Şimdi Ara

Qos ayarları konusunda yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba evde arkadaşlar iki kişi olarak interneti kullanıyoruz ancak arkadaş bazen interneti çok feci sömürüyor ve çok sıradan durumlarda bile interneti kullanmak işkence haline geliyor bir kaç tane Qos ayarı ile ilgili makale okudum anca hepsi statik ip kullanan pcler için geçerli ikinci olarak Qos ayarlarında trafik sınıflandırma bölümüdeki değerlerin ne olacağı öğrenmek istiyorum. ve mümkünse mac adresi üzerinden sınıflandırma mümkün mü mümkün değilse statik ip olmadan Qos ayarları nasıl yapılır öğrenmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlygodforgives -- 21 Aralık 2013; 23:03:03 >



  • Diğer modemleri bilmiyorum ama bende tplink td-w8968 var onunla bağlanan bilgisayarlara ip verip hız sınırlaması koyabiliyorum. Misal 3 katlı bi binaya her kata ip aralığı belirleyip yani 1. Kata 110-119 2. Kata 120-129 gibi aralık tanımlıyorum ve her aralığa misal 3mbit veriyorum. O daire isterse 10pc ile bağlansın maksimum hızı 3mbiti geçmiyor ve adil olmuş oluyor.
    Modemin markası önemli. İş yerinde airties in bi modeli vardı aramıştım qos menüde yazıyo ama çalışmıyo ar-ge geliştiriyo diye cevap almıştım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talihsizliğim o ki ben de airties kullanıyorum biraz da o yüzden bu trafik mezusu karmaşık hale geliyor pek çok kural ve değer var ama hangi aralıkta olduğunu tahmin edemiyorum çok sağolun olmazsa modemi değiştirme yoluna gideceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.