Şimdi Ara

Pure STR Bow hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mastery durumu bildiğiniz gibi chinese karakterleri oldukça zor durumda bırakıyor.Pure STR bow karakter hakkında kafamı karıştıran şeyler var.
    Pacheon - 100, Fire - 100 zaten.Geri kalan 100level mastery light mı yoksa cold mu?
    Eğer pacheon-fire-light olursa protector mu giymeliyim?
    Ya da pacheon-fire-cold yaparak garment mi?
    Çoğu bow karaktere sahip olan kişiler bu konuda ikilemde kalıyor nedenleri ile yazarsanız sevinirim.Şimdiden yardım eden,etmeye çalışan herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Dört Kişiden Biri -- 10 Kasım 2009; 21:57:00 >



  • İkiside değil;

    Pacheon / Fire / Cold > Protector giymeni tavsiye ederim.
  • Pacheon - Fire - Lightning benim yapılandırmam,giydiğim sette protector.En çok zevk aldıgım karakter lightning açan buildler olmuştur.Glavie yapılandırmamda da öyleydi,bow oluncada böylesi en iyisi benim için.Unique yi seven bi kişide olunca malum diğer oyunculardan fazla vurmak zorundasınız,bunu lightningden bir nebzede olsun karşılayabiliyorum.Sürekli pvp yapıcak birisi olsam Pacheon - Fire - Cold yapacağımdan şüpem olmaz.
  • Yorumun için teşekkürler ama sebebiyle belirtirsen sevinirim.Çünkü geniş bi bilgim yok.Ben şuan 98levelım.Fire-Pacheon-Light ve garment giyiyorum.Özellikle warrior karakterlere karşı defans çok az olduğundan build veya sette bi değişiklik yapma gereği duydum.Eğer cold açarsam garment giymekten yanayım çünkü gerekli olan fiziksel defans ve %20-25lik snowu colddan kullanırım diyerekten.Eğer fire-light-bow olursa da protector ile biraz fiziksel defans sağlayıp lightın parry ratio katkısıyla sprint kullanarak devam etmek.
    Dediğim gibi öne sürdüğünüz fikirleri sebepleriyle birlikte söylerseniz sevinirim.
  • @FaTaL
    Benim tercihimde ondan yanı ama önceden 90/90/90 da colddan kalan %20lik snow baya bir işe yarıyormuş.Şimdi kıymetini daha iyi anladım. Şuan fire-light-pacheon ve garment giyiyorum.Özellikle 2handed warriorlara karşı böyle kazanmamın bir hayli zor olacağından eminim.Setimi hem pvp, hem unique açısından protectore çevirmem en iyisi sanırım.
    Diğer bilgili arkadaşlar bizimle bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.