Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
54
Favori
183.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu iki model arasında kalmıştım. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, sayenizde sonunda M1C'de karar kıldım gibi ama bu kulaklıkları müzik dışında genel multimedya kullanımında ve aramalarda test etme şansınız oldu mu acaba? Özellikle ses yüksekliği konusunda M1C yeterli gelir mi yoksa keşke M1 Pro alsaymışım der miyim düşünmeden edemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StolenBike -- 10 Kasım 2018; 8:21:24 >
  • StolenBike S kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi de güzel kulaklık tavsiye ederim. Benim G5 telefonla yaptığım testlerde m1c nin bassları m1prodan bir tık geride kalmıştı. ama frekans derinliği olarak m1c bir parça daha üstün 12mm sürücü ile. Fakat samsung telefonda ise basslar çok yüksekti. Sanırım iletim farklılığı var ben anlamadım bu işi hangisi doğal iletim veriyor :D

    İkisini de alırsan pişman olmazsın. Ama m1pro nun son sesi m1c den biraz daha yüksek.
  • q29 pronun ses gecikme değeri kaç ms'dir? AptX var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba ben GearBest'in 11.11 indirimiyle birlikte QCY T1C Mini aldım. Ürünle alakalı internette çok yorum bulamadım ama ürün sizce nasıl? Yorumunuz nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m1 pro aldım ama konuşma yaparken veya müzik dinlerken kulaklıklardan hışırtı sesi geliyor, normal bir durum mu ?
  • Sıkıntı mı değil mi anlayamadım, boşta hiçbirşey yapmıyorken sıkıntı yok, telefon konuşmasına veya birşey dinleme anında sesi sıfıra getirirsem alıyorum, ses seviyesi azla orta arası olunca sesi duymuyorum, anlayamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thema

    Sıkıntı mı değil mi anlayamadım, boşta hiçbirşey yapmıyorken sıkıntı yok, telefon konuşmasına veya birşey dinleme anında sesi sıfıra getirirsem alıyorum, ses seviyesi azla orta arası olunca sesi duymuyorum, anlayamadım.
    Selamlar, nasıl bir hışırtı tam olarak tarif edebilir misiniz ? Bir dip ses gürültüsü mü yoksa bildiğimiz parazit türü bir hışırdama mı ?

    Eğer çok ince dip ses gürültüsü gibiyse "sssssss" diye gelen bu normal bir ses. Ama parazit şeklinde rahatsız edici bir ses geliyorsa bu normal değil.

    Dip ses dediğim ise şu, mesela telefonda tıklama da ses çıkartma özelliği açık diyelim her butona tıklayınca tık tık diye dokunma sesi ayarı vardır ya işte o. Telefonda işlem yapmazken ses verisi gitmedikçe alete kulaklık kendini bir nevi bekleme moduna alır. Sadece bunun için değil bütün cihazlarda böyledir. Ses verisi geldiği anda alet stereo birimine enerji yollar ve açılır hafif bir dip ses duyulmaya başlar. Bu kablolu kulaklıkla telefonun kendi jakındayken de oluyor bt kulaklıktayken de.

    Bu dipsesi sıfırlayabilen marka var mıdır bilmiyorum. Belki daha pahalı ürünlerde olabilir ya da gürültü engelleyici özelliği olan cihazlarda ama hemen hemen orta seviye bütün cihazlarda dip ses oluyor ve bu sadece müzik falan dinlemezken tamamen sessiz iken belli eder kendini. Ses çalmaya başlarsa bu dipsesi duymazsınız zaten.

    Ama bunun dışında alışılmışın dışında bir parazit sesi varsa cihazı geri iade edin. Geri iade almazlar gerçi kişisel ürün kapsamına girdiği için, servise gider onarılamaz bişeyse ki kulaklık onarımı zordur büyük ihtimal yenisi ile değişir.




