Şimdi Ara

PUBG Lite [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
10
Favori
13.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler, telefondan mobile oynuyordum ama telefondan bana zor geliyor, biraz eski kafayım klavye mouse olacak, joyistic telefon bana göre değil. Bilgisayara mobile kurdum ama bu seferde türlü türlü problemler oluyor. Gittim lite kurdum. Lite hem görüntü hemde sorunsuzluk anlamında iyi ama doğru dürüst takım falan yok. Millet kafasına göre atlıyor, adam geliyor kendi arkadaşını vuruyor, bayınlınca yardım etmemeler falan. Ayrıca türklerle konuşarak oynamak istiyorum ama millet seçmede yok galiba. Yeni sayılırım ama tüm pubg sürümlerimi böyle yoksa bu durum lite a özelmi.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Millet seçme sadece mobilde var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    Beyler, telefondan mobile oynuyordum ama telefondan bana zor geliyor, biraz eski kafayım klavye mouse olacak, joyistic telefon bana göre değil. Bilgisayara mobile kurdum ama bu seferde türlü türlü problemler oluyor. Gittim lite kurdum. Lite hem görüntü hemde sorunsuzluk anlamında iyi ama doğru dürüst takım falan yok. Millet kafasına göre atlıyor, adam geliyor kendi arkadaşını vuruyor, bayınlınca yardım etmemeler falan. Ayrıca türklerle konuşarak oynamak istiyorum ama millet seçmede yok galiba. Yeni sayılırım ama tüm pubg sürümlerimi böyle yoksa bu durum lite a özelmi.
    Başkan ben de bulamıyom doğru düzgün yaş kaç beraber girelim kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hekim Bey

    Başkan ben de bulamıyom doğru düzgün yaş kaç beraber girelim kardeşim

    Alıntıları Göster
    Yeteri kadar yasliyim Olur bana uyar. Orta seviye oyuncuyum ama gelistiriyorum, noob falan demezsen gireriz aksamlari isten sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim Türkler oyunda saçma sapan hareketler yapmasa keşke Güzel item bulduğumu görünce dost ateşiyle öldüren var , 3.seviye çantayı alıyorum mic'ten bana onu bıraksana diyor
  • Beyler oyunu steam üzerinden satın alıp oynuyorum ara ara ama lite sürümü olduğundan haberim yoktu. Steam ile ilişkilendirilmiş bir şekilde oynayabiliyor muyuz ? Sistemim zayıf kalıyor zira. MSİ GE60 0ND var.
  • Arkadaşlar demin pubg lite oynarken full canla ve hasarsız seviye 3 kaskıma kar98k ile tek mermide öldüm. Böyle birşey mümkün mü acaba ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4ÆM

    Arkadaşlar demin pubg lite oynarken full canla ve hasarsız seviye 3 kaskıma kar98k ile tek mermide öldüm. Böyle birşey mümkün mü acaba ya?
    oyunda bazen böyle hatalar olabiliyor, canım yüzken kafamda 2 level kask varken canımın 5 kaldığı olmuştu bir kere, çok şaşırmıştım düşmediğime çünkü adam vurduktan sonra bi tek kaskım hasar almıştı ama düşmemiştim tuhaf
  • bu oyuna iyice sinir oldum özellikle yabancılar tarafından öldürülmeye( takım arkadaşı).

    Adamla ayrı atlıyoruz oyun ortasına doğru dağ -taş demeden adamı arabayla almaya gidiyorum tak diye beni vuruyor.
    dün de aynısı oldu , sürekli böyle oluyor, solo girmek de bana sıkıcı geliyor,rapor ediyorum ve adamı da arkadaş olrak kaydediyorum bi bakıyorum adam takır takır oyununu oynuyor ertesi gün yine aynı.

    her detayı verdim ki zaten mecburen istiyor şikayet ettim bana mail gelmiş siz kimsiniz, rakip kimdi dedim zaten herşeyi istediniz ya en başta benle dalga mı geçiyorsunuz.

    kesinlikle dost ateşi gerçeğe aykırı da olsa kaldırılmalı, gerçek bir avaşta kaç tane haysiyetsiz arkaadaşını öldürür ki gerçekliğe uygun olsun diye bu özelliği koymuşlar.

    bir de dost gibi davrananlar var, oyun başında iyiler sonra bir araç bulunca haritayı 3-4 sefer turluyorlar atlayıp da ölsün diye.

    yabancı sitelerde de yazıyor zaten oyunu yapanların rapor falan umurlarında değil bi araştırmıştım ölümden önceki son 1 dakikayı inceliyorlarmış da ellerinde günde milyon tane şikayet geliyormuş da, o zaman kaldıracaksın dost ateşi işini.


    eklemek isteyen olursa yaş 35 öğretmenim "rewk" kodadım standart bit oyuncuyum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 27 Ocak 2020; 23:12:27 >




