Şimdi Ara

pubg oynayan kaldı mı hâlâ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC LITE kalkınca komple bırakmıştım. zamanında iyi sarıyordu. ama araplar ve hileler bitirdi artık oyunu. ve PC versiyona BOT'ta eklenince iyice tadı tuzu kaçtı. mobile olanı söylememe gerek yok zaten. aksiyon oyunu değil moda oyunu oldu. sadece bir kıyafet ve silah skini için milyarları döküyorlar.




  • Ben ilk çıktığından beri mobile oynadım pandemide bırakmıştım. O günden beride oynamadım. Sonrada iyice cılkını çıkarmışlar zaten. Anime karakterleri savaşıyor gibi bir şey oldu son hali. Oyun konseptinden çok saptı. Sen hayatta kalmaya dayalı savaş oyunu yapıyorsan adamlar gerekirse çıplak atlasınlar uçaktan kıyafetleride evlerden yollardan bulsunlar. Silahta skin ne alaka zaten cs go mu ulan bu hayatta kalmaya çalışan adam silahı buldu skini seçmesi kaldı yani. Bir ara filmi çıkacak hikaye modu çıkacak muhabbetleri vardı hatta teaserlar ve fragmanlarda çıktı onlarda hikaye oldu. Yapımcı baktı skinden kostümden para geliyor kalsın böyle dedi. Kendi paçasına sıkıyor şu an güzelim oyun. Pcde hiç denemedim iyi bir sistemim olmadığı için bu sene güzel bir laptop aldım bir ara denerim belki ama pcyede bot falan geldiyse o da sarmaz herhalde. Bot işini mobilden bile kaldırmaları lazımdı daha pcyede koymuşlar. Ya da bot mod yapacaksın alıştırma isteyenler oynasın dursun orada sen işin kurdu olmuş adamın karşısına bot neden çıkarıyorsunki ? Botları birde çok aptal yani csnin botlarında bile biraz beyinlerine kan gidiyordu en azından pubgdekiler tam mal. Pc grafiklerini denemek için oynanabilir sanırım. Sonuçta unreal engine ile geliştirilmiş bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • telefondan zevk almıyorum o oyunda pc de cok ıyıdı ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kaldım oynuyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Piyasadaki en iyi aim asist olmayan battle royal oyunu pubg kaldı. Eski sistemimde kastığı için bırakmıştım. Yeni sistemimle oynadığım warzone2 deki legal hileciler yüzünden pubg döndüm. Ama çok bayık haritalar gelmiş ve günün her saati lobiler dolmuyor. Uçağın kalkması çok uzun sürüyor, bazen kalkmıyor bile. Eski tadı alınabilir ama arkadaşın dediği gibi, skin saçmalıklarına bu kadar önem verilmeseydi olabilirdi.. Hadi veriliyor o zaman cs go gibi satılabilir skinler çıksaydı. İnsanlar para kasmak için oynardı en azından. Bu haliyle 10 kuruşluk bile item çıkmıyor çıkanlarda satılamaz kategorisinde.

  • pubg artık millet satın almaya başladı uc vs hesap alanlar genelde yeni türkiye ye açılmış olan

    https://gamercin.com/ döndü

  • İyi bir arkadaş grubunuz varsa oynanıyor. Ben Xbox’ta oynuyorum arkadaşla. İkimizin de Xbox kulaklığı var. Sohbet ede ede çatışıyor, hayatta kalmaya çalışıyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC de oynarken takımsızlıktan abuk subuk hilelerden vs bırakalı çok oldu. Sırf bunun için PC almıştım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.