Şimdi Ara

Qualcomm Snapdragon X Plus ile ilgili yeni detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Qualcomm Snapdragon X Plus ile ilgili yeni detaylar
    Qualcomm’un Windows bilgisayarlar için tanıttığı amiral gemisi ARM yongası Snapdragon X Elite piyasaya çıkmaya hazırlanırken Snapdragon X Plus yongasına ait yeni bilgiler de ortaya çıkmış durumda.



    Snapdragon X Plus neler sunacak?



    Snapdragon X Plus yonga seti Snapdragon X Elite serisinin biraz daha altına konumlanacak. Biraz daha az çekirdek sayısı, düşürülmüş hızlar ve kırpılmış özellikler ile bütçeye oynayan dizüstülerde kendisine yer bulacak.



    Ayrıca Bkz.Qualcomm Snapdragon X Elite ve X Plus işlemci serisi ortaya çıktı



    Firmanın X1P44100 ve X1P46100 kod adlı iki yongayı testlere başladığı belirtildi. Bu yongalarda Snapdragon X65 modem bulunuyor. Henüz yongalar ile ilgili detaylar mevcut değil ancak bu modellerin en alt seviyede olduğu tahmin ediliyor.



    Snapdragon X Plus serisinde X1P40100 en alt seriyi temsil ediyor. Bu seride 4-6 çekirdek olacağı tahmin ediliyor. Yine LPDDR5X RAM, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4 gibi detayların bu seride de korunması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/qualcomm_is_testing_a_second_arm_soc_for_windows__the_snapdragon_x_plus-news-62326.php







  • Amd ve intel’e Çinli veya güney Koreli Samsung gibi rakipler lazım masaüstü camiasında. Aslında bu kadar az seçenek varken seçim için harcanacak milyar dolarlar yerine küresel bir çip imparatorluğuna dönüşecek bir şirkete sahip olabilirdi Türkiye. Chery araba markası hükümet destekli bir Çin markası. Türklerin neden benzeri bir işlemci markası olmasın. Her şey vizyon meselesi. Cebini ihaleler ile dolduracak adaylar için sokakta birbirimizi yemek daha kolay geliyor bize halk olarak :D

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • X86 lisansi sadece İntel ve Amd'de var nasil olacak? En buyuk sorun bu zaten bugune kadar yapilmamasinin. Yoksa nvidia yapmisti 10 defa..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.