Şimdi Ara

Quantum Break (2016) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
9.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    psycho90 kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam. Bende öyle düşünüyorum. Sonuna kadar old-school Quantum Break (2016) [ANA KONU]  . @psycho90 hocamın incelemelerini okurken kendi düşüncelerimi okuyor gibi oluyorum.

    Remedy yapımı Control kaldı oynamadığım. Oyunu aldım aslında ama sistem de yaşanan sıkıntılardan dolayı oynayamadım da. Cyberpunk öncesi de başlamak istemiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 30 Kasım 2020; 23:18:33 >
  • Valla hocam oyunda hatırladığım kadarıyla bir kırılma noktası yok. Aynı mekaniklerle aynı monotonlukta devam ediyor. Hatırladığım son bölüm ve boss savaşında biraz zorlandığımdı. Onun dışında aklımda kalmamış bile. Remedy ve oyuncu kadrosu için devam edebilirsin istersen. 


    @R-10


    Bende yüklü olarak 2 ay falan durdu Control hocam, en son HDD bozulunca gitti. İndiresim bile gelmedi sonra. Ama oynamak gerek, özellikle DLC'leri iyi diyorlar.



    @fero01


    Epic Launcher çıktığından beri tek Sinking City oynadım onunla. Ücretsiz oyunları, bir kaç ex oyunu falan da aldım ama oynayasım gelmiyor. Çok kötü bir Launcher'ı var. En azından oynadığım dönemde öyleydi. Yahu oyunu kaç saat oynadığımı ve kaç FPS alabildiğimi bile göremiyordum. Nvidia'nın FPS göstergesi bile çalışmıyordu.  Steam'de arayüzü aktif kullandığım için Epic'e kesin söverim herhalde tekrar denersem.





  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Şimdi o dediklerinin hepsi var bi şans ver bence. 2 adet AAA oyunu bedava aldım ordan🥰

  • fero01 kullanıcısına yanıt

    Bu kez de zaman yok hocam. Yıl sonu diye yoğun tempo devam. Halo Master Chief Collection'da Halo 3'e başlayacağım daha, adamlar paketi komple çıkardı. Wolfenstein Youngblood, Jedi Fallen Order'da ilk bölümleri oynadım kaldı öyle. Dead Space'in yarısına geldim kaldı aynı şekilde.

    Corona kısıtlamaları ile belki Home Office takılırım diyordum ama o da olmadı daha. Kainat istemiyor Control'ü oynamamı sanki.Quantum Break (2016) [ANA KONU]  Bunların yanında birde üstüne uygun fiyata gelseydi Steam'de almayı düşünüyordum tekrardan.Quantum Break (2016) [ANA KONU]  En azından Launcher'ı biraz düzelttiyseler Cyberpunk sonrası aradan çıkarılabilir o zaman. Teşekkürler hocam.





  • Ooo forumda ne kadar sevdiğim insan varsa toplanmış yine   @FORZAFATHER @R-10 ikinizle de oyunlar hakkında konuşmayı ve yazılarınızı okumayı gerçekten çok seviyorum, iyi ki varsınız    Bi de Control'ü er ya da geç tüm DLC'leriyle birlikte mutlaka oynayın bi gün, bence son yılların en başarılı ve kusursuza yakın oynanışına sahipti ve dünyası da içine çekmeyi başarıyordu. Hatta Control'den önce Alan Wake ve Alan Wake's American Nightmare'i de eğer bitirmediyseniz kesinlikle bitirin öyle geçin derim Control'e, çünkü aynı evrende geçiyorlar ve çok önemli bağlantıları var. @FORZAFATHER hocam Youngblood önceki yapımların maalesef gerisinde ve ana odağı Co-op oynanışa hizmet etmek, çok eksiklik olmaz ama Jedi Fallen Order ve Dead Space'i Cyberpunk'tan önce yarım bırakma derim  



    @Charles Bartowski Hocam merhaba. Aslında ilk 2 saatten sonra birkaç yeni yetenek daha öğreniyorsunuz ve hem bölüm tasarımları hem de hikaye daha ilgi çekici hale geliyor ama oynanış en sonda bile oyunun artı yönlerinden biri olmuyor ne yazık ki. Üstte Dante'nin de dediği gibi oyun zaman geçtikçe açılıyor ama oynanış atıyorum en başta 10 üzerinden 5 ise sonda 7 oluyor, vasattan yeterli hale geliyor yani. Bence yarım bırakmayıp biraz daha şans verin, tüm güçler açılınca hem silahlara da daha az başvuruyorsunuz. Eğer baktınız birkaç saat sonra hala istediğiniz duruma gelmiyor, o zaman bırakırsınız ama yine de bence yarım bırakacak kadar da kötü bir gameplay'i yoktu





  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Bilmukabele hocam.Quantum Break (2016) [ANA KONU] 


    Alan Wake'i konsolda oynamıştım, American Nightmare'i ise hiç oynamadım. El feneri ile düşman kovma mekaniğineQuantum Break (2016) [ANA KONU]  tekrar katlanabilirsem aradan çıkartayım o zaman tekrardan ikisini de.Quantum Break (2016) [ANA KONU] 


    Dead Space 1-2 zamanında konsolda oynamıştım, şimdi EA Play almışken PC'de seri olarak oynayayım dedim, kaldı öyle.


