Şimdi Ara

Qashqai, Sportage, IX35, ASX, Yeti, Captiva vs.Başka suv önerileriz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gismo G kullanıcısına yanıt
    iyi de dizel 500l ler o fiyat değil
  • Dizelim liste fiyatı 58 den başlıyor, donanımlı olanı ise 61, sizde 40000km olan qq için 58 bine anlaşmıştınız. Bayilerde 2013 model kalan daha uygun fiyatı araçlar olabilir.
     Qashqai, Sportage, IX35, ASX, Yeti, Captiva vs.Başka suv önerileriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gismo G kullanıcısına yanıt
    siteden 500l ye ait fiyat listesini tıkladığımda bilgisayar ile 500l hariç diğer tüm 500 lerin fiyatların açılıyor.

    Tercih meselesi ben aracımdan memnunun iyiki almışım diyorum. Bugün olsa yine aynı tercihi yapardım. Ayrıca 58 e aldım ama şimdi satmaya kalksam 60 - 62 arası fiyata satılır. kazasız boyasız 2012 dizel tekna modeli.
  • sonerso S kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Subaru xv bir inceleyin derim size.Yakıt olarak mutlu eder sizi kesinlikle.
    İç haçim olarak digerlerine göre biraz dar ama sürekli 4x4 vb. özellikleri ile bu acıgı kapatıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonerso

    Öneriler için teşekkürler.

    Captiva, chevrolet kapanacaği ve 2.0 vergisinden dolayı düşünmüyorum.

    Pickupları da istemiyorum. Sebebi k2 src belgeleri arka koltukdaki konfor eksikliği ve düşük hızlarda bile radar cezası kesilmesi. Konfor pek önemsenmeye bilir ama k2 belgeleri ve radar benim için çok önemli

    Chevrolet kapanmıyor sadece artık avrupa da satmayacak. Ben captivayı öneririm iç hacmi olsun tipi olsun en suv gibi suv götüntüsüne sahip araba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonerso

    Öneriler için teşekkürler.

    Captiva, chevrolet kapanacaği ve 2.0 vergisinden dolayı düşünmüyorum.

    Pickupları da istemiyorum. Sebebi k2 src belgeleri arka koltukdaki konfor eksikliği ve düşük hızlarda bile radar cezası kesilmesi. Konfor pek önemsenmeye bilir ama k2 belgeleri ve radar benim için çok önemli

    Chevrolet kapanmıyor sadece artık avrupa da satmayacak. Şuanda amerika da en çok satan markalardan biridir chevrolet. Ben captivayı öneririm iç hacmi olsun tipi olsun en suv gibi suv götüntüsüne sahip araba. Performansıda iyi uzun yolda 50 krş şrhir içindr 60 krş yakarsın. 2.0 150 beygir motoruda her türlü iş görür bizzat test ettim captiva konusunda ss ler mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

    hocam sizin için olmsuz yönleri tamamen size göre dış tasarımı benim gayet hoşuma gidiyor iç mekan vasat demişsiniz değil.Kapı nın camla birleştiği üst kısım dışında hiçbir sorun yok ki onun haricinde qq kat kat üstün bir araç bence performans konusunda da zaten captiva veya crv ila kapışmayacağım için pek bi sorun yok benim anlatmaya çalıştığım 105 ps e göre çok iyi işler başardığı

    Yetiyi bedava verseler binmem .doblodan hallice tabiki subjektif bi yaklaşim siz beğenip almişsiniz oda sizin zevkiniz.

    Bu sinifta en iyi araç ix35 dir.

    Atin sivi sistem lpg yide 5 bine .dizelden az yakarsiniz.şehirici 30 şehirdişi 22 kuruş

    500 ltden fazla bagaj.
    d sinifi genişliğinde omuz mesafesi
    5 yil garanti .buda rakiplerine çakan bi avantaj.
    gayet iyi donanim cam tavan bile almak için iyi bir neden.

    Otomatiği klsaik otomatik ne silkeler nede arizada 15 bin tl masraf çikartir.

    Kardeşi sportage da iyi bi tercih bagaj hacmi dişinda.


