Şimdi Ara

Quant Lpg Dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Aracıma lpg taktıracağım (2000 Honda Civic) ben hep BRC düşünürken bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine quant lpg sistemini taktırmayı da düşünmeye başladım. Daha önceden bu sistemi kullanan ya da duyan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: snrsmsk

    volvo s60 a taktırdım, 15 defa servise gittim. en sonunda bobinler yandı.

    Bu sistemin genel bir sorunu mu var yoksa sizin araca mı uymadı bilgi alabilidniniz mi?
  • Servis ağı gelişmiş, ürün kalitesi kendini kanıtlamış yaygın kullanılan kitler dururken neden böyle bir macera yaşamak istiyorsunuz; ben onu sorayım. Montaj kadar LPG kiti de çok önemli. Kit aracın püskürtme zamanlama, püskürtme gibi bir sürü işleminin yerini alıyor. Aracını seven biri olarak maceraya girmezdim açıkçası ve girmedim de zaten.

    Bunu çok sayıda fakrlı marka araç ve farklı markalı kit kullanmış, tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. En ufak sorunda araçtan soğumaya başlarsınız ya da araçta kalıcı sorunlar oluşur araç sizi zorla soğutur. BRC taktırın. Kafanız rahat olsun.
  • snrsmsk S kullanıcısına yanıt
    Şu yazdıklarınızdan sonra asla düşünmeyeceğim bir marka oldu kesinlikle.

    Ben aracıma o zamanlar BRC taktırdım ve sorunsuzca birkaç ay bindikten sonra sattım. Konu biraz eski kaldı yani :) Şimdiki aracımda zavoli var ve ondan da çok memnunum. Ama bu konunun olması güzel oldu, düşünenler bir kez okur belki fikir edinir.
  • Quant ne ağbi yhaa. BRC ZAVOLI LOVATO LANDIRENZO PRINS gibi adı ezberlenmiş markalar ne güne duruyor. Ben brc tercih ettim. Nedeni yıllardır bilinen ve aracına kaliteli bir kit taktırmak isteyenlerin 1. Tercihi oldu. Son yıllarda prinsin fiyatının uygun seviyelere çıkması ve zavoli lovato landirenzo gibi obd2 eculu sistemlerin kendini kanıtlamış olması nedeniyle brc.nin popülerliği biraz düştü gibi.
    Kit tercihinde yaygın servis ağına dikkat edilmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snrsmsk S kullanıcısına yanıt
    Sayın Soner Şimşek merhaba,

    Öncelikle bu ürün hakkında hemen yerici bilgi vermenize gerek yok, standart problemli müşteri profili çizip başka bir markanın da reklamını yapıyorsunuz.Lpg Sistemi takılan araçlarda benzin sisteminde hemen günyüzüne çıkmayan potansiyel arıza ve eksikler olabilir, benim aracımda VW Jetta ve ben de ilk süreçte bazı sorunlar yaşadım.Ancak bunlar aracın zatwn önceden check-up yapılması gereken kusurları idi.LPG takıldığında oldu demek haksızlık.QUANT elektronik regülatöre sahip bir sistem ve aracınızla uyumlu ve verimli çalışması için öncelikle aracınızın sağlığının iyi olması gerekli.Diğer markalarda bu sorunlar çıkmıyorsa bu iyi anlamına gelmez.Bu şuna benzer doktora diş çektirip yeni diş yaptırmak için gittiğinizde sizin belki de kanser başlangıcı bir rahatsızlığınızın tespit edilmesi sizin açınızdan büyük bir hayati fırsattır.Yoksa bu dişçinin işi değildir takar lâkin siz sağlıklı bir hayata devam ediyorsunuz anlamında değildir.
    Benim 200 bin olmuş ateşleme bobini değişmemiş ve oksijen sensörü arızalıymış değişim yaptık aracım sorunsuz ve % 50 tasarrufla daha iyi permormansla çalışıyor şükür.
    Yorum ve eleştiriler biraz objektif zemindw olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar,

    Yaklaşık 3 yıllık bir Quant kullanıcısı olarak 100.000 Km yi 0 problem ile devirdim.LPG sistemi arayanlar ne takacağına karar verememiş olanlar için şiddetle öneririm!

    Aracım 2014 Focus 3 Trend x 119000 Km de şu an.
  • Merhabalar;

    Teleflex GFI de tıpkı QUANT gibi bayi ağı olmayan ve yeni bir markaydı. 2017 yılında Tunalı Motorlu Araçlar bu sistemi Türkiye'ye getirdiğinde aynı şeyler söylendi. "Yeni ürün, bayisi yok, acaba sorun çıkar mı?" gibi bir çok önyargı vardı.
    Ancak bir süre sonra Teleflex GFİ en kaliteli ürün olarak tanınmaya başlandı. Bayileri çoğaldı. 10 yıldır hala sorunsuz bir şekilde Teleflex GFI kullanan bir çok müşteri var. QUANT da tıpkı Teleflex GFI gibi Tunalı Motorlu Araçlar'ın garantisi altındadır. Kaldı ki; Tunalı Motorlu Araçlar kalitesinden emin olmadığı hiçbir markanın satışını yapmaz.

    Ek olarak Polonya markası LPG-TECH sisteminin enjektör ve yazılımını kullanıyoruz. LPG-TECH markası zaten uzun yıllar boyunca 35 ülkeye satış yaptı ve yapmaya devam ediyor. Tek kelimeyle "sorunsuz" bir ürün.

    Biz ne diyoruz;

    1. Bizim enjektörlerimiz Selenoid Valf mantığı ile çalışan enjektörler değiller. Biz, tıpkı benzin enjektörü mantığı ve teknolojisiyle çalışan LPG-CNG enjektörleri kullanmaktayız. Bu tip enjektör kullanan marka sayısı QUANT dışında yok denecek kadar azdır.(Sadece Prince Khein Enjektörü)
    2. ECU(Elektronik Kontrol Ünitesi) 5 yıl garantili olmakla birlikte "Otomatik Kalibrasyon" özelliği de mevcuttur.
    3. Regülatörümüz çok güçlü ve kalitelidir. Yüksek ısı ve akış kapasitesi sayesinde en güçlü motorları bile besleyebilen regülatörlerimiz, 350 beygir araçlara dahi uygulanabilir. Basınç ayarını düzenli yapar.

    Bu üç özelliğin bir arada olduğu tek marka QUANT LPG'dir. Ya enjektör kalitesi istediğiniz düzeyde olmaz, ya ECU'nun garantisi bu denli uzun olmaz ya da regülatör gücü beklentilerinizin çok altında kalır. QUANT LPG'de bu üç önemli özelliği bir arada bulabilirsiniz. Regülatörü Türkiye'de üretilen, yerli bir marka oluşu da QUANT LPG markasını tercih etmek için diğer bir nedendir. Bunca özelliği ve kaliteyi TUNALI MOTORLU ARAÇLAR güvencesiyle birlikte ekonomik bir şekilde temin etmek çok kolay.

    > Bayi ağı hızla oluşuyor.
    > Yaklaşık 500 adet montajımız yapıldı ve hepsi sorunsuz çalışmakta.
    > Tasarruf çok iyi
    > Performans çok iyi
    > DİREKT ENJEKSİYONLU motorlara montaja başladık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaliquant -- 31 Mayıs 2018; 14:50:20 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.