    Jedi Fallen Order'ı her türlü oynayacağım, o kadar bekledim.Quantum Break (2016) [ANA KONU]  Youngblood için oyunun çok erken safhalarındaydım, tek sıkıntısı Blazkowicz başkanın olmaması gibi gelmişti bana. Co-op ise zorlama geldi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: psycho90

    Ooo forumda ne kadar sevdiğim insan varsa toplanmış yine   @FORZAFATHER @R-10 ikinizle de oyunlar hakkında konuşmayı ve yazılarınızı okumayı gerçekten çok seviyorum, iyi ki varsınız    Bi de Control'ü er ya da geç tüm DLC'leriyle birlikte mutlaka oynayın bi gün, bence son yılların en başarılı ve kusursuza yakın oynanışına sahipti ve dünyası da içine çekmeyi başarıyordu. Hatta Control'den önce Alan Wake ve Alan Wake's American Nightmare'i de eğer bitirmediyseniz kesinlikle bitirin öyle geçin derim Control'e, çünkü aynı evrende geçiyorlar ve çok önemli bağlantıları var. @FORZAFATHER hocam Youngblood önceki yapımların maalesef gerisinde ve ana odağı Co-op oynanışa hizmet etmek, çok eksiklik olmaz ama Jedi Fallen Order ve Dead Space'i Cyberpunk'tan önce yarım bırakma derim  



    @Charles Bartowski Hocam merhaba. Aslında ilk 2 saatten sonra birkaç yeni yetenek daha öğreniyorsunuz ve hem bölüm tasarımları hem de hikaye daha ilgi çekici hale geliyor ama oynanış en sonda bile oyunun artı yönlerinden biri olmuyor ne yazık ki. Üstte Dante'nin de dediği gibi oyun zaman geçtikçe açılıyor ama oynanış atıyorum en başta 10 üzerinden 5 ise sonda 7 oluyor, vasattan yeterli hale geliyor yani. Bence yarım bırakmayıp biraz daha şans verin, tüm güçler açılınca hem silahlara da daha az başvuruyorsunuz. Eğer baktınız birkaç saat sonra hala istediğiniz duruma gelmiyor, o zaman bırakırsınız ama yine de bence yarım bırakacak kadar da kötü bir gameplay'i yoktu

    Teşekkür ederim cevabınız için. Bu aralar fazla oyun denemekten mi bilmiyorum beklentim biraz yüksekti. Silah kullanımını seveceğimi sanmıyorum ama yetenekler silaha olan ihtiyacı azaltıyorsa devam edeyim o zaman. Bu oyun konusunda ne yapacağımı düşünürken bir taraftan da Prey'e başladım. Devlet dairesi gibi sağa sola yollayan bir oyun ama bunu yaparken içine çekmeyi de başarıyor. Taktik yapabilmek ve oynanıştaki gelişim sayesinde oynadıkça daha da oynayasım geliyor. Keşke Quantum Break için de aynısını diyebilseydim onun sadece hikayesi ilgimi çekebildi.





  • oyun ms storeda 15 tl kaçırmayın derim

  • Sonunda bitirmek nasip oldu, oyunun çıkışında o kadar kötülemişlerdi ki ilk bölümden sonrasını oynamak istememiştim. Senaryo ortalama olsa da oynanış mekaniği ile birlikte Remedy'nin zamanı yönetme hususundaki becerileri öne çıkmış. Silahlı çatışmalar çok eğlenceliydi, düşmanların bizlerle aynı özellikleri yer yer kullanabiliyor oluşu şaşırttı ve bazı noktalarda ne yapacağımı şaşırdım. Çatışmalar daha akıcı olabilirmiş, keşke Microsoft ve Remedy tekrar bir araya gelse de oyunun devamı gibi bir şeyi yapsalar. Control'den bu kadar keyif almadım, ucuz fiyata aksiyon bilim kurgu arıyorsanız oyunu oynamayan herkese şiddetle öneriyorum.

