Şimdi Ara

Ram Ayarı Yapmam Gerekir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba benim anakart Asus P5LD2 SE

    http://www.asus.com.tr/Search.aspx?SearchKey=p5ld2%20se burdaki

    1gb ram vardı zaten ben 2gb ram daha takviye ettim ve daha iyi verim almam için biostan bir ayar yapmam gerekiyor mu ? rami dd2 olarak aldım . Bilgisayar 3 gb ollarak görüyor normalde

    Çünkü corelde çalışmalar yapıyorum fark eder düşüncesiyle ram aldık ama ben bi fark göremedim yardımlarınız için teşekkürler şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xccdark -- 8 Ekim 2009; 16:16:36 >



  • Biostan bi ayar yapmak gerekli değil, yalnız 1 gb alsaydın dual olarak çalışırdı. Ha yine performansta belki gözle görülür bir fark yaratamazdı oda ayrı.

    Belki kullandığınız proğram ram le birlikte iyide bir işlemci istiyordur, işlmciniz yetersizdir. Sadece ram e bakmamak lazım.
  • 1gb ram yanina tek parca 2gb ram aldiysan 1+2 ramler de dual gorebilir su programi indirip memory bolumune bakabilirsin.

    http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_152_setup.exe

    ram 3gb goruyorsa calisiyordur isine yaramamasi ramin calismadigi anlamina gelmez yanlis dusunmussun demek ki.cok ram yuksek cozunurluk bir isle ugrasiyorsan ise yarar hiz ise derdin 667 mhz 50gb de taksan olmaz arti islemci arkadasin dedigi gibi.ram makineyi hizlandirmaz rahatlatir zaten rahatsa fark goremezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.