Şimdi Ara

Rank/Deck Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
6.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Rank/Deck Rehberi

    Bu decki kurdum oynuyorum. Tamam rank kasmak için güzel, daily winlerdeki altınlar da hızlı hızlı güzel toplanıyor ama gel gelelim keyifli değil Her maç en geç 9. - 10. turnde bitiyor, öyle aman aman kafa yorarak oynamıyorum v.s. freeze magede olan tadı alamadım açıkçası. Onla da maç kazanamıyorum ayrı mesele



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 18 Aralık 2014; 22:40:36 >




  • @HKnatas Hocam yorumunuz için teşekkürler ama konudada belirttiğim gibi gadgedzana gelen nerften sonra roguede en iyi oynanabilir deck pirate decki malesef şu anda metadaki en zayıf class oldu belkide ileri doğru bi kaç sinerji yakalanır mı bilmiyorum popüler deckleri her daim paylaşmaya çalışıcağım.

    @eddy Hocam hunter decki açtıgınız konudada demiştim zevk vermez win almak istiyosanız oynarsınız ama zevk almak için bu tip deckler oynanmaz freeze mage gibi decklerde ne kadar hazır deck olsada bi kafa yoruyorsun yani.
  • @fordexos üstat biliyorum söylemiştiniz aynen dediğiniz gibi ama Warrior deckini yapmaya da şuan için gücüm yetmiyor, bir yerde oyun bu tarz decklere itiyor. Kastım ettim bin bir uğraş decki yaptım diyelim şuan kullandığım deckle biri gelip yenince sinir olurum gibi keşke oyunda early game'i biraz zorlaştırsalar.
  • eddy kullanıcısına yanıt
    O konuda yapıcak bişey yok hocam malesef ki yeniliceksinizde warrior deckini yapsanızda bende sinir oluyordum yani.Ama oynanabilicek en ortalama ve değerini kesin kaybetmicek deck control warriordur yani hedefiniz o olsun.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Meta yavaş yavaş şekillenmeye başladı rankada zaman ayırabildim ve gördüğüm bir kaç popüler decki paylaşıyım.



    Mill Druid

     Rank/Deck Rehberi

    Oynaması gayet keyifli ve ayrıca naturalize gibi,grove tunder gibi kartları metaya sokan bir deck.Rankta sıkça karşılaşabiliceğiniz decklerden birisi konumunda deckimizin amacı rakibimize kart çektirmek kart yaktırmaya çalışmak ve clockwork giantları düşük manaya atmak ayrıca goblin sapperlarıda 6 atağa bufflamak diyebiliriz.

    Shaman Malygos OTK

     Rank/Deck Rehberi

    Yine oynaması çok eğlenceli bir deck ranktada sık olmasada görebildiğimiz decklerden birisi.Deckimizin stratejisi oyunu late game ye taşımaya çalışmak ancestor's call ile malygosu ortaya atmak ve kalan 6 manamızla spellerimizi kullanıp tek turnde rakibi öldürmek diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 29 Aralık 2014; 20:31:35 >




  • Hocam shaman malygos otk deckinde mill druid var duzenler misin sana zahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeeOrAfk L kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam hallettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -S2K-


    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    Arkadaşlar benim zamanında çok dust harcayıp yaptığım warlock murloc deck i vardı. Şimdi onu yeni kartlarla düzenlesem iyi bir deck olur mu sizce? yoksa murloc çöp mü oldu?

    Şuan murloc decki shamanda yapmak daha mantıklı gelen epic ve legendary sayesinde. Fakat shamanda bile güclü bir deck olmuyo , eglenceli ama güclü degil. Eger rank yükselmek istiyosan oynamanı önermem

