Şimdi Ara

Radyo programı benzeri birseyler yapmak istiyorum, tavsiyeler bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kalın yazılmış yerler konunun özü, hayatında hiç birşey başaramamıs,tüketmek den başka birşey bilmeyen klavyeden yapıcı değil yıkıcı fikirler atacak olanlar gelmesin.


    Benim hitabetim çok iyi, yazarken kendimi ifade etmekte ne kadar zorlanıyor isem, tam aksine konuşur iken kat kat daha iyim.Acayip traş muhabbet çeviririm,Radyo programcılığı tarzı veya benzeri bi iş yapmak istiyorum. .

    Kendine has bi jargona sahip olacak,yapacağım iş.Beni anlayan bi kitlem olursa bi ivme yakalaya bilirim diye düşünmekteyim.

    İnsanlar anlamadıkları şeylere saçma demeye yer arıyor bu sebeb den ufaktan Bi kitle oluşturmak için bir platform arıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı sonund cloud, Spoty buralarda böyle bi imkan var mı (yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın. ) Youtube de yüzüm olmayacak şekilde yayınlaya bilirim belki sadece telefonum olduğundan zorlana bilirim ve benim gibi amatör yayın yapan ve bunları dinleyen insanların bulunduğu ortamlara ulaşmak gibi bir planım var

    Yüzümü göstermeyeceğim, haftalık bir kayıt yayınlayacağım.



    Arkadaş çevremden üniversite radyosundan yayın yapmamı istemesi,kız arkadaşımın aile yapısına tamamen ters siyasi, dini konuşmalarımın dinler iken babasının gelip bu hangi radyocu başka konuşmaları yok mu demesi gibi. pek çok olumlu geri dönüş almam dan kaynaklı bi fikir. özentilik vs değil.pek çok tavsiye aldım. 2 yıldır kafamda duran bi fikir bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 20 Şubat 2016; 3:25:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.