?

    bir de;

    ben ave faturalıdan bimcelle geçtim, geçerken yıl sonuna kadar olan telsiz kullanım ücretini ödedim, şimdi pttcell'de bunlar tekrar karşıma çıkar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertay_a

    benim başvurum üzerinden tam tamına 11 gün geçti hala değişmedi durumum herhalde tekrar başvurucam :)

    ayın 2 sinde yazmıştım 3 ünde hattım 14 lük tarife olarak açıldı, açılırkende aveadan aldığım 40 lira hediye bakiyemde yalan oldu :)
  • Konu karismis gimis:)

    Bimcellden gecis kac gun surer ve ucrete tabi mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgi olsun diye yazıyorum.19 Temmuzda Avea'dan PTTcelle geçiş için müracaat ettim.21 Temmuzda açıldı.2 Ağustos'ta da 4.75 TL fatura geldi.
  • hanımın güncel fatura 16.38 görünüyo.benimki ise 32.58, dün kadir gecesinde sms atcam diye mms atmışım.ordan mı geçirdiler acaba? müşteri hizmetlerini aradım.güncel faturaaya bakmayın siz, kesim tarihinde belli olur.bütün kullanımlarınız 43 kuruş ile çarpılır gibi şeyler söyledi..kafamı iyice karıştırdı.o zaman eşiminki neden 16.38?

    amaaann en iyisi bimceldi.güzelim hattı taşıdık şimdi uğraş dur şişkin faturalarla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 4 Ağustos 2013; 16:24:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akonay

    En son 3 sene önceki avea maceram hüsranla sonuçlandıktan sonra çekim kalitesi açısından,şimdi ne zaman bir avea altyapılı kampanya görsem hemen geri adım atıyorum.Yoksa 44 lük tarife baya iyi görünüyor bana..

    3 sene öncesine göre avea yı değerlendirebilecek varmı,o zamandan beri kullanıp..

    44 lük tarifeyi 3 aydır kullanıyorum. sanırım yok yok tarifesini kastettiyseniz tarife bu.

    2 gb internet + 1000 dk + sms (hatırlamıyorum ama 1000 5000 filan sanırım ) tarife uygun internet hızlı ve konuşmada problem yok.
    eskiye göre avea baya yol kat etmiş tavsiye ederim. taahütlü olmaması avantaj olmuş ama bu pttcell hoşuma gitmedi değil :)
  • Online işlemlerde Güncel fatura kısmında kullanım hareketleri diye bölüm var.Tümü olarak işaretleyip gönder dediğiniz de günlük işlemler ayrıntılı (çok güzel) olarak karşınızda kontrol etmelisiniz.
  • Bankaya pttcell için otomatik ödeme talimatı veren var mı?Yapı krediye gittim,pttcell operatör olarak görünmüyor dedi.Acaba operatör olarak avea desek fatura ödenir mi?
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.Online işlemlerden.
  • fenercell den pttcell e geçtim,12 ay taahhütüm vardı fenercell e bugün fatura geldi ceza yansıtmışlar faturaya,fenercell de ptt cell de avea diye geçmiyormu bilgisi olan vaarmı
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Hımm.Sağolasın.Önce bankaya talimat vermeyi deneyeyim.Olmazsa kredi kartıyla talimat veririm.Bu iyi bir alternatif oldu.
  • kartlara verilen fatura otomatik ödemeleri ücretli oluyor genelde, pttcell fatura ödemelerini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar bankadan otomatik ödeme yapabilen varmı acaba sorun varmı?
  • arkadaşlar bende bu tarifeye geçmek istiyorum avea hattım üzerimden yalnız kafama takılan şimdiki bakiyemde 30 tl mevcut.ptt cele geçince bakiyemdeki miktar kaybolurmu .?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burjuva16

    arkadaşlar bende bu tarifeye geçmek istiyorum avea hattım üzerimden yalnız kafama takılan şimdiki bakiyemde 30 tl mevcut.ptt cele geçince bakiyemdeki miktar kaybolurmu .?

    benim avea faturasız hattım vardı, avea faturalıya geçtim.. ilk baştan bakiyem faturalardan düşmedi, sonradan şikayet yazınca faturalardan düşmeye başladı. bakiyemdeki miktar bitmeden pttcell 'e geçtim. fakat en son avea faturası ve ilk ptt faturası daha önce baktığımda online işlemlerde ödenmemiş görünüyordu. itiraz ettim, son fatura düşünce 10 tl civarı alacağım kalıyor .. onun da pttcell faturalarından düşmesini talep ettim. üzerinden 1 hafta geçti, inceleme halen devam ediyor. içerde alacağım kalacağını zannetmiyorum. bakiyemde kalan 10 tl civarı alacağımın geçen ay ki ve bu ay faturasından düşmesi lazım. benim işlem sonuçlanınca , unutmazsam size yazarım inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 5 Ağustos 2013; 3:42:25 >




  • Kullanan arkadaşlar dökülsünler bakalım :D

    1 ay boyunca verilen dakikalar ve smsler icinde kalanlar, tam olarak 14 tl mi ödüyorlar?

    Yoksa baska sebeplerden ek ücrette geliyormu?

    Birde bu tarifeye gecis icin taahhüt ödüyormuyuz? Ben 2ay kullandım memnun kalmadım diyelim, baska bir operatöre gecerken kesim ücreti adı altında para alıyorlarmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell'den buna gecen kisi vergi adi altinda ucret oduyor mu faturali oldugundan.. Birde internet icin kotayi asinca ucret alinmiyor degil mi sadece hiz dusuyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 5 Ağustos 2013; 12:07:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtslk

    kartlara verilen fatura otomatik ödemeleri ücretli oluyor genelde, pttcell fatura ödemelerini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar bankadan otomatik ödeme yapabilen varmı acaba sorun varmı?

    Çoğu ücretsiz. İstersen online işlemlerdende verebiliyorsun.
  • arkadaslar benim hat avea ben pttcell e geçmek istiyorum bu 14 lük tarifeye pttye kimlikle gidicem pttcell e alıcaklar ondan sonra orda mı söylüyoruz beni 14 lük tarifeye atın diye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut K.

    arkadaslar benim hat avea ben pttcell e geçmek istiyorum bu 14 lük tarifeye pttye kimlikle gidicem pttcell e alıcaklar ondan sonra orda mı söylüyoruz beni 14 lük tarifeye atın diye?

    Form doldururken yaziyorlar forma sen bir sey yapmiyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.