  • Try hard, agresif, takım oyununu iyi beceren ve kazanma odaklı oynamak isteyenler beni ekleyebilir. Nick: Unders1st

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyundakilerin hepsi gerçek oyuncu mu yoksa bot mu ? Steam deki pubg ye göre çok ruhsuz sanki oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NvdiaAmd

    Oyundakilerin hepsi gerçek oyuncu mu yoksa bot mu ? Steam deki pubg ye göre çok ruhsuz sanki oyun.
    Oynadığın saate göre değişiyor oyundaki bot sayısı Öğlen akşam ve gece 1-2 gibi girersen full oyuncu ancak sabah saat 5 'den 10 'a kadar 100 oyuncudan 30 u belki 40 'ı bot diyebilirim.

    Steam pubg 'de mevcut bende ancak bu tarz fps oyunlarda akıcılık çok önemli steam versiyonunda o akıcılığı yakalayamıyorum maalesef, birde erangel olsun sanhok olsun gölgeler gerçekçi olacak diye çok karanlığıma gidiyor parlaklığı artırsanda lite 'daki rahatlığı alamıyorum belkide alışmadığımdandır.

    Şahsi Fikrim Özetle; Mobile çok yapay (doğal olarak emülatör olduğu için) , steam hepsinden gerçekçi , lite ise ikisinin ortası hem grafik hem akıcı.




  • 5 dakikada bir oyundan atıyor lunchere, nedir bu
  • Neredeyse 2 aydır güncelleme gelmiyor. O kadar sorun olmasına rağmen son güncelleme 16 ocakta geldi. 13 şubatta sezon 4 geldi ama hatalarla ilgili bir tane güncelleme yok.

    Oyunun forum sitesi kapanmış.

    Steam pubg'ye bakıyorum, sürekli bir gelişme içinde. Hatalar gideriliyor veya giderilmeye çalışılıyor. Yenilikler geliyor.

    Eskisi gibi oynayan kalmadı. Raporlara dönüş yok. Uzun zamandır güncelleme gelmediği için hileler arttı.

    Botlar hala var. Çatışmanın ortasında aniden ortaya çıkıyorlar.

    Fps sorunu, paket loss sorunu, ses sorunu, bunlara yönelik hiç bir çözüm yok.

    Sanırım oyunu bitirmek için uğraşıyorlar.
  • Arkadaşlar oyun içinde basit vuruşları mı klibe dönüştürdüm yorumlarınızı merak ediyorum ilk amatör videomhttps://www.youtube.com/watch?v=YiEFMqkS50o
  • Selam gençlik, nick: tlgozarslan

    Beni ekleyin de beraber oynayalım. Takım oyunu oynamayı severim. Oyuna %100 hakim olmamakla beraber FPS oyunlarını oynarım genelde. O yüzden FPP modunda giriyorum sadece. Yavaş yavaş öğreniyorum. Üst düzey bir oyuncu beklentiniz yoksa ekleyin oynayalım.

    30 yaşındayım isteyen ekleyebilir yaşınız önemli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehuirem -- 26 Mart 2020; 16:4:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sebastian54

    Arkadaşlar oyun içinde basit vuruşları mı klibe dönüştürdüm yorumlarınızı merak ediyorum ilk amatör videomhttps://www.youtube.com/watch?v=YiEFMqkS50o
    gayet iyi video olmuş

    arkadaşların sistem kaldırmadığı için lite yüklemiştim. normalde steam üzerinden oynuyordum ama optimizasyonda sorun var sanrıım pek sevemedim oyunu. garip şekilde ölüyorum sanki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !

    gayet iyi video olmuş

    arkadaşların sistem kaldırmadığı için lite yüklemiştim. normalde steam üzerinden oynuyordum ama optimizasyonda sorun var sanrıım pek sevemedim oyunu. garip şekilde ölüyorum sanki

    Alıntıları Göster
    sizlerle bizler farklı oyunlar mı oynuyoruz ...neyini sevemedin adam mı vuramadın... hangi pc ile pubg ciye girdin....

    optimizasyonda felan sıkıntı yok sıkıntı senin pcsinde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    sizlerle bizler farklı oyunlar mı oynuyoruz ...neyini sevemedin adam mı vuramadın... hangi pc ile pubg ciye girdin....

    optimizasyonda felan sıkıntı yok sıkıntı senin pcsinde.

    Alıntıları Göster
    bu nasıl bir üslup. hp 2gr77ea laptop, 16gb ram 1050 ekran kartı aslanım, sistemimde sorun yok. ortalama 10-15 kill civarı alıyorum. fakat optimizasyonda sıkıntı var diyorum. uzaktan arabayı takip ederken birden araba ortadan kayboluyor. anladın mı bay bilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.