Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaş bu oyunu tam 1 ay dır açmaya çalışıyorum fakat daha bi türlü açamadım indirmediğim hiç bi site kalmadı kendi siteside dahil oyun free beleş indirip 1 tane araba var yanılmıyorsam yada oyun free diyor işte ama açıp nasıl olduğuna bakıp oyunu alacam parayla online oynanıyor sanırım her neyse oyunu açan bi vatandaş yokmu öğrenmek istedim bi türlü çalıştıramadım oyunu yüklüyorum race room kalsör içerisinde bi gamedata bide userdata var userdata içerisinde pc dosyası var acaba dedim o dosyayımı game data içerisine atıp çalışıyor öyle denedim oyuna girdi bu seferde menüden atıyor başka başka indirdim gene atıyor ya onları başka bi yere atacam olacak aama ben yapamadım bunu yapabilen varsa bi yardım etsin lütfen kimse oynamıyormu bu tür oyunları forum da g27 si olan bi yığın adam var ne yapıyorlar mairo mu oynuyorlar merak ediyom g25 g27 oynanacak oyunlarla alakalı bi tane konu yok

    kimi diyor tdu2 arkadaş tdu2 oynanırmı yaa g27 ile :D ne dandik oyun oo öyle







  • Oyunu nerden indirdin bilmiyorum ama ben Steam üzerinden indirdim ve sorunsuz olarak açıp oynadım. Tabi direksiyonu sattığım için klavyeyle idare etmek zorunda kaldıysam da en azından Türkiye birincisi benim.

    Oyunun menülerini şimdi hatırlamıyorum ama başlıklardan birinde 6 ayrı yarış var. Birinde de (sanırım) F1 motorlu M1le oynanan bi yer. Bu arabanın motor sesi tek kelimeyle dehşet. Buradaki rekor 2.49 görünüyor. Türkiye'den birinin manuel vites ve direksiyonla oynadığı bir video vardı. Yolda gayet güzel gitmesine rağmen ancak 3.43 yapmıştı. Benim klavyeyle en iyi derecem 3.18. Direksiyon olsa 15-20 saniye daha aşağı çekilebilir. Galiba 2700 küsür kişi içinde 130'larda falanım globalde.

    Oyunun single player başlığı haricinde bir de şu anda 1 veya 2 günde bir değişen yeni yol ve araç oluyor. Oyun güncellendiğinde eskisi kaldırılıp, yenisi yükleniyor. En son çok virajlı bir dağ yolu ile E30 vardı. Bugün veya yarın ne olur, bilmiyorum.

    Klavyeyle oynamak şundan dolayı zor: Aracın ön tekerleği, araç hareket halindeyken tam sağ ya da sola dönmüyor. Hâl böyle olunca da, özellikle de sert virajlarda bir hayli yavaşlamak zorunda kalıyorsunuz; hatta U viraşları ne kadar yavaşlasanız da almıyor. Ön tekerin dönme açısını aracın hızıyla orantılı şekilde düşürmüş olsalar, harika olurmuş. İşte o zaman direksiyona bile gerek kalmayabilirdi. Tabi bu işin şakası. Yarım gaz verememenin sıkınıtısı da var çünkü.

    Ben oyunu çok beğendim. DX9 modlu olmasına rağmen grafikleri gerçekten çok hoş. Renkler iç açıcı ve sûnîlik yok. 5770'le çok rahat şekilde medium ayarlarda oynadım ama kaç FPS aldığıma bakmadım. Oyunu özellikle de direksiyonu olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.




  • Hiç bir oyuna yok çöpdü yok bilmemneydi gibi yakıştırmalar yapmam. Ama 1 oyunu 1 kere oynayablip tam 9 kere baştan indirdiğim de ilk oldu herhalde. Ayarlarımı da tam yapamadığım için hoşuma gitmedi. Daha değerli olan zamanımı iracingde harcıyorum yine. Bir ara oyun yükler de güncel olarak oynama imkanı bulabilirsem yine test edeceğim.
  • oyun online mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.