Şimdi Ara

PTT Kargo İle Kapıda Ödeme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
12
Favori
475.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir sorum olucak bende bugun ptt kapıdaödeme şeklinde bir laptop alıcam ama adamada tabi güvenemiyorum acaba bozuk mal mı gönderir yada baska bi alet mi gönderir bilemiyorum acaba actıktan sonra aletin hasarlı oldugunu görüp nasıl iade edebilirim parayı verdkten sonra?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayhan93

    arkadaşlar bir sorum olucak bende bugun ptt kapıdaödeme şeklinde bir laptop alıcam ama adamada tabi güvenemiyorum acaba bozuk mal mı gönderir yada baska bi alet mi gönderir bilemiyorum acaba actıktan sonra aletin hasarlı oldugunu görüp nasıl iade edebilirim parayı verdkten sonra?


    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar el atsın..
  • ptt işlemleri gerçekten süper arkadaşlar.çinden posta gelecekti kastamonuya geldi de sevk oldu istanbuldan kastamonuya geldi paket. evim ptt ye 500-600metre uzakta inadına gidip almadım acele değildi işim 6 gün sonra getirdiler şikayet dilekçesini bastım sonunda. gerçektende hızlı yani . ve de ucuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morinyo -- 16 Ağustos 2010; 21:34:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: morinyo
    evim ptt ye 500-600metre uzakta inadına gidip almadım acele değildi işim 6 gün sonra getirdiler şikayet dilekçesini bastım sonunda. gerçektende hızlı yani . ve de ucuz


    Şaka ya resmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 17 Ağustos 2010; 11:16:55 >
  • bugün yine ptt ye gittim kargo gönderdim bi ürün sattım ucuz gitsin diye ptt yi seçtim ne yazıkki.diğer kargo ile göndersem kurtarmıyo çünki. adam ufacık fm transmiiter ler varya bantlamıştım üzerine paket yapmıştım onu açtırdı al bak dedim. 1.sürtüşme. 2.cisi paket giderken ezilir diyo kargo sağlam gitmesi onun görevi değil sanki. 3. ufacık şey için koskocaman kutunun içine koyuyo. kutu paralı 1tl. yok dedim koyma. ezilir diyo ben karışmam dedi yinede gönderdim açıkçası en dandik kargo şirketi. birde devletin öncelikli olarak düşündüğü hizmetmiş miş miş miş... böle işte ptt
  • bugün yine ptt ye gittim kargo gönderdim bi ürün sattım ucuz gitsin diye ptt yi seçtim ne yazıkki.diğer kargo ile göndersem kurtarmıyo çünki. adam ufacık fm transmiiter ler varya bantlamıştım üzerine paket yapmıştım onu açtırdı al bak dedim. 1.sürtüşme. 2.cisi paket giderken ezilir diyo kargo sağlam gitmesi onun görevi değil sanki. 3. ufacık şey için koskocaman kutunun içine koyuyo. kutu paralı 1tl. yok dedim koyma. ezilir diyo ben karışmam dedi yinede gönderdim açıkçası en dandik kargo şirketi. birde devletin öncelikli olarak düşündüğü hizmetmiş miş miş miş... böle işte ptt
  • arkadaşlar , aynı sorun bendede var , yardım lütfen , kapıda ödemeyle sıfır kutuda laptop gelecek , ben kutuyu açablrmym laptopu görüp öle onay vermek istiyorm sonuçta o kutudan salatalık ble çkablr , bilgsi olan varmı , görevli kapıdayken kutuyu açablrmyz ?
  • Arkadaşlar Ptt kargo bugün açık mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsenokur

    Arkadaşlar Ptt kargo bugün açık mı ?


    Ben de bugun satis yapmayi dusunuyordum fakat aradim kimse acmadi Kapali sanirim. Herkesin Zafer Bayrami kutlu olsun bu arada!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkslap -- 30 Ağustos 2010; 15:50:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrmaster11

    arkadaşlar , aynı sorun bendede var , yardım lütfen , kapıda ödemeyle sıfır kutuda laptop gelecek , ben kutuyu açablrmym laptopu görüp öle onay vermek istiyorm sonuçta o kutudan salatalık ble çkablr , bilgsi olan varmı , görevli kapıdayken kutuyu açablrmyz ?



