Şimdi Ara

ptt yurtdışı kayıtlı gönderiyi kaybetti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aliexpressten ürün almıştım şehrime geldi dağıtıcı paketi apartmanın girişine atıp gitmiş.paket ortada yok gönderi takipli gönderiydi.dağıtıcıyla görüştüm onlar takipsiz oluyo diye oraya attım parasını öderim dedi.başına böyle birşey gelen var mı yasal olarak neler yapabilirim.parasında değilim çok kıymetli birşey değildi ama bir aydır bekliyordum.



  • hocam yasal olarak yapacak birsey var mi varsa da ugrasmaya deger mi bilmiyorum ama mutlaka parasini alin(odediginizin 2 3 katini alin ).. paranizi almazsaniz yine size yada baskasina yapacaklardir.. takipsizdir kimse farketmez deyip oraya buraya atiyorlar hatta kendilerine bile aliyorlar olabilirler...

    ben hep isyeri adresime gonderiyorum, isyerinin kargo bolumune birakip gidiyorlar, ordan da beni arayip kendim aliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 1 Ekim 2016; 20:11:46 >
  • Dağıtıcının takipli kargoyu imzasız atıp gidecek kadar sorumluluk alacağını düşünmüyorum. Dalgınlığına gelmiş, dikkat etmemiş, unutmuş olabilir. Benim görüşüm; sürekli yaşanan bir olay değilse yasal veya harici herhangi bir yola başvurmamanız.
    Zaten hatasını kabul edip ürün parasını ödemeyi de kabul etmiş.
  • Sanki babasının malı imiş gibi takipli değildi, attım demiş. Ben olsam kesinlikle yasal başvurumu yapardım. Yaptığı işi hakkıyla yapsın yada bıraksın. Bu nedir kardeşim, takipli değil diye milletin malını atma hakkını kendinde nasıl buluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakmurat38

    Dağıtıcının takipli kargoyu imzasız atıp gidecek kadar sorumluluk alacağını düşünmüyorum. Dalgınlığına gelmiş, dikkat etmemiş, unutmuş olabilir. Benim görüşüm; sürekli yaşanan bir olay değilse yasal veya harici herhangi bir yola başvurmamanız.
    Zaten hatasını kabul edip ürün parasını ödemeyi de kabul etmiş.

    Arkadaşa katılıyorum, bu tür durumlarda memurluğu tehlikeye bile girebiliyor bu yüzden postacının daha dikkatli olması lazımdı ancak 1 defalık yasal yola başvurmadan paranızı alın birdaha olursa başvurursunuz hocam
  • parayı ödemeyi teklif etti ama ben 30 40 lira için değil personelin tavrı için şikayet etmeyi düşünüyorum.ne kadarlık bişeydi diye sorup tamam öderiz demesi zoruma gitti açıkçası hediye olarak aldığım bi üründü.bir aydır bekliyordum.birde dün kapıcıya bıraktım dedi bugün kapının önüne bıraktım diye çevirdi.hata veya dalgınlıktan olan birşey değil bilerek isteyerek yaptığı birşey.evde yoksam şubeye götürmesi yeterliydi insanları önemsemeyi öğrensin benim ürün gitsin sıkıntı değil.
  • Hocam, postacı hatalı. Artık ne yapacağını sen bilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.