    Kesinlikle qq almam dizel alma hastaliğina yakalanmadiysam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Madem aracı aldınız, aracı aldım herkese ilgisi için teşekkürler deseydinizde biZde güle güle kullanın deyip konuyu kapatsaydık. Araç alınmış biz hala şuna bakın buna bakın diye tavsiye yazıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınıfın kralı iki araç var bana göre. 1. Si subaru xv dir servis ve bayiden kaybediyor. 2. Yetidir oda tipten kaybediyor. Ama ikisininde tüm ötekilerden daha fazla memnun edeceği kuşkusuz. Her ikiside kendisinden 20-30 bin lira fazla fiyatı olan suvlardan bariz güçlü. Bu fikre aşağı yukarı hepsini test ederek ulaştım doğru yanlış bilemem. Bir tek asx deneyemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu yetiyi nasıl ticari araca benzetiyorsunuz anlamıyorum dobloyu aile arabası diye alan millet yetiyi ticariye benzetiyor helal olsun bakış açısı tabi ama kullanmadan yorum yapmayın arkadaşlar bilip bilmeden biri demiş ticariye benziyor milletinde ağzına takılmış bi kullansanız zaten konuşmazsınız.
  • qq işinizi görecektir o fiyatlara daha iyisi olmaz zaten
  • noktailevirgül N kullanıcısına yanıt
    evet xv ler aklıma çok takıldı. benzinli olması cazip değildi ama xv gerçekten güzel. Azıcık da büyük olsaymış tadından yenmezdi.
  • bağkur_borcu kullanıcısına yanıt
    yorumuna ben de katılıyorum. xv ayrıca benzinden kaybediyor. asx i ben de denemedim.
  • Bütçe ve kullanıma göre hangi araçları tercih edersiniz?

    bütçe 50-60.000 tl ise
    1) 10.000 km senelik kullanımda XV > İX35 > sportage tercih edilebilir.
    2) 10.000 km üstü ise Qashqai


    Eğer sıfır alınacaksa
    Qashqai > İX35 > Sportage > XV

    Sıvı sistemmiş vs lpg o kadar para verilen araçlarda orjinalliğini bozmaya değmez diyorum. Araçlar çok teknolojik bir yerine zarar gelse astarı yüzünden pahalı olur. Ayrıca 3-5 senede satana kadar ne kadarlık tasarruf sağlanacak ki? Sıvı sistem çok pahalı

    Ne dersiniz?
  • ix35 elite paket otm vitesi kesinlikle tavsiye ediyorum donanımı ix35 e taş çıkartır sportage yle aynı motora sahipler ancak sportagenin duruşu daha ağır ix35 in i panelleri özellikle daha estetik ve kasa ağırlığı vb farkları var ix35 daha geniş piyasaya sahip chevrolet avrupadan çekiliyor sakın bulaşmayın derim qashqai donanımı zayıf suv gibi değilde biraz yükseltilmiş hatcbach gibi duruyor ve o donanıma o fiyatı haketmiyor yetinin piyasası yok ve kime sordurysam herkes kangoya benzetti asx i bilmiyorum size tavsiyem ix35 ama en full donanımı sportage veya crv nin 2. el sanruf lu modelleri 2008 ve üstü
  • Subaru XV , sağlamlık, sorunsuzluk, yol tutuş, çekiş sistemi kabiliyetleri ve genel sürüş karakteri konusunda bu sınıfta en iyi araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 13 Ağustos 2014; 14:34:25 >
  • Ben ASX kullanıyorum. Öncesinde http://forum.donanimhaber.com/m_77458708/mpage_3/f_//tm.htm#87939835 burda yorumlar yapıldı bende araç hakkında yorumlarımı yaptım. Ayrıntılı olarak burda görebilirsiniz. Bendeki asx sattım sonrasında yeniden başka asx aldım. Yakıt olarak çok ekonomik. Sınıfında bir tek asx de bulunan diz hava yastığı var. Gayet güvenli araç Euro NCAP testlerindede gayet sağlam çıkıyor. Ben görüntüsünüde çok seviyorum. Çok kaliteli duruyor. Arabayı Audi Q3 çok benzetiyorlardı. geçenlerde şirketime Q3 geldi aracı yanına koyup resimlerini çektim. benzeyip benzemediği karar sizin...
    Şehir içi trafiğe göre 6 -- 7,5 lt arası yakıyorum. Şehirler arası 900 km yol araba yüklü ortalama 100-120 km hızla gittim 5,5 lt yakıt yaktım.

