Şimdi Ara

Rampage Kulaklık Alma Aldırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 23.03 tarihinde Rampage ROGUE USB 7.1 Surround RGB kulaklık aldım. Mayısın ilk haftası bozuldu. Garantiye yolladım mayısın sonunda geldi. Bedelli askerliğe gittim geldim haziranın sonuna doğru kullanmaya basladım. Ağustosta tekrar bozuldu garantiye yolladım. Geldi Eylül ortasında tekrar bozuldu. Kulaklığın kablosu kendi kendine kırılıyor ve mikrofon durduk yere bozuluyor. Gece çalışırken sabah çalışmıyor. Müşteri Hizmetlerine ve Teknik Servise sebebini sorduğumda söylemiyorlar.

    Sadece değiştirilen ürünü söylüyorlar. Kronik bozuk bir ürünleri var ve inatla aynı ürünü yollamaya tamir edip yollamaya devam ediyorlar. Çözüm yolu üretelim buyrun diyorum bekliyorum. 3 gün cevap yok. Müşteri Hizmetlerini arıyoruz ukalaca tavırlarla konuşmalar. Mağduruz akıl var mantık var 6 aylık ürün nasıl 3.kez garantiye gidebiliyor darbe yok düşme yok voltaj dalgalanması yok. Ne özür var ne mantıklara sığan açıklamalar ne iletişim.

    Sonra Teknolojide Türk markaları neden nefret odağı, çok normal böylesi. Süreci sizlere anlatacagım tekrardan onlara yolluyorum kulaklığı. Servis Raporunda iadeye uygundur olarak isteyeceğim. Kabul olmazsa tüketici hakem heyetine direkt başvuru yapacağım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarcr -- 20 Eylül 2021; 15:41:25 >







  • arkadaşın söylediği ekstrem bi durum biraz. ama kesinlikle haklı. çöpten topladıkları parçaları içine sokuyolar dışına da bikaç ışık mışık ekliyolar. "7.1" adı altında 3 4 liraya satılan çakma 3d sound kartlarını takıyolar. oldu sana 300 liralık kulaklık... böyle şeyler almak yerine iyi markaların ucuz ürünlerini alın. misal ben corsair hs35 almıştım gayet memnunum şuan. rapmage gamepower falan alsaydım da 2 3 günde bozulup cızırtı yapacağını biliyorum. bi de canlı örnek var elimde 7 8 ay önce arkadaşıma doğum günü hediyesi rapmage kulaklık almıştım. kutudan çıktığı gibi bi tarafının çalışmadığını öğrendi.

  • logitech den şaşmayın

  • Corsair, logitech- steel series- hyperx bunlardan birini ya alacan yada almayacan en iyisi o.

  • 1 yılı geçti rampage paladin kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Piyasada markalı satılan kulaklıklar dan %50 daha fazla ses ve bass veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.