Şimdi Ara

QASHQAI 1.5 DCI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, ben aracımı Ağustos 2012'de Ankara Baykoçlar bayiinden aldım. QASHQAI+2 1.5 dci 110 hp dizel. Aracı 6 aydır kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Ancak bir sorum olacak, Araç hareket ettikten sonra 2. viteste 20km ile 30km arasında iken aracın bir yerinden (sanırım sağ alttan) pat-pat-pat diye bir ses geliyor.Hızımı artırınca ses kesiliyor, vites değiştirince de ses gidiyor. Aynı ses birde 2. viteste yaklaşık 30 km süratte giderken sadece ayağınızı gazdan çekip motor freniyle gittiğinizde de geliyor. Bilmiyorum bu sesi başka duyan var mı... acaba amortisörlerde mi bir sorun var ya da gelen ses yakıt deposundan mı geliyor anlamadım. Kısa süreli bir takırtı olduğu için anlayamadım. Aynı sorunu yaşayan birisi varsa lüften cevap yazsın, herkese selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceket06 -- 1 Şubat 2013; 11:28:48 >



  • haklısın, kalkışta 30 km yi geçerken gelen sesin, fren sisteminin devreye girdiği ne dair olduğu söylenmişti. ancak motor frenindeyken gelen ses aynı değil bende, tıkırtı ile çıtırtı arası bir ses, onu motor sıcakken sessiz bir seyir ortamında rahat duyuyorum ama servistekiler duyamadı yol gürültüsünden dolayısı ile bir sonuç alamadım.. 11 bin km oldu bu şekilde kullanıyorum
  • Ayni sesi bende duyuyordum 1 den 2 ye atacakken ayagimi gazdan gecince geliyordu o ses sonrasinda bakima gittigimde belirttim hallettiler amortisorle ilgili bi problemmis somonlar gevsemis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texaas16 T kullanıcısına yanıt
    tamam dostum sağol, ilk bakımda amortisörlere baktıracağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.