Şimdi Ara

Ranged ad carry tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    Genelde ranked oyunlarda solo top veya jungler oynuyorum duo giriyoruz arkadaşım çok iyi support ve mid oynuyor. Son 10 maçtır champ seçerken sonlara kalıyorum herkes bi şeyler seçiyor bana ad carry kalıyor. Ranged ad carry olarak ashe ve sivir var ama sevemedim onları bir türlü. 4800 IP var şu an Miss Fortune veya Corki almayı düşünüyorum gerçi son nerften sonra corki almaktan da vazgeçmek üzereyim MF de ne kadar işe yarar bilmiyorum görüşlerinizi alabilir miyim?



  • biriktirip vayne veya graves de alabilirsin ama MF de iyidir
  • MF iyi lane kontrolü alıyor. W skill sayesinde supp heal basamıyor az canken, ulti çok iyi vuruyor slow var aslında iyi ama yanındaki supp ve junglerında iyi olması gerek. 6300 Biriktirip Ezreal Graves Draven tercihlerini seçmeni tavsiye ederim.
  • 6300 biriktirip Graves alabilirsin veya Vayne şimdi mantıklı konuşmak gerekirse çoğu ranked oyunu lateye kalır. Eğer biraz ad carry tecrüben varsa team fightlarda pozisyonunu koruyabiliyor ve bot lane de özellikle early game de farmını yapıp kasabileceğine inanıyorsan Vayne al. Onun dışında Graves, Corki deniyebilirsin. Demeden geçemeyeceğim Varus , Sivir , Ashe bunlarda güzel carrylerdir.
  • Corki mekaniği değişmediği sürece nerf yemesi pek etkilemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için,

    Bende kötü bir huy var yeni nerf yemiş champ ları almak istemiyorum böyle kötü hissediyorum graves ve corkiye ağır nerf geldi diye biliyorum vayne derseniz oynaması zor bir de çok iyi vayne ler var yetişemem onlara. Main olarak ad carry oynamadığım için çok uzman olmak istemiyorum yani ad carry bana kaldığında yanımdaki support a güvenerek -ki gerçekten ortalamanın üstünde oynuyor- lane imi vermemek benim amacım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.