Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.278
Cevap
54
Favori
183.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    Bluetooth kulaklık ararken bu konudan girip en son bu iki cihaz arasında kaldım. Senin yorumlarına bakarak sipariş vereceğim. İkisi de birebir aynı fiyata güvenilir yerlerden buldum. 130TL. M1C ve M1 Pro arasında sanırım fark yok denecek kadar az. Bu mıknatıs olayı her ikisinde de iyi çalışıyor mu? Mikrofonlar zaten benzer seviyede iyiler sanırım. Aynı şekilde sesler de öyle. Başka soracağım bir şey yok ama o kadar süre kullanmışsın, açıkçası son bir yorumunu alırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4C6397E6E

    QCY T1 PRO aldım ve pişman oldum. Xiaomi mi mix 2 ye bir türlü bağlanmıyor. Ya sağ ya da sol tek başına ses veriyor. İkisi aynanda ses vermiyor. İki kulaklık eşleniyor ama telefonda sadece birinden ses geliyor.

    Edit: Sorun Çözüldü Çözüm alt mesajlarda
    Merhabalar, ben de t1 pro veya t1c alma arefesindeyim. Tüm yazıları okudum ama hiç konusu geçmemiş olan ve alma kararımı tamamen belirleyecek sorumu soruyorum; kulaklıklardan birini bir telefona, diğerini başka bir telefona tanıtabilip, kullanabiliyor muyuz? Yani tek tek farklı telefonlarda kullanmak istiyorum.
  • Ürünüm geldi maalesef bir kulaklıktan ses geliyor birinden gelmiyor iade edeceğim, keske almadan yorumlara baksaymısım. Donanım haberin gazına geldik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QCY T1 PRO kulaklığı satın aldım ve birkaç gündür kullanıyorum. Kulaklıkla alakalı çok fazla içerik olmadığı için vakit kaybetmeden, akıllardaki bazı soru işaretlerini gidermek adına bir inceleme yazısı hazırladım.

    İnceleme;QCY T1 PRO Kablosuz Kulaklık İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 26 Aralık 2018; 20:39:47 >
  • snbjk S kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesajımda T1 PRO inceleme yazımı paylaştım. Sonunda yaşanılan problemler diye bir kısım var. Sorununuzun çözümü orda saklı olabilir Bahsettiğiniz şey büyük ihtimalle bir sorun değil. Sadece kulaklığınız mono moduna geçmiş olabilir.
  • Hocam merhaba,bilgi için teşekkürler dedigin seyi yaptım ilk calıstırdıgımda direkt sağ taraftan ses geliyor, hiç ikisi aynı anda ses vermiyor sizde de bu sekilde mi? Sonra basılı tutunca Google asistan acılıyor bendeki sürüm 4,2, 5'e Update edilme sansı yok mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,bilgi için teşekkürler dedigin seyi yaptım ilk calıstırdıgımda direkt sağ taraftan ses geliyor, hiç ikisi aynı anda ses vermiyor sizde de bu sekilde mi? Sonra basılı tutunca Google asistan acılıyor bendeki sürüm 4,2, 5'e Update edilme sansı yok mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snbjk S kullanıcısına yanıt
    Kullanma kılavuzuna bir göz atın. Kısayolunu yanlış hatırlıyor olabilirim. Orda yazıyor mono moda nasıl geçirileceği. Bu arada Bluetooth sürümü tamamen donanımsal. O nedenle herhangi bir güncelleme işlemi yapamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakma geç cevapladım. İkisi de hemen hemen kalite olarak aynı cihazlar. m1c de tizler biraz daha belirgin sadece. Fark olarak da batarya ve mıknatıs kullanımı var. m1pro da açma kapama mıknatıslı yapıdayken, mc de açma kapama standart stil kumandadan yapılmakta. Bunun dışında ikisi de benzer cihazlar. Ama m1pro nun sesi 10 çizgilik bir bar olarak düşünürsek seviyeyi mpro 10 ise m1c 7 falan son ses şiddeti.


