Şimdi Ara

ram-fsb oranını bulamıyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • alt forum biraz kalabalıktı buraya yazıyorum sorun olmaz umarım. aynen copy-paste
    "benim athlon 3000+ venice işlemcim var buradaki okuduğum güzel bilgiler sonunda overclock yapmaya karar verdim. Aynı gün ilk bismillahımı deyip fsbyi 250ye çıkardım gayet güzel çalıştı halada öyle kullanıyorum fakat nedense (neden= insanoğlu açgözlü olması:)) ben bunu biraz daha arttırmak istedim fakat ramler kaldırmadı. kaç zamandır şu lanet ram oranınını düşüriyim diyorum fakat buradaki board fotolarından hiç benimkine benzeyen yok(o kadar biosta dolanmama rağmen dram ratio gibi birşeye rastlayamadım. Lütfen bu anakarttan olan biri yada en azından ramlerin oranını ayarlamayı bilen biri varsa allah rızası için yardım edebilirmi?? kafayı yemek üzereyim :S sistemim: gigabyte k8nf triton -- amd athlon venice 3000+ --- kingston 512mb ddr 400 ram --- x600xt ekran kartı---350W kasa"
    ekstra not: civil o KOCAMAAN yazısında "overclock için uygun olmayan kartlarla zorlanırsınız" gibi bişey demiş acaba burada kasıt bazı ayarlarmı daha ayrıntılıdır yoksa overclock performansı açısındanmı?







  • arkadaşlar sorunu çözdüm hemde nasıl çözdüm meğersem bende gerçekten görülebilir halde bir dram ayarı yokmuş gizli şekildeymiş benimde aklıma bu geldi kurcalarken ctrl+ F1in bu gizli seçenekleri açtığını farkettim yani sorunumu çözdüm. Bu arada benim anakar gigabyte k8nf-4 müş yanlış sölemişim
    yeni sorum ise ben bu oranı 5:4 yapmak istiyorum fakat anakartımda 133-166-200 falan var. bu 5:4 ün karşılığı hangisidir acep??
  • ya bilmem neddendir gece gece yeni sorum ise ben bu oranı 5:4 yapmak istiyorum fakat anakartımda 133-166-200 falan var. bu 5:4 ün karşılığı hangisidir acep?? acep dedin ya sonda kopardın beni ya bende yeniyim bu işlerde bilmem ama çok güldüm ya kusura bakma yaw gece gece böyle oldum nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.