Şimdi Ara

RAM onerisine ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERhaba arkadaslar bilgisayarima yeni ram almak istiyorum fakat o kadar marka varki kararsiz kaldim..
    GA- ep45- ds3l anakart
    E8500 islemci var
    su anda kingstone 667Mhz ve verbatim 800Mhz ! er Gb lik iki tane RAM takili bunlari degistirmek istiyorum.. overclock yapmiyorum ve ugrasmiyorumda.. kinstone hiperx lerden dusunmustum fakat onlari taktiktan sonra overclock yapmak gerekli gibisinden biryerlerde okudum ve bu tip seylerle ugrasmak istemiyorum takar takmaz neyse o gorunsun bana yeter.. 120-130 liraya kadar cikabilirim 2 ve ya 4 Gb lik ram onerilerinizi bekliyorum..



  • Bunlar uygundur: 4 GB DDR2 800 MHz KIT (2x2GB) REAPER X CL5 (OCZ)

    Alabilirseniz aynı modelin 1066 MHz olanını da tercih edebilirsiniz.
  • kinstone hiperx taktıktan sonra overlock yapmak gerekmez. Neden gereksinki?
  • valla arkadaslar icimde hep reaper almak vardi gaza geldim 4Gb 1066Mhz siparisi verdim yarin gelecek bakalim ne olacak bende bekliyorum..
  • GA- ep45- ds3l

    bu anakarttan var ve icinde hep reaper almak vardi?olacakla olecege care yokmus umarim sorun yasamazsin.
  • ramlar geldi taktim ve biosta 1066 olarak gorunuyor ve yaklasik 2 saattir calistiriyorum ve bir sorun yasamadim.. fakat biosa ilk taktigimda baktigim zaman 1.8V ve 5-7-7-20 gorunuyordu. simdi ben bu ramleri naisl 5-5-5-15 calistiracagim yada calistirmalimiyim? voltajı 1.8 demi bırakmalıyım bir yardim ederseniz sevinirim..
  • ramlere voltaj vermen gerekir uzerinde 2.2v yaziyor tahminim.eger vermezsen sisteme yuklendiginde oyun filan actiginda reset atabilir.2.1v filan ver mesela 2.2v vermesen bile.her anakartta bilemedikleri icin biraz yuksek yazmis olabilirler ama bazi anakartlarda da milimi milimine vermezsen sorun cikariyor seninki iyiymis 1.8 ile 1066 acmis ver yine de 2.1.5-7-7-20 olayi benim anakartta da oldu 5-5-5-15 arasinda bir hiz farki yok ilk 5 onemli gerisi goruntu ama biostan elle ayarlayabilirsin kafana takildiysa ama bosver oyle oluversin gram fark gosterebilene helal derim.windows altindan da memset 4.0 isimli programla yapabilir acilista bu ayari oto yap manasinda save diyip tamam diyorsun hani biostan yapamazsan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.