    Şu sıralar ses çok değişti aşırı tatlı gelmeye başladı basslar. Anlamadım gitti neden böyle oldu ya kullandıkça bir yapay zeka var ona göre ayar mı çekiyordur nedir. hep şikayet ettiğim o mid sesler düzeldi tizer falan belirginleşti ve basslar daha da yumuşadı. :D

    Şu an aklımda t1 pro ya da t1c var BT 5.0 destekli model ikiside ve tamamen kablosuz. İstersen onlara da bakabilirsin.
  • arkadaşlar bende bugün aldım cihazı, ama bazı sorunlarım var

    ilk olarak sesi çok düşük kulaklığın kendisinde ses ayarı yok galiba yada ben bulamadım telefondan sonuna kadar açtığımda ise ses çok yetersiz.

    ikinci olarak ise dokunmatik tuşlar ile başım dertte kapüşonlu, yada bere hiç bir şekilde kafamda bir şey varken dinleyemiyorum, durmadan duraklatıp bir sonraki şarkıya geçiyor.
    daha önce de bu tarz kulaklıklar kullanmadığım için bunlar normal mi kestiremiyorum.
    Yardımlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar selam. QCY M1 Pro modelinde Windows 10 ile kulaklığın mikrofonunu kullanabiliyor muyuz?
  • A.S.I. kullanıcısına yanıt
    Kullanılıyor hocam sıkıntı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegendy

    QCY T1 PRO kulaklığı satın aldım ve birkaç gündür kullanıyorum. Kulaklıkla alakalı çok fazla içerik olmadığı için vakit kaybetmeden, akıllardaki bazı soru işaretlerini gidermek adına bir inceleme yazısı hazırladım.

    İnceleme;QCY T1 PRO Kablosuz Kulaklık İncelemesi
    Hocam, incelemenizi okudum elinize sağlık. Şu sorunun cevabı siz de var mıdır acaba; kulaklıklardan birini bir telefona, diğerini başka bir telefona tanıtabilip, kullanabiliyor muyuz? Yani tek tek farklı telefonlarda kullanmak istiyorum.
  • Barastal B kullanıcısına yanıt
    Aslında bu sorunun cevabı bende var ve yazıyı çok uzatmamak adına eklememiştim. Şöyle açıklayım. Kulaklıklar telefonla ayrı ayrı eşleşmiyor. Siz sadece sağ kulaklıkla eşleştiriyorsunuz, sol kulaklıkla ses aktarımını sağ kulaklık hallediyor.

    Yani aslında şu şekilde bir yapı var; Telefon -> Sağ kulaklık -> Sol kulaklık. Ses aktarımı bu şekilde. Bu nedenle kulaklıkları ayrı ayrı eşleştiremezsiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    Kullanılıyor hocam sıkıntı yok
    Teşekkürler aklımdaki tek soru işareti de giderilmiş oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. Spigen r32e kulaklığım bozuldu ve para iadesi aldım. Aklımda yeni kulaklık için 3 öneri var. Anker soundbuds+ meizu ep51 ve qcy m1pro hangisini tavsiye edersiniz? Spor yaparken ve günlük hayatta kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcnra09 -- 27 Aralık 2018; 17:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkcnra09

    İyi günler. Spigen r32e kulaklığım bozuldu ve para iadesi aldım. Aklımda yeni kulaklık için 3 öneri var. Anker soundbuds+ meizu ep51 ve qcy m1pro hangisini tavsiye edersiniz? Spor yaparken ve günlük hayatta kullanıyorum.
    Hocam aynı durumdayız kararsız kaldım. Qcy m1 pro daha yakın geliyor şimdilik ama anker de iyi duruyor.
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben biraz inceledim de anker fazla büyük geldi spor yaparken koşarken kulaktan düşme ihtimali olabilir gibi geldi. Spigendeki aparatları kullanmadan bile düşmüyordu. Bu da onun tipinde. Bide qyc m1c var ki o konuya girmedim bile hiç pro daha güzel geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Şuanda kullandığınız cihaz m1c mi sizin? Bende m1c aldım siz cevap vermeyince bugün geldi iyi gibi bakalım. Mıknatıs keşke kapatsaymış :)
  • Arkadaşlar QCY T1 Pro bu modeli almayı düşünüyorum. Film izlemeyi düşünüyorum tvden, biraz garip bir istek farkındayım ama batarya süresi yeter mi sizce? Yani full şarjla 3 saat gidebilirse alacağım.

    Yada başka batarya süresi çok olacak bir model önerebilir misiniz? Yada bu tip kulaklıklardan vazgeçip klasik kafa üstü mü düşünmeliyim uzun batarya süresi için?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.