Şimdi Ara

qashqai - focus - kuga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Tecrübeli arkadaşlardan fikir edinmek istiyorum.

    Aradığım araç sıfır otomatik benzinli. (lpg'ye dönüştürmeyeceğim)

    Şimdiye kadar hep fiesta yeni ve eski kasa düz vites kullandım (200bin km deneyim). ilk kez otomatiği qashqai 1.2 benzinli ile test sürüşü yaptım. altımdaki fiest 2007'de gaza dokunduğum an araç fırlıyor. Ancak qashqai bana hantal geldi. gazı köklememe rağmen hiç istifini bozmuyor, dümdüz hızlanıyor. Ayrıca motor uğultusunu sabit bir şekilde duydum. Araç hızlanmıyor ama 50 metrelik bayağı dik bir yokuşu çıktık. Suv olduğu için arka koltuk iyi değildir genelde ancak sürücü koltuğunda da beklediğim komfor yoktu sanki. Dolayısı ile çok memnun kaldığım söylenemez. önyargılı olmak istemem: ilk kez otomatik kullandım, çoluk çocuğun çok olduğu mahalleye götürüldük - dikkatimi ağırlıklı yola verdim.

    Focus'a baktık. Sedanı makam aracı gibi, ağır ve oturaklı. Hoşuma gitti. test etme şansım olmadı. koltuk fiestadan daha iyi gibi. ancak yine de bir arkadaşımın 2004 golf'unun ön koltuğundaki rahatlığı alamadığımı hissettim.

    Kuga'nın iç tasarımı ve görüş açısı hoşuma gitti, koltuk da focusa göre daha iyi gibiydi. test edemedim.


    şanzıman problemlerini şans olarak görüyorum. her markada çıkabiliyor. iç komfor ve bagaj hacmi, ve gerektiğinde kaçabilen/ivmelenen motor ve yakıta önem veriyorum. aileler uzakta, fiestada biryerlerim yara oluyor bayramlarda,koltuk önemli :)). uzun yolculuklarda bu araçlar sahip olanların komfor deneyimlerini merak ediyorum.

    listeyi daha da genişletmek istemiyorum kafa karışıklığı / kararsızlık artıyor. en azından bu araçlar için tavsiyelerinize açığım.







  • Cvtnin karakteri böyle bi de 165 tork ne bekliyorsun araç suv 1350 kg civarı fiesta nere qq nere ha manueli var bende iyi gediyi otomatiği az gider çok yakar ben memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qashqai'den uzak durun 1.2 motor ve cvt alınmaz. Motor da şanzıman da güven vermiyor. İnternette araştırın canı yanan çok, hele şanzıman için 40 bin küsür para istenen örnekler var, garantiye sokmuyorlar.

    Focus gereksiz pahalı, ama ne kadar fiyat aldınız o önemli tabi. Daha kolay yardımcı olunabilir aldığınız fiyatları da yazarsanız.
  • qq 1.2 cvt performans fakiri bir araç. performans arıyorsanız hiç bulaşmayın derim. sadece görüntüsü ve full paket'indeki jantları çok güzel
  • cevaplar için teşekkür ederim.

    qashqai'den vaz geçtik. (2018 model 165 bin TL teklif)

    focus HB 2019 model yanlış hatırlamıyorsam 162 bin. (titanyum benzin otomatik)

    Kuga'dan vazgeçtik, fiyatı kurdan dolayı üst ötv dilimine girmiş: 220 binlerin üzerinde.

    Şu an aklımızı Passat çeldi. elektrik mavisi Dizel comfortline otomatik 190 bin TL, 2018 model için .

    bu fiyatlar 10 gün önce alındı. sonrasında dolar 20-30 kuruş arttı.

    Passatda da kampanya kredi olayı yok. Toplamda 160-170 bini geçmeyelim diye yola çıktık. Şu an passatı ağır değerlendirme/düşünme/cesaret sürecindeyiz.
  • alacağın tek araç bakım masrafları ve musteri memnuniyeti acısından kadjar olmalıdır
  • Sıfır mecbur değilse premenyoom audi al 2.el ya da c200d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen subjektif bir yaklaşım yapacağım. Niye subjektif? Sonraki aracımın suv olmasını istiyorum.
    1.6 QQ iyi kaçıyor 1.2 cvt ile çok kaçmayabilir. Güzel bir araç ama çok fazla var etrafta. Focusu da kullanım zevkini övdükleri için ilgimi çekiyor. İlk çıktığından beri de hb olmalarını severim. Ama şunlar içinde kuga alırdım. Bazen yolda filan görüyorum heybetli bir duruşu da var. (Bu arada kuga da tasarım olarak çok çekici değil ama kötü de değil.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qq yi direkt ele. Kuga ve focus farklı araçlar. Focus pek masraf ettirmeyen ekonomik oturaklı araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.