    Sportage -- Captiva -- yakıttan sıkıntısı var. Çok yakıyor. Ama subaru kullanıpta her konuda şikayet edene denk gelmedim. Bence hiçlerinden en iyisi subaru.
     Qashqai, Sportage, IX35, ASX, Yeti, Captiva vs.Başka suv önerileriz? Qashqai, Sportage, IX35, ASX, Yeti, Captiva vs.Başka suv önerileriz? Qashqai, Sportage, IX35, ASX, Yeti, Captiva vs.Başka suv önerileriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman78 -- 21 Ağustos 2014; 18:33:05 >




  • Qashqai: Kasası yenilendi, eski kasanın sürüş dinamikleri çok başarılı değil, hatta bu konu da Auto Motor Sport dergisinde ağır eleştiri almıştı. Ancak dizel motoru hem ekonomik hem çok sağlam. Yüzü çok eskidi.
    Tiguan: İç mekanı açık ara en çirkin SUV, resmen ticari Caddy'den araklamışlar. Sürücülüğünüzün en az bir kaç yılının bu iç mekanda geçeceği düşünülürse bu estetiksiz iç mekan çok kısa sürede sizi sıkacaktır. Dış tasarımı sade ve güzel; bunun haricinde sürüş dinamikleri iyi ancak DSG'den uzak durmakta fayda var.
    Yeti: Top Gear'da ağır teste tabi tutuldu, hatta Jeremy Clarkson bu aracı öve öve bitiremedi. Ancak ikinci eli çok zayıf ve ne yazık ki Tiguan'ın tersine Yeti özellikle dümdüz inen arka camıyla dış tasarımı ticari araklaması gibi duruyor.
    ASX: Ne ikinci eli tuttu ne de testlerde rakiplerinin önüne herhangi bir kalemde geçebildi. Bazı araçlar vardır, piyasadan gelir geçer ve üretimden kaldırılsa 5 sene sonra hatırlanmaz. ASX tam o misal bana göre.
    Sportage: Bu sınıfta bana göre en yakışıklı araç, donanımı ve konforu fiyatına göre çok yüksek ancak 1.6 benzinli otomatik kombinasyonunun yakıt tüketimi yüksek. Tıpkı VW ve Ford gibi Kia'nın da bu sınıftan aşırı beslemeli motorlara yönelmesi gerekiyor.
    iX35: Alt yapı, yürüyen aksam birebir Sportage ile aynı, haliyle performans/tüketim dengeside yaklaşık aynı. İç mekanı Sportage'a göre daha tipsiz, daha futuristik tasarlanmış ama mavi aydınlatmalar ve çok köşeli iç tasarım bana hitap etmiyor. Sportage'a göre tek ve büyük artısı 5 yıl "tam kapsam" garantili olması.
    Captiva: Ne yazık ki Chevrolet Avrupa piyasasından artık çekildiği için tavsiye edileblir bir yanı kalmadı. "aa olur mu, fiyatı çok uygun, alırsın 45 'e binersin mis gibi, misss" tarzı yorumlara kulak asmayın, aynı sonu paylaşan Rover sahiplerinin hali ortada. Rover piyasadan çekildi, araçlar ölü parasına bile müşteri bulmakta zorlandı, parçası dert oldu vs...
    XV: Çok yakın arkadaşımda, oldukça orjinal bir renk olan mat sabun yeşili renginde olanı var. Aracı ekonomik kullanırsanız 7,6 litre gibi oldukça iyi değerler görebiliyorsunuz; ayrıca 114 beygir düşük gibi gelse de yeterli çekiş sunuyor. Yol tutuşu çok iyi, motoru yeterli ancak CVT şanzıman elektrikli araba kullanıyormuşunuz hissi veriyor ve 1.6 litrelik veriyonda önceden oranları kilitli manuel kullanım imkanı yok. Ayrıca tipi SUV'dan çok yükseltilmiş HB gibi duruyor.

    Her aracın iyi ve kötü yanları ancak ben alıcak olsam Jeremy abimize güvenip Yeti bakardım yada ilerde satmasından korkarsam yüksek yakıtı göze alıp peynir ekmek gibi satan Sportage'ı alırdım.

    (Edit: Yeti'ninde DSG olduğunu hatırlayınca Yeti tavsiye etmekten vazgeçtim )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 21 Ağustos 2014; 21:40:16 >




  • yaman78 Y kullanıcısına yanıt
    Evet q3 e çok benziyor. Fotoğraflardan asx güzel duruyor. Dizeli olsaydı qashqai almakta hata ettim diyebilirdim. Suv Araçlar birbirlerine yakın kullanıma göre tercih edilmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.