Şimdi Ara

Ragnarok Online Facebook&Forum&Temel Konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba herkese..

    Ben dh forumlarını yıllardır okuyorum ama sonunda hesap açtım dün ve birden büyük bir eksiği farkettim ragnarok konusu yok!!! free2playe açiym dedim ama açamadım orda konuyu bende buraya açtım..

    Ragnarok Online oynayan yok mu burda? eskiden bi ara vardı bi konu hatırlıyorum ama bulamadım..

    Türkçe olduktan sonra biraz sessizdi ama şimdi pardus diye bi guild var bende girmeyi düşünüyorum kale falan alıyolar.


    Bilmeyenler için ROnun grafikleri çocuk oyunu gibidir ama oyun hiç çocklara göre deyildir tabii ki çocuklar iyi oyuncular deyilse..

    Eskiye göre kasmak daha kolay olduğu için hesap yeniysede başlamak zor olmuyo ama ilerki seviyelere gelince zaten grup kurmak şart... sonra da guildlere giriyosun guildlere WOE diye diye bir kale savaşı var orada kalelerde savaşıyolar.. kaleyi alana her gün item geliyo, bi de gld dungeonlar oluyor falan filan avantajları var yani ama tabi kalen varsa onu savuncaksın ya da savunmazsan bşakası alır.. ozamn noluyo hoopp müteffiklik yada daha büyük bir guild böylece biri kale savunurken diğeri başka kale alıyor...

    çok class var oyunda bi wow fln gibi değil mesela merchant diye calss var savaş gücü çok daha az illa eşit olsun dememişler ama dükkan açabiliyo ya da acolytlar işte heal var ama savaşı zor ama mesela bi thief çok pis döver.. sonra bunlar 2ye bölünüyo, toplamda.... 6x2=12 tane ana class var... +super novice, +ninja+taekwon+gunslinger etti mi sana 16 class... tabi taekwon da 2ye bölünüyor.. etti 17... bi de bu 12 ana class dediğim de upgrade oluyolar aslında çok daha fazla class var yani..

    grafikler ski ama bence güzel hem de hesap makinesinde bile çalışıR:DD


    oynayacaklar varsa pardus guildiin bulsunlar derim çünkü türkler hep bölünür orda ilk defa güzel guild kuruldu (ragnarokun facebook sayfasında emre şahin var ona msj atılabilir ya da oyunda oturanboga, hepsini öğrendim giricem diye:DD)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.