Şimdi Ara

Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ulan adam kupalar kazandırır, şampiyonluklar verir gider üzülürsünüz bişey demem ama bu adam ne yaptı Allah aşkına ? Oynadığı ilk sezon 5. Olmuşuz son sezonunda da 4. Olmuşuz. Hadi şampiyonluğu bırakalım en az 2-3 tane derbi kazandırdı mı ? Bırakın şu adamı artık.
  • Özlüyoruz çingene.

    Harcadılar be.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanayideki kaportacı gibi konuşmuş; "baktım sonu gelmeyecek anladım ki bunda para yok, madem orada daha uygun git orda yaptır arabanı dedim" bu ne la

    ayrıca q7 bizdeyken de avrupa da bir yere kadar gelip elenenip ligde de düşüş yaşıyorduk, porto da ligde düştü aynen

    olcay > q7
  • Valla Q7'yi herkes gibi ben de severdim. Ama onun da Fernandes gibi çingene gibi pazarlık yapması kendinden soğutmuştur. İyi ki zamanında defolup gitmiş.

    Mesela Almeida giderse ona bir şey diyemem, sonuçta adam çıkıp elinden geleni yapıyor, gol de atıyor.
  • Quaresma oynadığı takımlara ne büyük zararlar vermiş öyle. Burdaki bazı kişilerin dediği gibi siz Quaresmayı oynatan teknik direktörlerden daha mı iyi biliyosunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daxteroy

    Her gol atana böyle mi yapacaksınız? Mehmet Akgün için ölelim o zaman.



    Akyüz olacak
  • besiktas taraftari aslinda akillidir takima kendini adayan futbolcudan da anlar da quaresma konusundaki bu sacma sevgi ne anlasilmiyor, adam her oynadigi takimda kendine oynadigi icin o yeteneklerine ragmen tutunamamis besiktasta da takim oyununu katletmis bir adam, aldigi her kurus besiktas icin zarardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Allah aşkına yapmayın ya Q7 bencil oynamaktan başka n'apıyordu? Sırf o bencilliğiyle 2-3 maçta bir şık gol atıyordu sadece, olayı bu.
  • 1 derbi kazandırmışlığı yok. Şampiyonluk desen hak getire. 1 kupa kazandık o takımın başına bela oldu. Hem kendisi hem kupa. Hiiiç üzülmedim beter olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeniuyegaydi

    quote:

    Orijinalden alıntı: ηihat

    Fikret Orman'in vizyonsuzlugunun en buyuk orneklerinden biri. Bu adam simdi bizde olsaydi sampiyonlar liginde hangi takimlar gelebilir onu tartisiyo olurduk.

    şampiyon olmasak bila q7nin triivelası tüm şampiyonluklara bedel değil mi? İŞTE BJK TARAFTARININ VİZYONSUZLUĞU. Ulan GS YILDIZ ADAYI RIBERYİ GÖNDERDİ BE. Taraftarları sizin kadar forumda 80 kere konu açıp "ÖZHAN CANAYDIN DEFOL GİT, SEN BAŞKANLIĞIN YÜZ KARASISIN" demedi. Tamam Fo'yu sevmeyevilirsiniz hatta eleştirebilirsiniz ama HAKARET DÜZEYİNDE ELEŞTİRİ DEĞİL. En büyük vizyonsuzluğu sizler ve sizin gibi BELEŞ Biletçiler yapıyor.

    Ne alaka sampiyonluk benim icin cok daha onemli ama sanki takimin basarisizliginin nedeni Quaresma gibi konusmussun adam tek basina sampiyon mu yapacakti? Quaresmanin 1 sene a2 de oynatilip ustune bedelsiz gitmesi %100 vizyonsuzluktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ecthelion9


    quote:

    Orijinalden alıntı: ηihat


    quote:

    Orijinalden alıntı: potur


    quote:

    Orijinalden alıntı: ηihat

    Fikret Orman'in vizyonsuzlugunun en buyuk orneklerinden biri. Bu adam simdi bizde olsaydi sampiyonlar liginde hangi takimlar gelebilir onu tartisiyo olurduk.

    Lan yuru git dun maci varfi izledin mide konusuyorsun

    Dun Porto takim olarak etkisizdi ama adam yine golunu atmasini bildi.

    Ben bu adami Besiktas'ta 2 sezon izledim gonul isterdi ki 2 sezon daha izleyelim.

    Q7 li 2 sezonumuzda 54 ve 55 puan topladık geçen yılki feda sezonumuzda bile 58 puan topladık şöyle futbolu vizyonu tek bir adama bağlıyorsunuz ya Hastayım size. Gerçi vizyonun kelime anlamını bile bilmediğine eminim.

    54 puan topladiysak o da Quaresma sayesindedir. Schuster + demiroren takim olgusunu yaratamadiysa bu adam napsin tek basina sampiyon mu yapsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.