Şimdi Ara

Push Mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone'da Windows Mobile ' daki gibi bir push-mail sistemi yok bildiğim kadarıyla. Bir tür yahoo push mail'i var, ama Türkiye'de kullanılabiliyor mu? Sonuçta Turkcell'de Push Mail desteği var?



  • yahoo.co.uk adresimle push mail kullanıyorum. çalışıor yani
  • Wifi'ye veya GPRS'e bağlanmadan otomatik mail'ler geliyor yani? Turkcell'le mi? Bir de otomatik 10 dakikada 1 email'leri kontrol etme falan özelliği var galiba ama o farklı.

    Bir de Firmware 2.0 ' ın kırılmış beta'sı internette var, ama sanki kimse kullanmıyor gibi? Herkeste 1.1.3-4 mi var? 2.0'de Exchange özelliği olduğu için soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xixixix -- 24 Nisan 2008; 21:10:19 >
  • e tabi 10 dakkada 1 kontrol edior. turkcellde.

    ya şu winpwn i bekliorm şarapsız kararlı sürümü bi çıkaramadı. bilgisayara indirdim duruor 2.0 beta
  • Merhabalar,

    Push Mail dediğimiz hadisede client(istemci yani bu durumda bizim telefonumuz oluyor) periodik zaman aralıkları ile server(sunucu bu durumda mail sağlayıcı kim ise o oluyor) tarafına bağlanıp yeni bir şey gelmiş mi diye sormaz. Zaten böyle olduktan sonra diğer sistemlerden bir farkı kalmaz. Bu teknolojide yeni bir mail geldiğinde server client'e maili doğrudan gönderir. Özelliği de zaten budur. Clientin sormasına gerek kalmaz bir mail gelir 2 dakika sonra bir mail daha gelir ve siz bu iki maili ne aynı anda ne de 10 dakika arayla almazsınız. 2 dakika arayla alırsınız. Haftalarca mail gelmezse de size elbette ki hiç mail gelmez siz de hiç geldi mi diye sormazsınız. Bu arada mail aktarımı elbette ki GPRS yada Wİ Fİ üzerinden olacaktır aksi düşünülemez.

    Yahoo böyle bir destek veriyor mu bilmiyorum ama Haziranda çıkacak olan 2.0 sürümü ile Microsoft Exchange üzerinden push mail, push contacts hizmetlerinden yararlanabileceğiz.

    İyi akşamlar...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.