Şimdi Ara

PUBG ekip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, gün içinde saat farketmeden Pubg oynuyorum. Varsa 20 yaş üstü eklemek isteyen arkadaşlar;
    Steam : Vorenus



  • Selam, ben çok iyi oynarım ama evlerde çok oyalanmam sürekli koşarım yollarda gördüğümü indiririm her oyun en az 10 kill alırım. Ayak uydurabilceksen oluruz arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    Bu mesaj silindi.
    Evet bilmiyorum yeni başladım ama böyle oyunlara çok yatkınım mesela az önce oyundan çıktım 15 kill ile tamamladım, üstelik telefondan oynuyorum bilgisayardan oynasam acımam.

    İstatistik vs. bölüm varsa girip atabilceğim resim çekip atayım istersen ekran görüntüsü? 1 haftadır oynuyorum üstelik aşırıda oynamadım şuan lvl 19 um.

    Her oyun en az 10 kill rahat alıyorum ve her oyun kesin son 10 kişyie rahat kalıyorum. Ayrıca 20 oyun oynadıysam 10 unda birinci olmuşumdur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    Bu mesaj silindi.
    Ha ayrıca şunuda belirteyim ben takımla takılmıyorum 1-2 defa takıldım sarmadı yani çok oyalanıyolar bir evde iki saat kalıyolar. Ben sıkılıyorum sürekli ya koşuyorum yolda ya arabayla geziyorum.

    Tek başıma dolaşmama rağmen açık hedef olarak yolda gezmeme rağmen bu kadar iyiyim. Çünkü bilgisayarı ve telefonları çok iyi kullanıyorum elim çok seri reflekslerde öyle. Sonuçta 28 yaşındayım yılların deneyimi var.
  • Pubg Mobile oynamıyorum dostum. Sadece pc. Pc'de her oyun 10-15 kill alıyorsan ödüllü turnuvalara katıl derim.
  • konuyu hortlatayım. Öncelikle pubg mobile da 10 kill alan arkadaş pc de o iş öyle olmuyor işte :) pubg mobile da oynamayı bilmeyen veletler cirit atıyor. 100 kişi atlıyor toplasan 20 kişi adam akıllı oynuyor.(ileri seviyeler hariç)

    pc de silahların atış tepkileri falan çok farklı ve beta sürümünden itibaren oynayan adamların sayısı çok fazla o yüzden pc deneyimin olmadan coşarım ortalıkta gezerim sıka sıka giderim deme

    neyse beta sürümünden itibaren oynuyordum uzun bir ara verdim 4-5 ay gibi son 2 haftadır hergün oynuyorum. oyunu efsane geliştirmişler yaşım 27 istersen steamden ekle denk geldiğimizde oynarız.

    steam nick: Cnky
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.