    ayadır ranked oynamıyorum, arenaya sardırdım bu aralar. Ama şu shaman murloc ı denemek istiyorum, nasıl sizce? Hiç ranked da karşınıza geldi mi?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Shaman Murloc'tan da ziyade, genel olarak Murloc decklerinin şu aşamada metada yeri yok.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Murloc shaman twichde bir kaç kişi gördüm oynayan ama win oranı düşük bir deck ve metada yeri yok şu anda diyebiliriz.Normal bir shaman deckine neptulon koyanlar görüyorum yanlız murloc bile olsa 4 kart çekmiş oluyorsunuz ki kötü değil birbirleriyle uyumlu çoğusu murlockların.Murlock decki bence en aktif olarak warlockta oynanabilir card draw sorunu olmadığı için ama rankta nereye kadar götürür orası tartışılır.Birde şöyle bir durum var önceden murlocklar arasında uyum olarak bakarsak en uyumlu kartlardı şimdi mechler ciddi anlamda daha uyumlu ve win oranı yüksek deckler oluşturulabiliyor ucuza.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 2 Ocak 2015; 15:25:52 >
  • Gözlerim freeze mage aradı ama bulamadı , yeni metadaki durumu nedir freeze magein acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda neredeyse silindi diyebiliriz hocam onun yerine echo ile giant üstüne kurulu oynanıyor.En çok oynanan deck ise mech mage şu anda.Ama müsait olduğumda ekleme yaparım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordexos

    Şu anda neredeyse silindi diyebiliriz hocam onun yerine echo ile giant üstüne kurulu oynanıyor.En çok oynanan deck ise mech mage şu anda.Ama müsait olduğumda ekleme yaparım.

    Mech mage dün akşam iyice yaka silktirdi bana priest oynuyorum her 4 maçtan 3ünde mage geliyor hızına da yetişilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üyeliğimde bende oynuyorum para kasmak için çok fazla kartım olmadığı için.Çok hızlı rank çıkıyor win oranı çok yüksek priest geldiği zaman kesin kazanıyorsunuz zaten.
  • hocam şöyle bir deck kullanıyorum ortaya karışık bir şey oldu
    http://hizliresimyukle.com/image/BYpv
    en altta grommash var.
    şuan illidian thermaplugg ve mal gunisi bozabilirim bunlarn yerine ne önerirsin olmazsa olmaz diyeceğin kartlardan ?
    hedefim ilk aşamada rank 14 ve üstü şuan rank 17 deyim.




  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar

    Mal ganis ve ilidian iyi kartlar bozdurmayın kesinlikle.Warrior'dan ziyade başka classlara yönelirseniz çok rahat 10 civarı görürsünüz warrior için bu durum biraz daha zor.Bu yüzden işe yarar tek decki control warrior.Öncelikle çoğu karttan 1 tane var bunu değiştirmemiz gerek loot hoarder yerine 2x acolty of pain daha kullanışlı olucaktır.Daha fazla kart çekme potansiyeli var warriorda bu kartın.Arathi weapon ve golem yerine 2x senjin de sizi aggrolara karşı biraz daha oyunda tutar.Birde bu şekilde deneyin ama bu destede ilidiandan çok randıman alamazsınız çünkü düşük manalı çok kartınız yok.2. shieldmaiden i koyabilirsiniz.Ayrıca desteye silence olarak owl ekleyin earlyde undertakerdan kurtulmak için.Birde bu şekilde deneyin daha çok randıman alıcağınıza inanıyorum en azından 14 ü rahat geçmeniz gerek.
  • Eline sağlık sonunda shaman decki buldum oynayabileceğim. Trumpın decki mage gibi çözemedim bi türlü :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Daha önceden paladin ve priest oynuyordum decklerimi bozup warriora döndüm.Aklımda rush oynamak vardı warriora geçerken.İş yapmıyor mu rush deckleri ?
    shieldmaiden 1 tane var onun yerine farklı bir şey koyarım artık.
    Hangi classla daha çabuk rank atlarım ? Tabi basic kartlara göre soruyorum bu soruyu
    Birde şuan ki deckimle mech magelere karşı çok zorlanıyorum.Genel olarak nasıl bir taktik izlemem gerekiyor ?
    teşekkürler cevapların için
  • @Cheddar Bob Teşekkürler hocam yorumunuz için.Mage deckini anlayamadım deck için link verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

    @ungalath Çabuk rank atlamak istiyorsanız mech mage tamamlamaya çalışın deck ucuz ve gayet etkili ayrıca spare partlarıda düşünürsek ilidianıda kullanabilirsin deckte.Warriorda rush deckleri pek iş yapmıyor hatta warriorda tek iş yapan deck control warrior.Mech mageye karşı zorlanman normal annoy o tron ve snowchugger çok zorluyor warrioru onun için pek yapıcak birşeyiniz yok rakibiniz iyi başlarsa kaybedersiniz.Shieldmaiden içinde en kısa zamanda 2x yapın bence o deck için.İyi günler.
  • Mech ve ice Mage deck i örneği verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.