Şimdi Ara

Radar Cezası Geldi Anlayamadığım Hususlar. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konunun genelini okudum. Cevremde son zamanlarda alinan tüm ceza makbuzlari fotografsiz.
    Linkini bulamadim ama ; radar cezasi yiyen bir adam evine giden fotoğraflı makbuzdaki ,yanında başka bir kadinin olmasi nedeniyle eşinden ayrılıyor. Bunun devaminda dava açılıyor, mahkeme özel hayatın gizliliği diyerek artık itiraz durumunda fotoğraf yollanacagini belirtiyor.

    Tabi böyle link olmayınca garip gelebilir ama iyi hatırlıyorum. Bunun üzerine çok muhabbet cevirdik arkadaşımla.

    Her trafik cezası konusunda olduğu gibi bütçe konusuna deginilmis. Daha once de yazdım. Cezasiz şekilde aklı başına gelmeyen otokontrolu olmayan bir millet kağıtta yazan kurallara uymaz. Bu bir gerçek. Ve bu böyle devam ettikçe "tahmini kaynak" olarak bütçe planlarında yerini alacaktır.

    Tünel cezasina itiraz edilmiş, tünellerde sürüş dinamiği ve mesafe ölçme yetinizin düştüğünü bir sürücü olarak bilmelisiniz. Youtube da tunnel accident yazarsaniz ne boyutta kazalarin olduğunu görürsünüz. Yani radar olmasa bile siz yavaslayin...

    Konu sahibine diyeceğim , benim en son bildiğim uygulama itiraz olduğunda fotoğrafın gosterilecegi. Tebligat ile alakali iptal edilen cezalar farkli nedenlerden edildi. Hatta en güncel haberi bulursanız konu ile alakali ,10 günden sonra ödenmez şeklindeki haberlerin bir mahkeme kararına istinaden yalanlandigi şeklinde. Özetle uygulamada hata yok, itiraz edilirse fotoğraf görebileceksiniz.

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.