Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (795. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.986
Cevap
284
Favori
1.817.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt

    Biz skypack alıyoruz. Motor uzun zamandır kullanılan bir motor aslında. Renault da kullanmakta, hatta sanıyorum mercedes de kullandı bu motoru. Babam tiguan kullanmakta 150 beygir 250 tork. Bu araç 158 beygir 270 tork. Gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum tiguan deneyimimden. Tüketim konusunda bilgim yok. şehire kullanıma göre değişir. Ben izmir içinde sürekli çevreyolu kullanmaktayım. Şehir içi tüketimi pek yaşamayan biriyim. Dur kalk trafiğe nadir giriyorum. Henüz de teslim almadığımız için bir şey diyemiyorum.

  • Çok teşekkür ederim hocam

  • erincar kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Gaziemir’deki bayiden mi alıyorsunuz desem çok özele girmem umarım. Ben de beklemedeyim, aracın bugün şasi nosunu filan satış temsilcisi paylaştı sağolsun kasko araştırması için. Söylediği haftaya cuma teslim.

  • Araçla ilgili soran arkadaşlar için söyleceğim şu ki, 1.3 motoru bilmiyorum ve turbo motorlu aracım hiç olmadı. O konuda maalesef yorum yapamıyorum. Tek bildiğim ve duyduğum renonun bu motorunun başarılı iş çıkardığıdır.


    ben şahsen çekik gözlüleri tercih ettiğim için çok da sorgulamadan aldım.

  • Arkadaşlar 22 model Skypack 4x4 kullanıcısıyım 1 aydır. Yakıt tüketimi şehir içi biraz fazla 8-9 litre bandında, lakin şehirler arası 7-8 litre bandında, tabi bu değerler yolun durumuna, yapısına ve sizin sürüş tarzınıza göre değişir. Bir sorunuz var ise memnuniyetle yanıtlarım. Yeni kasa için whatspp grubu oluşturcaz, oraya da katılabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer97s kullanıcısına yanıt

    Hocam o bayinin kapısından geçmem. Vaktiyle servisinde çok kötü deneyimler yaşadık. Hasar onarımını düzgün yapamadıkları gibi 1 aydan fazla yatan aracımızın benzinini çaldılar (ispatladık benzin parası verdiler şaka gibi) İzmir'de bayi kalmasa oraya gitmem, şehir dışına giderim gerekirse. Oraya gidecekseniz de dikkat edin derim.

  • erincar kullanıcısına yanıt

    Servis olarak bulaşmayacağız anlaşıldı. Ayrıca da geçmiş olsun. Bakalım bayide durumlar nasıl? Onu da biz tecrübe edeceğiz anlaşılan.

  • Arkadaşlar merhaba 2012 qashqai teknam var teyp ekrani gidik gece sikinti yok sadece gündüz görüntü yok samsunda yaşıyorum yaptirabilecegim biryer var mi?nedir bunun çaresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de 2022 skypack paketini kullanıyorum. Araca güvenlik ve konfor ile ilgili eklemeler yapmak istiyorum ama pek bir bilgi yok. Neler eklenebilir bu pakete? 360 park kamera, elektrikli bagaj vs. Bir bilen yardımcı olursa sevinirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nmykmc N kullanıcısına yanıt

    Hocam orijinal aksesuar kataloguna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Fiyat bilgisini sormak lazım. Ben de aracı alırsam arka bisiklet taşıyıcı almayı düşünüyorum.


    https://www-europe.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/turkey/brochures/Yeni-Nissan-Qashqai-Aksesuar-Brosuru-211122.pdf

  • yazilimsever kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler, de katalog 1 2 şey disinda aliexpress listesi gibi, çok temel şeyler var. Benim aradığım aslında biraz volkswagen konfor, guvenlik paketi gibi özellikler.
    Umarım yaygınlaştıkça seçenekler artar. Mesela bir arkadasim hyundai tucson alir almaz elektrikli bagaj taktırdı serviste. Imrendim açıkçası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, kocaelide bakım yaptıracağım. Uygun fiyatlı memnun kaldığınız kaliteli işçilik olan bir usta arıyorum. Yağ , buji, ön arka disk fren değişimi yapılacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nmykmc N kullanıcısına yanıt

    hocam bu aksesuar ile ilgili bir bilgi bulabildiniz mi? bende 2022 designpack var. neler eklnebilirmiş?

  • chako C kullanıcısına yanıt
    Maalesef bulamadım, bayiiler yan urunlerle ugrasmiyor arac satış derdinde geçiştiriyor, j12 daha yaygınlaşmadı sanırım dışardan da kimse yazmadı. Açıkçası bu konuda pişmanım biraz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt

    23 model 4x4 skypack J12 araç bayi liste fiyatı şu an 1 milyon 391 bin TL ! Demek ki millet 4-5 yaşında ama bakımlı ve düşük km J11 araçlara boşuna 1 milyon bandında fiyat çekmiyor!

    Yeni kullanıcı olarak sizce 4x4 J12 kasa fiyatını hakediyor mu ?

  • nmykmc N kullanıcısına yanıt

    Elektrikli bagaj nissan bayileri yapıyor hocam 16 bin lira demişlerdi bana 3 ay önce. Dışarıda bu işi kaliteli yapan esnaflarda mevcut.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt

    Hocam ben 2019 yeni kasa 1.6 132hp Corolla'dan geçen ay geçtim. CVT'den CVT'ye geçtiğim için şanzıman konusunda yabancılık çekmedim. Turbo benzinli hiç kullanmadığım için ona alışmaya çalışıyorum.

    Performans ve hızlanma olarak Corolla'dan daha iyi. İstediğin an çabuk hızlanabiliyor. Ayağını gazdan çekince de çok güzel salınıyor, alıştıktan sonra yakıt tüketimini ayarlayabilirsiniz. Şehir içi-çevre yolu karışık %80 klima açık ve tüketime dikkat etmeden kullanıyorum. 1 ayda 1000 km oldu. Ortalama 8.5-9 lt civarında tüketiyor. Zaman geçtikçe biz de alışırız, tüketim biraz aşağı iner düşüncesindeyim. Standart modda kullandık hep, eco ve sport modu sadece deneme için bir kere kullandım.

  • Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım 2023 Qashqai Skypack modeli ile.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt
    Bana yapmıyoruz demişlerdi. Sanırım uğraşmak istemiyorlar araç satış döneminde. Ben biraz daha darlayayım.

    Tesekkurler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bakım zamanı geldi. J11 kasa qashqai’de hangi tip motor yağı kullanılıyor? 5w-40 yazıyor kitabında. Diğer ortak bakım kitabında 5w-30 yazıyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Km 39000. Yıl 2016. Araç benzinli 1.2 HRA motor.

    Sizlerin tavsiye ettiği hangi marka? Öncelik performans ve koruma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 26 Mayıs 2023; 0:40:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.