Şimdi Ara

Raikkonen Abu Dabi'ye gelmedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hindistan Grand Prix'nin ardından Kimi Raikkonen ve takım patronları arasında yükselen tansiyon Fin pilotun Abu Dabi programına yansıdı.

    Perşembe günü Abu Dabi'ye gelmeyen Raikkonen'in, hareketini son dakikaya kadar ertelediği öğrenildi. Fin pilot bu yüzden Perşembe günü Yas Marina'da yapılan basın toplantısında yer almadı.

    Lotus yetkilileri, bu durumun Raikkonen'in evinde daha fazla zaman geçirme tercihinden kaynaklandığını ve saat farkından kaynaklanan fiziksel bir riskin sözkonusu olmadığını açıkladı. Buna karşın üst düzey kaynaklar, bunun Raikkonen ile Lotus arasında yaşanan gerilimle ilgili olduğunu söyledi.

    Durumu yakından takip eden kaynaklar, Raikkonen'in, özellikle Hindistan GP'deki kaba telsiz talimatının ardından oldukça sinirli olduğunu ve bu hafta sonu Abu Dabi'de yarışmama tercihini bile düşündüğünü ileri sürdü.

    Bununla birlikte son 48 saat içinde takımın üst düzey yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından, Raikkonen'in Abu Dabi'ye giderek yarışmaya ikna edildiği belirtildi.

    Konuya ilişkin olarak Raikkonen veya menajeri Steve Robertson'dan bir açıklama gelmedi.







  • canım geç kalmıştır biraz. Yarışmayacak değil ya ??
  • Raikkonen ile Lotus kalan ödemeler konusunda anlaşmış, ama Lotus ödemeleri zamanında yapamazsa Raikkonen son iki yarışa katılmamayı düşünüyormuş. Unarım Lotus kendisine düşeni yapar da, buna gerek kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışmazsa yarışmasın son iki yarışta ne kadar uzadı bu konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.