Şimdi Ara

r9 270x Windows ekranı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    23 ocakta ekran kartı driverini güncelledim. PC yi baştan başlatıp 1-2 saat kadar kullandım ve aniden görüntü gitti. Arka planda çalışan programlardan sesler gelmeye devam ediyordu. PC yi tekrar başlattım aynı sorunu 10 dk sonra yine aldım. Ve bu sefer tekrar baslatmama rağmen Windows açılırken ekran simsiyah oldu. Güvenli kiptede aynı problem oldu. Sistem geri yükleme bi işe yaramadi. Diğer harddiskimi taktım yine görüntü gelmedi. Bios güncellemesini denedim bi sonuç alamadım. Baska ekran kartı taktım. calistirdigimda bi problem olmuyor. Çalışıyor. Fakat ekran kartımı başka bir PC de deneme imkanim olmadı.

    Format attim PC açıldı. ekran kartı driverinin eski sürümünü yukleyince yine aynı problem oldu.

    Problemin neden kaynaklandığını bile anlamadım. Her türlü fikre açığım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • bilemiyorum teknik bir konu deneme yanılma yöntemi ile çözmen gerekecek. şuan ne yeni sürüm nede eski sürüm driver ile görüntü alamıyorsunuz doğrumu anladım. işletim sistemi hangisi farklı bir sürüm yükleyerek deneyin. hangi sürücülerde sorun yaşıyorsun.
  • olay ilk yaşandığında win7 64 bit kullanıyordum. formattan sonra win10 64 bit yükledim. aynı sorun devam etti. aynen ne eski sürümle nede yeni sürümle görüntü alamıyorum. Crimson ReLive Edition 17.1.2 ilk bunu yüklememle hata oluşmuştu. formattan sonra Crimson ReLive Edition 16.12.2 aynı hatayı burdanda aldım. catalyst sürümlerinden bi kaç tane denedim hangileriydi bulamadım şu an ama onlarda da aynı problemi aldım. ekran kartı sürücüsünü yükleyene kadar hiçbir problem yok. Windows kullanılabilir durumda oluyor. diğer tüm driverları sorunsuz yükleyip pc ye reset atınca görüntü alabiliyorum. ne zmn ki ekran kartı sürücüsü yüklesem görüntü gidiyor.
  • Baskasinda da böyle bir problem buldum ama çözüm üretememisler.https://youtu.be/6HUOzNMjJzY sorun tamamen bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.