Şimdi Ara

Qashqai 15dcı , aurismi 4d4 - golf 16tdı -fiesta 16 tdı euro5 -skoda octavıa 11,6 tdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Qashqai 15dcı , aurismi 4d4 - golf 16tdı -fiesta 16 tdı euro5 -skoda octavıa 1,6 tdı arkadaşlar bu araçlar arasında kaldım daha acelem yok 2012 yılına kadar bi secim yapmak durumundayım benim için en önemli aracın verdiğim fiyatı haketmesi söylediğim araçlar birbirinden farklı segment araçlar olabilir ama hepsi benim için gösterişli araçlar



  • Dediğiniz gibi araçların hepsi farklı segmentte. Siz ne amaçlı kullanmayı düşünüyorsunuz? Daha doğrusu spor bir araba mı arıyorsunuz yoksa aile arabası mı? Bir de bütçenizi yazarsanız belki farklı öneriler de gelebilir.
  • nissan qq 1.5 dci alırdım ben olsam
  • bütcemi zorlarsam maksmum 55bin tl kadar cıkabilirim şu an kullandığım araç çok küçük geliyor işim gereği bagaj çok kullanıyorum ama ağır yük taşımıyorum o yüzden doblo caddy gibi araçlar düşünmüyorum sürücünün rahat olduğu kadar arka kolltukta oturanlarında rahat olabileceği zevkli bi araç isitiyorum ilk aracım 1,4 td 2006 fiesta ve şu anda onu kullanıyorum başka bi araç kullanmışlığımda yok bu araçtan en büyük sıkıntım içeri fazla hatta çok fazla ses alması ve yüksek hızlarda güven vermemesi ve alacağım aracı en az 5 sene kadar kullanmayı düşünüyorum bu arada gösterişide seviyorum :D yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.