Şimdi Ara

Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Quake - Official Trailer (2021)


    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]Bethesda Softworksyoutube
    Experience the authentic, updated, and visually enhanced version of the original dark fantasy first-person shooter that inspires today’s retro-style FPS games. Play the full campaign, including original and new expansion packs, plus enjoy online and local multiplayer and co-op with full crossplay support. Fight corrupted knights, deformed ogres and an army of twisted creatures and defeat the ancient evil that threatens all of humanity. Visit Bethesda.net for more details! ------ For more information on Quake, follow these channels: Twitter – https://twitter.com/Quake Instagram – https://instagram.com/quake Facebook – https://facebook.com/Quake
    https://www.youtube.com/watch?v=vi-bdUd9J3E

    -


    Ödüllü id Software tarafından geliştirilen ve çığır açan orijinal karanlık fantastik birincil şahıs nişancısı Quake, günümüzün klasik tarzdaki FPS'lerine ilham oldu. Şimdi orijinalinin özgün, güncellenmiş ve görsel olarak geliştirilmiş sürümünü deneyimle.


    Orijinal Oyunu Geliştirilmiş Olarak Deneyimle

    Orijinal Quake'in özgün sürümünün; 4K* ve geniş ekran çözünürlük desteği, geliştirilmiş modelleme, dinamik ve renkli ışıklandırma, anti-aliasing, alan derinliği, havaya sokan orijinal oyun müzikleri, Trent Reznor tarafından yapılmış oyun ana müziği ve daha fazlasıyla tadını çıkar. Şimdi Quake oynamanın tam zamanı.


    Karanlık Fantastik Hikâyeyi Oyna

    Sen, güçlü silahlarla dolu cephaneliğiyle kuşanmış savaşçı Ranger'sın. Büyülü dört rünü bulmaya çalışırken yozlaşmış şövalyeler, deforme olmuş ogre'ları ve dört karanlık boyuta uzanan kuşatılmış askeri üsler, antik orta çağ kaleleri, lav dolu zindanlar ve gotik katedrallerdeki çarpık yaratıklar ordusu ile savaş. Rünleri topladıktan sonra tüm insanlığı tehdit eden kadim kötülüğü yenecek güce sahip olacaksın.


    Orijinali ve Yeni Genişletme Paketlerini Al

    Quake ayrıca iki orijinal genişletme paketi; “The Scourge of Armagon” ve “Dissolution of Eternity”ye ek olarak ödüllü MachineGames ekibi tarafından geliştirilen iki genişletme “Dimension of the Past” ve yepyeni “Dimension of the Machine” ile birlikte geliyor.


    Yepyeni “Dimension of the Machine” Genişletmesini Keşfet

    Labirentin en derinliklerinde, sadece The Machine olarak bilinen, lavın ve çeliğin özü yatıyor. Zaman ve mekânda kayıp rünleri bir araya getirmek için karanlık güçlere karşı sefere çık, uykudaki makineye güç ver ve tüm dünyaların en büyük tehdidini saklayan portalı aç ve o hepimizi yok etmeden önce onu yok et.


    Çevrimiçi, Yerel Çoklu Oyunculu ve İşbirliğine Dayalı Modların Tadını Çıkar

    4 oyuncu için çevrimiçi veya yerel olarak bölünmüş bir ekranda işbirliği içinde temel, karanlık fantezi kampanyası ve genişletmeleri boyunca savaşın ve 8 oyuncu (çevrimiçi) veya 4 oyuncu (yerel bölünmüş ekran) için maç desteğiyle saf bir retro düelloda yarışın. Oyun, çevrimiçi maç arama için özel sunucular için destek ve özel eşleşmeler için eşler arası destek içerir.


    Ücretsiz İlave Modları ve Görevleri İndir

    Hemen indirip oynayabileceğiniz Quake 64 gibi ücretsiz, özenle seçilmiş fan ve resmi modlar ve görevlerle deneyiminizi zenginleştirin. Daha fazla hayran ve resmi moda ve görev yakında çıkacak.


    Farklı Platformlarla Birlikte Oyna

    Hikâye ve tüm genişletme paketlerini ortak oyunculu oyna veya platform fark etmeksizin arkadaşlarına karşı çok oyunculu maçlara katıl.


    -


    Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2021

    Tür: First-Person Shooter

    Dağıtıcı: Bethesda Softworks

    Geliştirici: id Software


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/329026-quake-remastered

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/quake-remastered


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Ağustos 2021; 13:29:30 >







  • Bu grafikler nedir ya insan utanır bunu sunmaya adam gibi bir remake yapamadınız mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey zamanında güzel. Şu dönemde ne olduysa remaster furyası coştu. Bazı remastered'lar mantıklı ama abartmamak lazım. Quake remastered nedir ya..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Quake: Official Horde Mode Trailer – Available Now!


    Quake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]Bethesda Softworksyoutube
    Experience the all-new Horde Mode and Add-ons for Quake, free to all players. Grab your guns and drop into Horde Mode - play solo, with friends online, or in local multiplayer split-screen. Unlock powerful weapons and power-ups and battle your way through endless waves of monsters. Plus, expand your Quake experience with the free Honey Add-on and delve deep into the darkness to conquer a deadly plague infecting the land. With even more free add-ons coming soon, there’s never been a better time to play Quake! Nintendo Switch users can unlock the Ranger Slayer Skin in DOOM Eternal alongside Update 6.66 sometime in early 2022. Stay tuned to the Slayers Club for updates! ---- For more information on Quake, follow these channels: Twitter – https://twitter.com/Quake Instagram – https://instagram.com/quake Facebook – https://facebook.com/Quake ---- ESRB RATING: Mature for Blood and Gore and Intense Violence.
    https://www.youtube.com/watch?v=8cz1YLIxleg
  • 20 lira olursa oynanır.

  • Ucuz fiyata olursa alınır yoksa kalsın. Zamanında çok güzel oyundu kabul ediyorum, şimdi bu görsellikle oynayamam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.