    bu soru hakkında bilgisi olan yokmu acaba ?
  • Bir elektronik sitesinden alış veriş yapıyorum 5,5 tl kargo + 1,5 da havale parası ödüyorum
  • nasıl oluyor sorusuna yanıt bende ilk defa ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderim yaptım.anlatayım
    şimdi normal kargo gönderisi yapar gibi form dolduruluyor sonra kargo paketi tartılınca fiyat ortaya çıkıyor sen ödüyorsun kargo parasını.diyelim 4tl kargo ücreti tuttu. sattığın ürünün fiyatı 80 lira diyelim eğer posta çeki hesabın yoksa bir adette havale formu dolduruyorsun.karşıdan gönderilmesi için. gönderici kısmına alıcının alıcı kısmına kendi isim soyisim adresi doldurmalısın alıcı olarak sensin çünkü parayı alacak olan sen olduğun için. şimdi 80+4 artı gönderdiğin yerden havale gelirken kesinti var 100 de 4 lira onu da eklemelisin. etti sana 80+4+4 =88lira bu tutarı havale formuna yazıp veriyorsun ptt görevlisinin eline.tahsilatlı deyip yapıştırıyor kargonun üzerine senin elinede kargo alındı kağıdı verip gönderiyor.( bir de paketini iyice açtırıyorlar şerefsizler yüz kere soruyorlar ne var içinde diye ne bu diye ne işe yarıyor ananın bilmem tarafına sokmaya tövbe tövbe ) böle arkadaşlar dertsiz başına dert alıyorsun.




  • arkadaşlar ben gönderi yaptım ödeme sartlı ama paramı alamadım.ptt de hesabım yok.sadece gönderide ismim geçiyor tc kimlik numaramda yok.2 gündür bekliyorum paramı.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim


    merkez subeye gelmiş gittim aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikikere2 -- 7 Mart 2011; 21:02:25 >
  • İKİKERE2 ARKADAŞIM TC KİMLİK NONU HAVALE FORMUNA YAZMAN GEREKİRDİ.GÖNDERDİĞİN ÜRÜN ALICIYA ULAŞTIMI ACABA.EN SON ÇARE KİMLİĞİNLE GİDİP TAHSİLATLI KARGO GÖNDERMİŞTİM DİYE VEZNEDARA ANLATACAKSIN.TC KİMLİK OLMADAN BİRAZ ZOR OLABİLİR ÇÜNKÜ KİMLİKLE VERİYORLAR PARAYI.KONUŞARAK HALLET.İNŞ ALIRSIN PARANI.
  • Çok garip bi olay yaşıyorum şuan anlatayım hak vericeksiniz.
    Ptt ye gittim 400 tl değerinde bi telefon sattım masrafları da ekledım 420 yazdım kutuya ve yolladım 20.09.2010 da yolladım ve ürün teslim yerine gitti teslim edildi adam imza attım dedi bende gidip ptt den paramı cekıcem buraya kadar sorun yok 4 tane farklı ptt şubesine gittim 4 ünde de benım adıma yatmıs olan bi para olmadıgını söyledıler.elimde barkod numarası var ama internetten takip edemiyorum sanırım yada biraz daha zaman gecmesimi lazım paranın benim hesabıma gecmesı için yada kazıklanmış olabılırmıyım? :)
  • bu konuda bilgisi olan yok mu ?
  • yok abi 10 gün geçti hala haber yok
  • Geçen gün sahibinden.com 'dan bir HDD sattım. PTT 'ye gittim. Saat 16:15 gibi kargo alımını kapadık tarzı binbir yokuşa rağmen memuru kargomu alması için ikna ettim. Orada çalışma saati 9:00 - 17:00 yazıyor kocaman, yokuş yapmaya utanmıyor musun.
    Bana 2 form verdi biri kargo formu diğeri ise kargo alıcısının gönderen olduğu bir havale formu.

    Benden Istanbul içi hizmetleri için 4.5 TL aldılar.

    Kargoyu Pazartesi vermiştim, ertesi gün alıcıya ulaşmış.

    Az önce ise PTT 'den bir eleman geldi ve bana bir kağıt getirdi. Gidip şubeden parayı alacakmışım. Kimbilir hangi kuyruğa gireceğim Belli değil.

    Üstüne üstlük 75 lira olarak yazdığım değer 71 lira olarak görünüyor. Kim , neyin kesintisini yaptı anlamadım. Hiçbiryerde de yazmıyor. Memur beni uyarmadı. Hadi karşı taraf parayı vermedi diyelim o zaman sen benim malımı eksik paraya nasıl verirsin!

    Uzun lafın kısası zaten üç kuruşa sattığım harddiskin neredeyse 4'te 1 'i bu adi hizmete gitti. Ben kimseye tavsiye etmiyorum. Alıcı size bunu teklif ediyorsa anlayınki kargo ve havale parasını vermekten caymanın güzel bir yolunu bulmuştur. Ben üç kuruş kaybettim ama tecrübe kazandım.




  • Ürün teslim edilmiş adam imza atmiş parayı teslim etmiş aradan 10 gün geçmiş ve ben hangi ptt ye gitsem paranız yatmamış diyor ve adamda şuan benim yolladıgım ürün ve adamda imzasını atmiş.10 gün geçti paramı ptt yedi sanırım hala ne bi haber var ne bişe.kime ulaşacagım da belli değil sadece bekliyorum öyle..hiç iyi bir yol değil kapıda ödeme işi sakın kullanmayın hem gereksiz masraflar çıkartıyorlar hemde şuanda gözüktüğü gibi paramın tamamını yediler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.