  • teknolopist T kullanıcısına yanıt
    Ürün kötü olacağını sanmıyorum ama dediğiniz gibi yorum yok nette, gerçi cihaz gelmiştir . Nasıl test ettiğiniz mi hoşunuza gitti mi ?

    https://www.banggood.com/tr/Bluetooth-5_0-QCY-T1C-TWS-True-Wireless-Earphone-HiFi-Stereo-Dual-Mic-Headphone-with-Charging-Box-p-1365669.html?cur_warehouse=CN


    TR de daha bu 5.0 olanı yk sanırım 4.2 t1 modeli var.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Daha gelmedi kargoya bile verilmedi maalesef. Ama bilgilendirmek adına ürün geldiğinde yorumumu buraya yazacağım. Teşekkür ederim cevabınız için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı Dediğiniz gibi sssss şeklinde ses geliyor, mesela bir vidyo izlerken sesi sıfıra getirirsem o sesi alıyorum, sesi açtığım zaman ssss sesi gidiyor, sıkıntı yok ozaman cihazda doğru mudur. Sesleri gayet net alıyorum cızırtı falan yok.

    Kulaklığın ne kadar şarjı kaldığını görebileceğim bir yöntem varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 15 Kasım 2018; 10:7:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Normal hocam o zaman o ses. Benzerini kablolu kulaklıkla da ya da farklı BT kulaklıkla da duyarsın. Senin kulaklar da iyi işitiyor demek ki benim gibi :D LG G3 de parazit sesi vardı çok az sayıda kişi duyuyordu :D Garantiden değişim almıştım ama gelende de vardı o ses :D Rootlayınca bir kaç ayar ile çözmüştüm.

    Ama bu parazitten ziyade dediğim gibi ses aktif olunca gelen bir dip ses. dipsesi kesmek için büyük ses sistemlerinde farklı ekipmanlar kullanılıyor. Belki dediğim gibi çok pahalı ürünlerde bu ses yoktur ama genelde orta seviye kulaklıklarda oluyor. İmkanın varsa arkadaşından falan bir kulaklık bulup dene aynı sesi duyacak mısın :)

    Batarya android telefonlarda otomatik gözüküyor ne kadar kaldığı sadece simge olarak. Ama pc de şu programı kullanıyorum,https://www.bluetoothgoodies.com/ şu an deneme sürümü yüklü ama belki stın alırım ilerde :D




  • T1 pro modelindeki dokunmatik panelden ses kontrolü yapabiliyormuyuz ve sizce t1 pro mu almalıyım, t1c mi yoksa q29 pro modelini mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysuntur -- 20 Kasım 2018; 3:3:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bu adresten indirimli ve 2 yıl KVK garantili olarak sipariş ettim. Umarım güzel çıkar kulaklık.

    https://www.incehesap.com/qcy-t1-pro-siyah-fiyati-39768/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bysuntur

    T1 pro modelindeki dokunmatik panelden ses kontrolü yapabiliyormuyuz ve sizce t1 pro mu almalıyım, t1c mi yoksa q29 pro modelini mi?
    Sanırım dokunmatik panelden ses kontrolü yapılıyor. Açıklamalarında öyle yazıyor. Bende çok araştırdım ve en son T1 proda karak kıldım.

    https://www.incehesap.com/qcy-t1-pro-siyah-fiyati-39768/




  • Bluetooth 5.0 desteği kimse için belirleyici faktör olmuyor mu? Anladığım kadarı ile T1C de v5.0, T1 Pro'da ise V4.2 var.
  • En yakın KVK servisini öğrenip oraya götürseniz?

    Bu arada almayı düşündüğüm modellerden biri M1C. Ne zaman almıştınız, sorun ne kadar sürede çıktı anlamında soruyorum.
  • iy günler. Fabrika da gece vardiyası için yada seyahatler de kullanmak için ses çıkışı yüksek olan bluetooth kulaklık arıyorum.

    qcy markasını kullananlar olarak tavsiyeniz hangi modeldir.?

    Edit: bütçe maksimum 150 tl ama önerilerinize göre revize edebilirim.
  • m1 pro'nun beyazı yok mu Türkiye'de?
  • Merhaba , bende m1 pro ve QS1 modelleri arasında kaldım aslında t1 pro da düşünüyordum fakat çok fazla problem yaşayan insan var. Özellikle QS1 deneyen var mı ?
  • Ben qy19 kullanıyorum özellikle tız ince sesleri çok iyi baş ağrıtmıyor .Bass ise bazıları az demiş ama ben uygulamadan bası sona getirdim başım ağrıdı az falan değil gayet orantılı şarkı dınlerken bağlantıda kopma olmuyor .Tek sorun diyebileceğimiz kalın boğucu seslerde tız seslerde olduğu kadar başarılı değil ama kötüde değil bu fiyata daha iyiside zor ben 99tl ye aldım 100tl yapsalar alamazdım zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.