  • Selamlar.oyunu xbox one x te oynuyorum ama hikaye %34 te takili kaliyor ve oyun ara sahneyi gectikten hemen sonra surekli ayni yerde hata veriyor.Cozumu var mi bunun?
  • oyun dediğin böyle ince detaylarla dolu olur işte


    beth ile bradbury havuzuna geliyoruz


    Quantum Break (2016) [ANA KONU]


    2 dakika sonra havuza erişmek için iskelede zamanı geriye sarıyoruz birinin graffiti yaptığını görüyoruz, graffitiyi yapan beth


    Quantum Break (2016) [ANA KONU]


    Quantum Break (2016) [ANA KONU]




  • oyunu irdeledikçe acayip şeyler çıkıyor, ikinci kez bitirince insan detaylar yakalıyor


    Quantum Break (2016) [ANA KONU]


    Quantum Break (2016) [ANA KONU]

    max payne göndermesi de varmış;



    Quantum Break (2016) [ANA KONU]




  • Alan Wake bitince ortak evren muhabbetine buna daldim dun aksam ama pek acmadi. Gerci kisisel sebeplerden dolayi kafam doluydu muhtemelen o yuzden oldu. Bugun sakin kafayla tekrar bir deneyecegim. Karakter ekrana cok yakin duruyor kontrollerde bir tutukluk sezdim.

    Oyunun basindaki cadirda oynatilan Alan Wake videosu superdi. Sam Lake delisi Alan Wake 2'yi o donemden tasarlamis muhtemelen.
  • Çatışmalar tam anlamıyla clusterfuck - Türkçe bir tabir bulamadım ama kimin eli kimin cebinde belli değil diye çevrilebilir - ve yorucu. Bitsin diye oynuyorum. Alan Wake sonrası hiç açmadı. Control'den beklentimi düşürdüm bu sebeple. Tek güzel tarafı görece kısa sürecek gibi. Beklediğimden daha hızlı ilerliyor.


    Al işte muazzam bir final çatışması yaratmışlar. Emeği geçenlerin tek tek Allah belasını versin. Kümes kadar yerde oradan oraya koştur ateş et müq valla.


    1 saattir aynı yerdeyim. Akıl alır şey değil. Yapacağınız oyunun gelmişini geçmişini akşam akşam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 19 Kasım 2023; 22:5:39 >
  • alan wake 2'nin çıkışıyla beraber remedy'nin bu yapımını mehh diyerek atladığımı fark ettim. ortak evren muhabbetine önden buna bir girişeyim dedim. oynanış dinamiklerinin zayıf kalışı ve bu kadar hikaye ön planda olmasına rağmen ne yazık ki bir türlü vurucu noktayı koyamamasıyla zamanında mehh diye yorumlamam aslında gayet uygunmuş. dönemine göre yorumlayacak olursak aslında ciddi bir bütçe ayrılarak yapıldığını hissedebiliyorum. ciddi bir efor harcanmış. dizi bölümleri ve oynanış mekaniklerinin birleşmesi verimsiz olmuş, kurgusal anlamda boş hissettiriyor. büyük yapım şık gözüküyor ama olmamış. neyse ki 8-9 saatte bitirdim. uzun sürmediği için öyle bitirip kapatıyorsun yani, olmasa da olurmuş.


    Quantum Break (2016) [ANA KONU]


    Quantum Break (2016) [ANA KONU]


    Quantum Break (2016) [ANA KONU]




  • Zamanda yolculuk temalı yapımlar her zaman ilgimi çeker. Quantum Break bu konuda güzel bir oyun. Karakterleri tanıdıkça ve oyunda ilerledikçe hikayesi ilginizi çekiyor. Dizi tadında kısa süren bir oyun. Remedy zaten oynanış konusunda iyi işler ortaya çıkartıyor. Bu oyunda da özel güçlerimizi kullanarak keyifli bir deneyim yaşıyoruz. Grafikler ise bazen iyi bazen kötü gibi geldi. Onu anlayamadım. Oynamanızı tavsiye ederim ama şu anki fiyatlara bakıldığında oyunu Game Pass üzerinden oynamanız daha iyi olur. Ben oyunu 1 sene önce Steam'den çok uygun bir fiyata almıştım. Fazla uzatmadan genel olarak oyunu beğendim. Türkçe yamayı yapan arkadaşlara da teşekkür ederim.

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Bence sıkıcı bir oyun remedy bu oyunla controlde ne anlattığını bilmiyor :)
  • PhilipTandy kullanıcısına yanıt
    Çok güzel sahneleri var aksiyonu güzel tadında başlayıp bitiyor dizi kısmını hiç izlemek istemedim ama oyununu severek oynadım insanlar eleştiriyor ama ben severek oynadım
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Mesela ben hikaye olarak quantum break oyununu controlden daha çok sevdim çünkü anlaşılabilir bir hikayesi vardı control oynarken hiç bir şey anlamıyor önüme geleni vurduğum bir oyuna dönüştürmüştüm
  • Oyun için fazla hype yapıldı, yapım aşamasında ana karakteri değişti vs. Bu kadar beklentiden sonra istenen etkiyi yapamadı. Control ise daha az beklentiyle daha çok başarı sağladı. İkisi de Remedy ve kurdukları evren için önemli yapımlar.

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.